A homoszexualitás az elme börtöne?

"Mondhatjuk úgy is. Ahol szexuális elnyomás van (börtön, papság, stb.) ott előbb utóbb jelentkezik valamiféle szexuális deviancia (homoszexualitás, pedofília, különféle fétis)."
Attól mert börtönben vagy, egyáltalán nem biztos, hogy felavatják a segglyukad, és homoszexuális leszel. Attól, hogy pap vagy, nem leszel pedofil, vagy homoszexuális, mert a papok lemondanak a szexről, így lehetnek papok, tudják magukban elfojtani a vágyat.

Nem tudom miért gondolog, hogy kategorizálok. Nem azt írtam, hogy mindenki homokos lesz aki börtönben van, vagy mindenki pedofil aki pap. Egy felmérésben a börtönlakók 30%-a beismerte, hogy meleg. És ezek csak azok akik beismerték. Tény, hogy ha sokáig kényszeresen elnyomsz magadban valamit, vagy eltiltanak valamitől, az idővel előjön más formában. Egyébként felmerült, hogy Ferenc pápa eltörölné a cölibátust. Valószínű ő is rájött, hogy mekkora hülyeség. Nyilvánvaló, hogy sokan tiltakoznak ez ellen.
Kedves 2., ha nem tudsz a kérdéshez hozzászólni, akkor műveltségedet, ne úgy mutasd ki, hogy másokat leszólsz, pláne úgy, hogy előtte nem is értelmezed azt amit írt.

"Kedves 2., ha nem tudsz a kérdéshez hozzászólni, akkor műveltségedet, ne úgy mutasd ki, hogy másokat leszólsz, pláne úgy, hogy előtte nem is értelmezed azt amit írt."
Figyi, idéztem tőled a sort amire válaszoltam. Az ne szólogasson már be aki olvasni se tud... és lám, más sem ért veled egyet, nem hiába lettél lenyomva (nem én voltam, megsúgom)... :D

;)
...akkor további szép napot!

meg kell erősítsem, amit jézus mondott.
rengeteg ismerősöm dolgozik rabokkal, és sok volt a rács másik oldalán is...
mivel nők nincsenek benn, egymásra vagy magukra vannak hagyatva sex terén, és hidd el mivel csak f@rkat látnak előbb utóbb mindenki fejében, álmaiban, és van akinek tetteiben is előfordul h kapcsolatba kerül más szerszámával is, többségében önkéntes alapon.
a másik a papok és apácák...
itt kicsit finomabban kell írni, hiszen jó célt szolgálnak elvileg...
az szinte biztos h ezek az emberek is fantáziálás, és álmok terén meg-és kiélik a sexuális érzelmeiket, az önmegvalósítás is jelen van, saját kezűleg...
de arra h máshoz érjenek és kontaktusba kerüljenek azt kevesen vállalják be hiszen a többség hű az eskühöz, de néha vannak kilengések ahogy a híradókban szokott lenni, de ezeket az egyház minnél gyorsabban megpróbálja eltusolni.
és igen ált fétis v abberáció v esetleg perverzióként jönnek elő ezeknél az embereknél

"de arra h máshoz érjenek és kontaktusba kerüljenek azt kevesen vállalják be hiszen a többség hű az eskühöz"
Ezt én is leírtam egyébként, visszaolvashatod. És nem azt mondtam, hogy minden rab kibírja, de nem lesz mindenki meleg...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!