Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szüzek! Miért van nálatok ez...

Szüzek! Miért van nálatok ez az erőteljes kritikai beállítottság?

Figyelt kérdés

Kedvesek, és segítőkészek vagytok, de néha nagyon megtudtok bántani másokat a kritikátokkal.

Mitől van ez? vagy talán valamit leplezni, palástolni akartok ezzel a kritizálással?

2010. júl. 18. 14:29
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem fogok persze e szerint élni amit írtál, csak hát ami igaz az igaz.
2010. júl. 18. 15:20
 12/25 anonim ***** válasza:

Akkor a barátod tipikus szűz!

De azért nem kell mindent megbocsájtani!

Ha megbántott, akkor ezt tudnia kell, és bocsánatot is kell tudni kérni!

Minden esetre sok türelmet és kitartást kívánok!

2010. júl. 18. 15:24
 13/25 anonim ***** válasza:

Én szűz vagyok.Abszolút illik rám ez a leírás. Nálam anyukám rák,mondjuk mindegy mert az egész családot megbántom néha a kritikáimmal.És igen túlságosan realista vagyok.

Egyébként én sem tudom miért van ez,de ha valaki szeret minket akkor így fogad el(:

a kritikáinkkal és úgy mindennel együtt.

nekem ez a véleményem:)

2010. júl. 18. 15:25
 14/25 A kérdező kommentje:

Így van ;)

tényleg nagyon kedvelem a Szűz jegyűeket, mindenre nyitottak, és így van, maximalisták.

15:24-es válaszoló.

Na aztán Ő bocsánatot aztán végképp nem tud kérni.

Azt mondja mindig, neki nem engedni a büszkesége hogy bocsánatot kérjen.

Na ezt szerintem hagyjuk...

További szép napot nektek :)

2010. júl. 18. 15:37
 15/25 anonim ***** válasza:
én is szűz vagyok és tényleg sokszor megbántom az embereket. és az is igaz, hogy a rákok erre különösen érzékenyek (sajnos). én egyszerűen nem szeretek kertelni, nem szeretem hülyének nézni az embereket és úgy gondolom a nyers őszinteség az egyetlen amivel a hozzám közel állókkal beszélni tudok. én is ugyan ezt várom el. látom, hogy rosszul tudnak esni a szavaim és olyankor én is rosszul érzem magam, de változtatni mégsem sikerül...
2010. júl. 18. 15:41
 16/25 A kérdező kommentje:

Értem. Én így is elfogadlak titeket! :)

Amúgy még a Kosok és a Nyilasok akik megtudnak bántani másokat, bár ők elég agresszív, heves, nyers stílusban.

Inkább tapintatlanul.

2010. júl. 18. 16:20
 17/25 anonim ***** válasza:
Hali!Én szűz vagyok és párom rák. Én nem bátok meg soha senkit,mert nem nyomom a szemébe.Csak magamban megjegyzem azt a csúnya kritikát.Csak akkor modom meg személyesen a kritikát,ha kérik.:D"te erről mi a véleményed?" Akkor megmondom, azt vagy tetszik neki vagy nem.:D De a rák jegy (személyes tapasztalatból mondom) nagyon sértődékeny egyébként is.:)Mert ők meg ijenek.:) De tökéletesen megvagyunk a párommal,főleg ha tartom a számat.:D
2010. júl. 18. 16:27
 18/25 anonim ***** válasza:
Említetted,hogy a szűz jegyű pasid nem tud bocsánatot kérni,mert nem engedi a büszkesége. (már ha jól veszem a lapot) Szerintem ez viszont nem jellemző a szűzekre! Imádom az asztrológiát és megfigyeléseim alapján ez csak akkor lehet,ha a születési dátuma még elégközel van az oroszlán jegyhez.Az oroszlánok a nagyon büszkék.:)
2010. júl. 18. 16:37
 19/25 A kérdező kommentje:

Szeptember 6.-án született :D

Lehet hogy az aszcendense oroszlán.

2010. júl. 18. 16:46
 20/25 anonim ***** válasza:

15:15 Meg is hazudtoltad magad egyből :D "Rám ez nem igaz" aztán meg "Gondolkodásban gazdagabb jövőt!" xD

Az én egyik szűz barátom azt mondja, szereti másokon köszörülni a nyelvét, persze jobb esetben a poén kedvéért teszi :) Neki is herótja van az olyanoktól, akik nem bírják felfogni, hogy mit mond, de szerintem ez a tulajdonság nem csak a szüzek sajátja.

2010. júl. 19. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!