Bűn a homoszexualitás?

"A hajlam még önmagában nem bűn."
a hajlam nem, de ha kiéli akkor a pokolra jut
Fiam, próbálj helyes életet élni és lányokkal tervezz életet és jövőt.

"...de el is veszik tévelygésuk méltó jutalmát önmagukban..."
Ehhez a részhez még annyit, hogy itt szerintem, az AIDS betegségéről beszél, amiről senki nem tudja mi is az csak van és leginkább a Melegek közt terjed el.

ki szerint?
a szüleid szerint? lehet nem tetszik nekik hogy nem leszek nagyszülők de ez van
a társadalom szerint? ez elég vegyes van aki elfogad majd van aki meg meglincselne
a vallások szerint? pokolra jutsz
döntsd el neked kinem/minek a véleménye számít a többit meg xard le

Nahát, köszönöm a sok bibliai idézetet, most tudtam meg belölük, hogy a férfi homoszexualitás fertelmesség és hasonlók, de ezek szerint a leszbikusság tök. ok, arról nem esik szó. No, minden nap tanul valamit az ember.
Kedves bigott homofóbok, lehet lepontozni, de továbbra sem értem, hogy ha két ember szereti egymást és szeretetben él, azzal miért követnek el bünt, hiszen ezzel nem ártanak másnak. Van erröl egy szenzációs írás is, hogy mi minden áll még a Bibliában ( pl. hogy a lányodat eladhatod rabszolgának, meg hogy a kagyló vagy a homár fogyasztása bün). Akkor hogy is van ez?

"Nahát, köszönöm a sok bibliai idézetet, most tudtam meg belölük, hogy a férfi homoszexualitás fertelmesség és hasonlók, de ezek szerint a leszbikusság tök. ok, arról nem esik szó. No, minden nap tanul valamit az ember.
Kedves bigott homofóbok, lehet lepontozni, de továbbra sem értem, hogy ha két ember szereti egymást és szeretetben él, azzal miért követnek el bünt, hiszen ezzel nem ártanak másnak. Van erröl egy szenzációs írás is, hogy mi minden áll még a Bibliában ( pl. hogy a lányodat eladhatod rabszolgának, meg hogy a kagyló vagy a homár fogyasztása bün). Akkor hogy is van ez?"
Akkor megpróbálom mégegyszer elmondani. Tehát, a homoszexualitás NEM csak a Férfiakra vonatkozik, kedves Válaszoló! :) A Biblia az asszony asszonnyal való élést is épp úgy ellenzi, mint a férfi a férfival valót. :) 2, nem vagyok homofób mert nem FÓBIÁM nekem a homoszexualitás, a fóbia ugyanis egy megmagyarázhatatlan félés vagy úgymond "undor", amit nem tudni mi vált ki bennünk. :) Nem félek megmagyarázhatatlanúl a melegektől! 3, Én a Bibliát veszem alapúl a Kérdező a Bibliából kérdezett, hogy lehet-e így jó keresztény ÉN erre merészeltem választ adni, ha ez neked nem tetszik, nem kell elolvasni azt amit ÉN a KÉRDEZŐNEK írtam. :) Végül, de nem utolsó sorban, Mint írtam, NEM a homoszexuális EMBEREKKEL van bajom, hanem a homszexualitással, mint fogalom/ige volna baj. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!