Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnációkor mennyire...

Reinkarnációkor mennyire befolyásolható a szexuális beállítottság?

Figyelt kérdés

2015. okt. 25. 10:08
1 2
 1/16 anonim válasza:
43%
Szerintem semennyire,de először a reinkarnáció elméletnek kell teljesülnie,mert semmi sem biztos.
2015. okt. 25. 10:32
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Egy mesében bármi lehetséges.
2015. okt. 25. 11:08
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
A léleknek nincs neme, sem szexualitása, tehát a beállítottság nem attól függ, hogy a lélek milyen nemű, és milyen beállítottságú. Értsd:nincs férfi, női, heteroszexuális, és homoszexuális lélek. A szexuális, és minden más fajta devianciák, és pszichés eredetű betegségek már a testet öltött emberben alakulnak ki, noha megeshet, hogy a karma helytelen befogadása okozza ezt a torzulást. De ez akkor is csak a szellemi, testi síkon létezik, a lélek nem rendelkezik ilyen befolyásoltsággal.
2015. okt. 25. 11:12
 4/16 anonim ***** válasza:
31%

"A léleknek nincs neme, sem szexualitása"

Akkor mégis hogyan szaporodnak?

2015. okt. 25. 11:34
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Mert úgy gondolod, hogy az emberi lelkek nemi úton szaporodnak?
2015. okt. 25. 11:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Osztódunk és szorzódunk..xd
2015. okt. 25. 12:36
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyátalán nem. Tapasztalás féle lényeg s azokhoz miket megkell élj optimális a genetikából kapott.
2015. okt. 25. 12:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy hallottam, hogy a genetikán múlik,tehát amikor leszületik a lélek, akkor ő már tudni fogja, ha úgy fog születni, hogy saját neméhez fog vonzódni. Azért, mert genetika, hogyha konkrétan abba azott családba akar születni, amiatt nem tudom, hogy ezt ő találja-e ki magának, ő dönti-e el fönt, hogy ilyen lesz mondjuk a sorsának egy kis darabja, vagy csak elfogadja, azért nem tudom eldönteni. Tehát mert genetika. De én úgy hallottam, hogy már az egész sorsunkat megterveztük fönt, és nagyon kevés beleszólásunk van a sorsunkba. De mondjuk ez nem biztos, mert hallottam olyat is, hogyha valaki a sorsában nem a helyén van, akkor őt "kiveszik a játékból", talán mert borítja az egész rendszert, vagy talán mert úgyse a saját kitűzött megtapasztalásait járja; na ezt sem tudom. Viszont ha valaki pl úgy dönt, hogy változtat az élethelyzetén, pl hogy sikerül kijönnie egy "nagyon mély gödörből", akkor az is benne volt a sorsában, hogy ezt az adott dolgot meg tudja ugrani. Szóval nem ő változtatott ezek szerint, vagyis mégis, mert ez volt a sorsa, hogy változtasson. Ezt az utóbbit csak egy kis érdekesség képpen írtam le, ezt amúgy én tényleg nem tudom.
2015. okt. 25. 12:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
*első sor:nem "úgy", hanem "oda", elírtam az előbb
2015. okt. 25. 12:57
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

A reinkarnáció a szuptrális evolucióról szól, eljutni a forrástól (egy kört leírva) vissza a forrásig. A test csak egy ruha, és az élet egy színdarab amit el kell játszani, ennyi nem kell túl komolyan venni. Egyébként nem értem a materialisták egyszer élünk hozzáállását, ez csak arra jó hogy fejjel menjen az ember a falnak. Nem jobb abban hinni, hogy több ezer esélyed is van? Még a bibliában is benne volt a reinkarnáció, csak az egyik római császár kérésére az egyik zsinaton kivették belőle, mivel az emberek annyira hittek benne, hogy kinevették az uralkodott, és kissé piszkálta az uralkodok csőrét. Helyette van a purgatorium danet után szabadon amit a medici pápák vezettekbe, és a vele szerzett pénzből épült a szent márk tér és a templomok legalább fele.

"Csörren az érme a perselybe hul, a purgatoriumból a lélek szabadul....."

Az asztrált test és a lélek hordoz némi információt az előző életekből, hogy mi az amit még meg kell tanulni, tapasztalni az adott életben. Ha megint elcseszed akkor újra játszik, ennyire egyszerű. Ha mondjuk valaki homokos lesz, az előfordulhat, hogy előző életében ellendukker volt, és most meg kell tanulni az érem másik oldalát is, hogy majd azt a hibát a következő életében ne kövesse el. Buddha például imádott ember lenni, legalább 200 emberi inkarnációja volt, meg még előtte ki tudja mennyi. Egyébként nem túl kellemes az előző életeire visszaemlékeznie az embernek, én például halványan emlékszem a kinzásomra és a fejbelővésemre.

2015. okt. 27. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!