Féltek a világvégetol amikor Jézus visszatér?
Minden évben volt már világ vége,de valahogy sosem ért ide! Lehetséges,hogy azért,mert másképpen lesz vége,mint ahogy eddig minden évre beközölték?
Ismeritek a mesét, aminek a címe: "A pásztorfiú, aki farkast kiáltott"
Szia!
A félelmed elmúlik, ha viszonylag egyszerű mondatokat is megtanulsz önállóan értelmezni.
"Az Isten országa nem szemmel láthatóan jő el..."
Ha valaki nincs tisztába azzal hogy mit ért a kérdező világvégének akkor idézem!
Máté 24:30 És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.
Jel 14:14 És látám, és íme vala egy fehér felhő; és a felhőn üle [valaki], hasonló az embernek Fiához, a fején arany korona, és a kezében éles sarló.
Jel 14:15 És más angyal jöve ki a templomból, nagy szóval kiáltván annak, aki a felhőn ül vala: Indítsd a sarlódat és arass; mert a földnek aratni valója megszáradt.
Jel 14:16 Bocsátá azért, aki a felhőn ül vala az ő sarlóját a földre; és learattaték a föld.
Ézsaiás 24 része teljesen evvel foglalkozik.
Én most félek és attol hogy készen talál e?
How Arrow!
A szó szerinti és materiális értelmezés zsákutca. Persze lehet, de ebben az esetben konzekvensen alkalmazni kell ezt minden szóra.
Láttál már olyan szőlőprést, amelyből harag folyik?
Én nem félek tőle,különösen,mivel tudom,hogy ennek a világnak a vége,egy új világnak a kezdetét fogja jelenteni,ahol nincs könny,fájdalom,és elmúlás.
Én várom azt a napot,mint szerelmes ember,a kedvesével való találkozást.
Nem láttam de ettöl még meg fog történni!
Ez 5:15 És leszel gyalázat és csúfság, példa és eliszonyodás a pogányoknak, akik körülted vannak, mikor ítéletet tartok fölötted haraggal és búsulással és búsult feddésekkel, én, az Úr mondottam;
Hab 3:12 Haragodban eltaposod a földet, búsultodban szétmorzsolod a nemzeteket.
Jel 16:19 És a nagy város három részre szakada, és a pogányok városai elesének; és a nagy Babilon megemlítteték az Isten előtt, hogy adjon annak inni az ő búsult haragja borának poharából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!