Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan vígasztalnátok egy...

KZitus kérdése:

Hogyan vígasztalnátok egy gyászolót (hozzátartozót)?

Figyelt kérdés
pl. milyen bibliai idézettel?

2016. nov. 16. 18:03
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Szia Karlowy

Sajnálom, hogy ennyire magad alatt vagy...Lehet az alkol is hozzájárul? Lehet egy kicsit összeszednéd magadat jobb lenne egy idő után? Mert gondolj arra kérlek, hogy Ő, aki már nincsen mit szólna a jelenlegi életedhez? Ő vajon azt szeretné, hogy ezt tedd?

Én még nem tatlálkoztam tudatosan rossz emberrel, csak olyannal, akiből az élet csinált rossz embert. Bár mindannyian magunk felelünk a tetteinkért, de sokat formál rajtunk a környezetünk is - ha nem vagyunk óvatosak, és hagyjuk. A Bibliában azt olvstam, hogy "Ne vezessenek félre titeket. Rossz társaságok megrontanak hasznos szokásokat." Tehát nem mindegy milyen emberekkel érintkezünk, mert formálhatnak minket jó, vagy rossz irányba. Te egy olyan társat találtál, aki nagyon jó hatással volt rád, és gondolom fordítva is ez történt. Nos ezt kellene, később újra kezdened.

Hidd el, rengetegen vágynak a szeretetedre, törődésedre, csak abban kellene ügyesnek lenned, hogy ismét megtaláld, ha már egyszer sikerült :-)

Ne imádkozz a halálodért, mert csak egy életed van, és az nagyon értékes :-) Mit kaptál ma Istentől?, meg lehet-e számolni?, és mindenért hálás szívvel tartozunk neki.

Igen, a muszáj az nagy úr, olykor csak az uralja az életünket, de meg kell tanulnunk élni vele..

" Jó ez a nyílt magánlevelezés." - azt gondolom, ezt már senki nem veszi észre :-)

Szebb napot kívánok nked :-)

2017. ápr. 18. 14:28
 42/44 A kérdező kommentje:
Karlowy ???????
2017. jún. 23. 19:18
 43/44 A kérdező kommentje:

Szia Karlowy

hogy megy a sorod? mi történt "azóta" veled?

2017. szept. 25. 19:08
 44/44 A kérdező kommentje:

Szia Karlowy

Én még itt vagyok, de te már nem, jó ideje :-(

Eltelt az év, és semmit sem tudok rólad, pedig jó lenne hallani :-)

Erőt, egészséget kvánok neked...a távolból....és látod, gondolok rád :-)

2017. nov. 24. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!