Szüzek! Miért van nálatok ez az erőteljes kritikai beállítottság?
Kedvesek, és segítőkészek vagytok, de néha nagyon megtudtok bántani másokat a kritikátokkal.
Mitől van ez? vagy talán valamit leplezni, palástolni akartok ezzel a kritizálással?
Ugyan ez a beállítottságú vagyok én is! Hogy miért van ez, azt én sem tudom, de eleinte késztet rá hogy megbántsam ha úgy látom, de akkor meg én bánom! :/
21 F
Lehet csupán azért mert végtelenül őszinték vagytok, és ami a szíveteken az a szátokon??
Tényleg nincs bennetek rosszindulat, de néha csipősen sül el :D
Én is szűz vagyok.
Tökéletesen illik rám, amit leírtál.
Maximalista és realista vagyok, és nehezen tűröm, ha valaki nem érti meg elsőre, amit mondok.
Néha utálom magam emiatt, viszont a legtöbb esetben ez jól sül el, így építő jelleggel "cseszek" le másokat.
Amúgy tényleg zavar néha :(
Tehát hogy ha mondjuk valamit magyarázol, és valaki visszakérdez hogy "micsoda?? ezt most nem igazán értem" akkor jösz te hogy "ba.meg mit nem értesz ezen?"
Végülis nincs ezzel gond :D
Utolsó vagyok:
Ha valakinek elmagyarázok valamit, és a a magyarázat kicsit összetett volt, akkor oké, ha visszakérdez. Lerövidítem a mondandómat tőszavakra.
Ha ezután is értetlenkedik, akkor jobb esetben elmegyek onnét szó nélkül :)
Amúgy Te is szűz vagy?
én is szűz vagyok.
És sikerült elijesztenem ezzel azt a férfit, aki nagyon tetszik! Azóta sikerült helyrehozni, de ő azt gondolta, ami érthető is, hogy nincs esélye nálam. És sokszor megbántok másokat, a barátaimat is és én észre sem veszem.
Bocs, nem kérdeztem semmit :) /
Látom, Te nem vagy szűz.
Hadd kérdezzem meg, milyen jegy szülötte vagy?
Én Rák vagyok, és én még inkább megtudok bántódni, sértődni a csípős megjegyzéseken.
Apukám Szűz, és még jópár ismerősöm, így van ahoyg az utolsó is mondta még a családtagokat, barátokat is megtudják bántani.
De aztán lehet hogy csak az én mimózalelkem veszi ezt ennyira magára, dehát mindenkinek vannak hibái.
Amúgy a kérdés nem spontán, hanem tegnap voltunk buliban és egy Szűz jegyű barátom nagyon megbántott. De már ez többször is előfordult.
És akkor jött ez ki bennem hogy ennek utána járok :D
Félre ne értsétek, nem érzelmi kitörésből jött ez, csak kiváncsi vagyok más, e jegyben szülöttek véleményére e kapcsán.
Köszi a válaszokat!
Kedves kérdező.
Amit odafent leírtál, az emberek 70-80%-ra jellemző magatartásforma.
Én szintén szűz vagyok, rám egyáltalán nem igaz.
Ne a nőklapja horoszkóp szerint igazítsd és éld az életed, mert az egész egy hatalmas baromság.
Gondolkodásban gazdagabb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!