Budapest III. kerületben melyik állami általános iskolában tanul gyermeked?
ez nem így működi, nem igen van választásod, főleg ekkora térségben. központosítva van. ha minden rendben a gyerekkel, akkor oda kell járnia ahova tartoztok. ha csillaghegy akkor gondolom dózsa-fodros?
ha gond van, de nincs hozzá sni, csak nevtan ír ki fejlesztést, akkor bárcziba mehet még, illetve ha sni-s, akkor meg csak a paisba mehet.
ha ezek nem tetszenek, akkor le kell költözni, legalább papíron. de kimennek megnézni, hogy tényleg ott laktok-e, ha beíratás előtt3 hónapon belül költöztök.
pont azért, mert rengetegen csalnak, hogy a dózsába mehessen a gyerekek, idén is 3 osztályt kell indítaniuk, miközben már nincs szabad terem...
dózsa (csillaghegyi) nagyon felkapott, meg óbudán is van állítólag felkapott suli(k), az eszméletlen túljelentkezés miatt lett az, hogy nem lehet máshova menni, gondolom nincs ez így mindenhol.
azt meg, hogy ellenőrzik, egy dózsás tanár mondta.
fodros és keve tanári karát sajnos nem ismerem, de a sulikat se, lehet azok közül az egyik integráló és akkor a bárczi is kiesik nektek. illetve azt se tudom, hogy a 2 suli közül se választhattok, a dózsa az aki nagyon szigorúan betartja.
most melyik oviba jártok? ha hétszínvirág tagóvodába akkor ezekben a 4 sulikban is ugyanaz az ételkiszállító.
bárczi és dózsa tanárait bátran tudom amúgy ajánlani, én ezért se tudok választani, mert jó ismerősök, barátnők, kollégák, mindegyikhez húz a szívem valamiért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!