Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szüzek! Miért van nálatok ez...

Szüzek! Miért van nálatok ez az erőteljes kritikai beállítottság?

Figyelt kérdés

Kedvesek, és segítőkészek vagytok, de néha nagyon megtudtok bántani másokat a kritikátokkal.

Mitől van ez? vagy talán valamit leplezni, palástolni akartok ezzel a kritizálással?

2010. júl. 18. 14:29
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Na pont ilyen az egyik Szűz jegyű barátom, hogy szereti másokon köszörülni a nyelvét a poén kedvéért.

Nála úgy van ez hogy főleg buliban, társaság előtt, és főleg ha lányok is vannak ott, akkor trágár beszólásokkal poénkodik hogy "na mivan k.csög add a piát" meg "mesélj te f.sz mivan veled" vagy ha látja hogy valaki jól érzi magát egy buliban, és táncol, akkor azt kiröhögi hogy "úristen mit csinálsz te hülye". Gátlásos, nem tudja magát jól érezni és ezzel kompenzálja és közbe gúnyosan röhög, és gyakorlatilag ezzel menőzik a lányok és a haveri kör előtt.

Azt hiszi hogy az ilyen beszéddel, illetve a gúnyós kis aljas megjegyzéseivel, ő milyen poénos gyerek.

Ha csak 2-en vagyunk valahol ott tök rendes, de ha társaságban akkor teljesen megváltozik és nyomja a marhaságait. Sokszor már rosszindulatúan. Nála ez inkább az önbizalomhiány leplezésére szolgál.

2010. júl. 19. 19:08
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok haragtartó, nem szeretek másokat cikizni, ha kritizálom, inkább jobbító szándék vezérel. Ennek következménye, hogy néha a diplomáciai érzékem szabadságra megy, s ilyenkor esetleg erőteljesre sikerül a mondandóm.

Nem szeretem, ha valaki lassú, értetlen, rendetlen, s nem látja meg, hogy mit kellene csinálni.

Sokszor javítok ki dolgokat (nem feltétlenül úgy, hogy az illető észre vegye, de néha akaratlanul is észre veszi).

Szeretem az igazságot, s ez néha fájdalmas tud lenni.

Ha a kritikámmal megbántok másokat, egyáltalán nem élvezem, sőt néha (ha túl erősre sikerült, akkor) emésztem magam miatta.

2010. júl. 27. 20:55
 23/25 A kérdező kommentje:

Igen, ez többnyire igaz rátok. Hogy hiába esetleg bántó szavakat használsz, de aztán te magad is megbánod hogy mást megbántottál.

Legalább ezt belátjátok ilyenkor.

2010. júl. 28. 11:51
 24/25 anonim ***** válasza:

Én is szűz vagyok, és eléggé kritikus szemléletű. Én nem azért kritizálok másokat, mert nekem ez jól esik, csak ami a szivemen az a számon. a szüzek általában szókimondóak. És a sértő megjegyzések mögött jóindulat van, csak poénnal burkolva. pl megmondom az egyik oszt.táramnak hogy milyen béna cuccba jött be a suliba.ezt persze sértésnek veszi, pedig csak nem akartam, hogy legközelebb ezt a göncöt felvegye nehogy még 1xer beégjen.

16/L

2010. júl. 29. 15:20
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ!:)
2010. szept. 2. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!