Kedves Jehova tanúi, mit gondoltok a hatalmakról?
Kérdező:Neked hány Istened van?
Egy vagy több?
Nekem csak egy van az Atya, kinek neve Jehova.
1Kor.8:5,6."Mert ha vannak is úgynevezett Istenek akár az égben,akár a Földön,mint ahogy van sok isten és sok úr,nekünk egyetlen Istenünk van az Atya,akiktől van a mindenség,mi is őérte és egyetlen Urunk a Jézus Krisztus,aki által van a mindenség mi is Őáltala"
Itt az Atyát Istennek nevezi,és Jézust Urunknak.
Hogy Jézus mint Isten fia(Urunk) joggal mondta,hogy "Hányszor akartam összegyüjteni Izraelt?)
Ézs.43:10.Jehova ezt mondja!"Előttem nem lett isten,és utánam sem lesz"
Itt Isten Szerinted hazudik?
Nem!
Te hazudsz.
83.Zsoltár:18,19."Kinek megtudjátok,hogy a neved Jehova,egymagad vagy felséges Isten az egész Földön"
Itt hány Isten van?
És ki az.
Miért hzudsz a 11.bejegyzésedben?
Miért vezeted félre az oldalt?
Miért tagadod Isten szavát?
Nem pedig hiába hazudsz,mert nem veszlek komolyan.
13.Betegesen berágtál az igazságra.
Én szeretem,ha valaki a bibliárol beszél,az tiszteletben tartsa a benne megirtakat.
Neked az Isten szava kenyér kereset?
Vagy talán anyagi halmazt jelent?
Te valoban azért olvastad a bibliát,hogy legyen amin vitatkozz?
Esetleg a gúnyos felsőbbrendűségedet szeretnéd kiélni rajta,és ezért nem veszed észre mit olvasol?
Ennyire elemista lehetsz?
Hát ez mégis mit jelent.
1.Timotius.2:5"Mert egy Isten van ,és egy közvetítő Isten és ember között:Jézus Krisztu".
Hát erre is azt mondod hazugság?
Erre is azt mondod több isten van,mint egy?
Százzával tele van a biblia,hogy egy Isten van.Te pedig éngemet piszkálsz azzal,hogy több isten van.
Ezzel a mentalitással a Bibliát el vetted magadtol,mint egy csökönyös.
15. Én pedig erről kérdezek.
. Hol irja a biblia kérlek idézd,hogy 2-3 vagy esetleg még több isten van.Mert,hogy ilyet nem kapsz,csak belemagyarázással.
Minthogy a Máté.28:19"Menjetek hát,és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket,kereszteljétek meg őket az Atyának,a Funak és a szent szellemnek nevében".
És te erre azt mondod,hogy három istenről beszél Jézus.
Itt a keresztelésről beszél és nem istenekről.
De te itt egy láthatatlan szalmaszálba kapaszkodol,ami egy háromságos körmönfont hazugság.
Sem utalás,sem szövegkörnyezet de még szövegösszefüggés sincs.
Én szégyelenék egy ilyen vérszegény de hazug magyarázattal előállni.
Amikor ott van a konkrét bizonyíték,hogy."Az pedig az örök élet,hogy megismerjük az egyedüli igaz Istent és akit élküldtél a Jézus Krisztust".(János.17:3).
17,18.Tudhatnád,hogy 56 ezer megnevezett vallás van a Földön.
Éppen ezért nem az a fontos,hogy milyen vallásod nincs,mert akkor a vallások nevéből,ha felsorolod,egy egész könyv lenne beírva.
De fontos,hogy milyen vallásod van?
Remélhetőleg egy van és ha azt Irod le ,nem telne meg egy könyv vele ugy,hogy még mindig még a családod sem tudja a vallásodat.
Erre most azt fogod mondani,hogy igaz keresztény:de mindenki ezt nyillatkozza.
De még a vallásod nevének kijelentését is,ugy magyarázod mint a háromságot,egy Isten van de mégis három,három isten van de mégis egy.
Egy Isten van:Atya,Fiú és Szentlélek ezt el nevezed Atya Isten,Fiú Isten,Szentlélek Isten.Ez három.És ha kérdezlek egy Isten van.
Ezt ugy képzelem,amikor egy részeg ember ,egy dolgot háromféle képpen mesél egymásután.
Akár "itt a piros,de hol a piros"
A vallásod titlolásával kapcsolatban olvasd el a:János.8:12."Jézus azért ismét szolt hozzájuk,és ezt mondta:"Én vagyok a világ világossága .Aki engem követ,semmiképpen nem fog a sötétségben járni,hanem övé a világ világossága".
Miért tartod a vallásodat sötétségben?
Szégyeled?
Sötétségben tartod?
Ha nem mondod,ki vagy ,ki követ tégedet és miben.
Szégyen amikor valaki a sajátját szégyeli.
Én nem vagyok megkeresztelt Tanu de Örülök,hogy annak hivsz,mert őszintén támogatom hosszu ideje,é nem szégyellem,büszke vagyok rá.
Mert igazat beszélek,hogy egy Isten van.János.17:3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!