Mitől lehet erőteljes, kellemetlen szagú a vizelete?
Lassan 10 hónapos kisfiamról van szó.
Kb 3 hete voltunk dokinál, mert belázasodott, akkor éreztem először, hogy kellemetlen a szaga, akkor meg is nézték, de minden negatív lett.
Viszont mai napig érzem mikor pisil.Igaz még mindig szívni kell az orrát.Lehet összefüggésben a vírusos megfázással?
Mondjuk a doki azt mondta az normális, ha a reggeli pisi erősebb, az koncentráltabb.
Nap közben is inkább akkor érezni szerintem mikor pisil,mert mikor kicserélem a pelust, akkor nem érzem azt büdösnek.
Amúgy mindent eszik, szopizik, mellette vizet iszik, néha narancslevet.
szerintetek?Vagy normális ha már nem szagtalan?Hiszen már nagyobb, nem csecsemő.
Az én kisfiam is 10. hónapos, és neki is van szaga a vizeletének. szerintem ez tök normális...
a doki mit mondott? vagy nem említetted neki?
Nem igazán tudom, hogy mire gondolsz. Pisi szagot érzed?
Vagy szúrós, acetonos szaga van?
Bár ahogyan írtad inkább a vizeletnek a szagát érzed amikor pisil illetve amikor tele van a pelus.
Szerintem nincs gond.
Vizelet színénél van valami változás?
de, de mondtam neki, el is küldött vizelet vizsgálatra, de teljesen jó lett az eredmény...
ezért kérdeztem, mert nem tudom, hogy mennyire normális, mert nincs hasonló korú baba ismerősünk....
Nem iszik kevesebbet? Ha kevesebbet iszik a gyerekek közül bármelyik is az első pisi után nem lehet megmaradni mellettük.(7hó, 25hó)
Nagyon kellemetlen szagú, viszont ha "sokat" bugyborékolnak akkor "fini" a pelus...
A megfázásra mit szed(ez) a bébi, mert nálunk cefzil és spiropent alkalmával szintén rémes szaga van a pisinek.(igaz mi hörghuruttal)
köszönöm a válaszokat!!!nagyon hasznosak voltak!
Gyógyszert nem írt ki neki a doki, csak kálciumot, meg orrcseppet, de mondta, hogy többet kéne innia...akkor lehet ettől, meg a betegségtől is!köszönöm!
itatom meg szoptatom, de nem nagyon akarja elfogadni az italt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!