Valamit nem értek: ha Isten elítéli a homoszeyuálisokat, akkor miért teremti őket? Itt most azokra a homokra gondolok, akik már eleve olyan aggyal születnek, hogy belül nők.
Az Isten a szertni képtelen embereket sem szereti. Pedig sok van belölük.
Amit leírsz,nem változtatható. Amit írtam,azon tud változtatni az alany,csak túl önző hozzá.
Azt is kérdezhetnéd, hogy miért teremt annyi beteget, nyomorékot, leprást stb. A homoszexuális hajlam egy betegség, egy elég csúnya betegség. Isten alapvetően nem akarja ezt, ahogy a többi betegséget sem, de egyenlőre megengedi, hogy a gonoszság erői működjenek, s ezért sajnos vannak betegek köztük homoszexuálisok.
A betegséget gyógyítani és főleg megelőzni kell, nem pedig terjeszteni, s megmagyarázni, hogy tulajdonképpen ez a jó.
1: Ennek semmi értelem. Mert ha pszichológiai okokból alakul ki, traumatikus események során, akkor hagyján. De itt arra kérdeztem rá, amikor eleve születési rendellenességről van szó. Mutáció. Vagyis Isten Keze.
2: Vagyis nem tudod, de nem is érdekel.
3: Miért engedi? Ez volt a kérdés. És hogyan vállalja a tetteiért a felelősséget.
4: Ez nem a kérdésre adott válasz. Szerintem rossz helyre írtad.
a homoszexualitás nem betegség hanem állapot nézz kicsit utána
ja hogy a TE vallásod szerint bűn? az enyém szerint meg ártatlanokat máglyára küldeni az
pszihiátriai betegeket meg szerintem nem az ördög szállta meg hanem mentálisan betegek
tudod mi a bűn? amikor a pápa/papjaitok lelki vigaszt akarnak nyújtani az éhezőknek amikor nekik kenyér kell ezek meg a legújabb bmw vel mercivel járkálnak feladni az utolsó kenetet amikor a kocsitok árából 30 ember elkerülhette volna hogy fel kelljen adni nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!