Jehova tanúja vállalhat-e állami iskolában tanítói munkát?
Az evolúció miatt kérdezed? Nem hiszem, hogy ez kizáró ok lenne. Hitgyülis biológiatanárok is vannak, gondolom, ők is leadják ezt a részt., Az már sokkal inkább problémás, ha általános iskolai tanítóként nem készül az osztállyal a nemzeti ünnepekre vagy mondjuk anyák napjára.
Egyszer én is rákérdeztem itt, akkor azt felelték, nem ismernek gyakorló pedagógus tanút. A felsőoktatásban való részvétel amúgy is ellenjavallott nekik.
Töritanár nem lehet xD
De mondjuk matekot taníthatnak gondolom
Nem hallottam olyan tanurol hogy tanár lett volna de nincs kizárva.
Ha arra gondolok akkor vajon melik jobb egy Istentagadó tanár vagy egy Tanu tanár?
How Arrow egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, ezt jól jegyezd meg!
Mert csak egyetlen Út van ami Istenhez vezethet, ezt is jól jegyezd meg! :)
a vallásoknak maximum a templomban a helye
nem elég hogy "jókeresztényt" akarnak nevelni mindenkiből?
még jó hogy vallásszabadság van így simán rákényszerítené az állam a pártvallását mindenkire, nem számít miben hisz vagy nem hisz a lényeg hogy tolvaj-gyilkos banda akarja ráerőltetni az emberekre a saját vallási parancsolatait
"A felsőoktatásban való részvétel amúgy is ellenjavallott nekik".
Ha így volna, akkor hogyan lenne orvos, jogász, stb a testvérek között?
#7: Ne terelj!
1. Nem tiltott, csak ellenjavallt.
2. Van, hogy már eleve egyetemre járt, vagy diplomás volt, amikor Tanú lett.
3. A vének gyerekeit nem tartják vissza azzal, hogy a tanulásnál fontosabb a prédikálás, mert azzal szolgálja jobban Jehovát.
Mondasz valamit.
A statisztikák sem festenek rózsásan a Tanúknál.
Itt van egy kimutatás az iskolázottságról Jehova Tanúival kapcsolatban:
Sőt ha le vagy fel görgetünk, akkor találunk más érdekes statisztikai adatot is róluk.
Jol jegyezd meg hogy az egyetlen út Jézus.
Jol jegyezd meg hogy a kérdező kérdésére válaszolj és ne keresgélj a komentek között olyat amibe bele tudsz kötni.
Jol jegyezd meg hogy a témával kapcsolatos beszólásaid legyenek legalább mert hozzászolni nem tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!