Szüzek! Miért van nálatok ez az erőteljes kritikai beállítottság?
Kedvesek, és segítőkészek vagytok, de néha nagyon megtudtok bántani másokat a kritikátokkal.
Mitől van ez? vagy talán valamit leplezni, palástolni akartok ezzel a kritizálással?
Akkor a barátod tipikus szűz!
De azért nem kell mindent megbocsájtani!
Ha megbántott, akkor ezt tudnia kell, és bocsánatot is kell tudni kérni!
Minden esetre sok türelmet és kitartást kívánok!
Én szűz vagyok.Abszolút illik rám ez a leírás. Nálam anyukám rák,mondjuk mindegy mert az egész családot megbántom néha a kritikáimmal.És igen túlságosan realista vagyok.
Egyébként én sem tudom miért van ez,de ha valaki szeret minket akkor így fogad el(:
a kritikáinkkal és úgy mindennel együtt.
nekem ez a véleményem:)
Így van ;)
tényleg nagyon kedvelem a Szűz jegyűeket, mindenre nyitottak, és így van, maximalisták.
15:24-es válaszoló.
Na aztán Ő bocsánatot aztán végképp nem tud kérni.
Azt mondja mindig, neki nem engedni a büszkesége hogy bocsánatot kérjen.
Na ezt szerintem hagyjuk...
További szép napot nektek :)
Értem. Én így is elfogadlak titeket! :)
Amúgy még a Kosok és a Nyilasok akik megtudnak bántani másokat, bár ők elég agresszív, heves, nyers stílusban.
Inkább tapintatlanul.
Szeptember 6.-án született :D
Lehet hogy az aszcendense oroszlán.
15:15 Meg is hazudtoltad magad egyből :D "Rám ez nem igaz" aztán meg "Gondolkodásban gazdagabb jövőt!" xD
Az én egyik szűz barátom azt mondja, szereti másokon köszörülni a nyelvét, persze jobb esetben a poén kedvéért teszi :) Neki is herótja van az olyanoktól, akik nem bírják felfogni, hogy mit mond, de szerintem ez a tulajdonság nem csak a szüzek sajátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!