Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn a homoszexualitás?

Bűn a homoszexualitás?

Figyelt kérdés
Szóval....hol is kezdhetném? Kezdjük az elején, én egy 17 éves srác vagyok és meleg vagyok (sokak szerinte ilyen fiatal korban még nem nagyon lehet eldönteni de...én tudom hogy az vagyok) és a kérdésem a következő: bűn a homoszexualitás? Mert a Biblia szerint igen, állítólag a Biblia szerint ez bűn mert az Isten nem ilyennek teremtette az embert, sokan is ezt állítják hogy ez a fejben dől el, mások azt mondják ''TÉGED ÍGY NEVELTEK'' de ez nem igaz, nem így neveltek engem, és azt is tudom hogy én igen is így születtem, ezt nem én döntötöm el, mert ha így lenne, nem lennék meleg mert már próbáltam tényleg ezerrel próbáltam heteró lenni és nem sikerült ami szintén bizonyítja hogy ezt nem én döntöm el de ez a kérdés nem arról szól hogy most el kezdjük itt veszekedni hogy honnan ered a homosszexualitás. Én egy vallásos családban nőttem fel ezért kérem ne Isten létezését kérdőjelezzük meg, csak annyit kérek hogy mindenki írja le amit gondol...Köszönöm előre is.

2016. okt. 16. 15:38
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
84%
Én hiszek abban, hogy Isten mindekit szeret. Azzal, hogy a saját nemedhez vonzódsz nem ártssz senkinek, így nem látom be miért lenne bün.
2016. okt. 16. 15:53
 2/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod.
2016. okt. 16. 15:55
 3/61 anonim ***** válasza:
89%
Nem bűn. Ami a bibliát illeti: Azt ember írták embereknek. Nem isten.
2016. okt. 16. 15:55
 4/61 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, mert nem értem igazából miért lenne bűn..miért bűn szeretni valakit? A nemétül függetlenül, erre nem igazán van válasz
2016. okt. 16. 15:58
 5/61 anonim ***** válasza:
8%
A Bibliát maga Isten írta az kiválasztottak közvetítésével és abban is benne van, hogy a homokosok bűnösek, mindnek a pokolban a helye és pusztúljanak. Ezt írta a Biblia.
2016. okt. 16. 16:08
 6/61 anonim ***** válasza:
88%

Nem bűn. A Katolikus Egyház szerint is csak a házasságon kívüli szex a bűn.

Ismertem egy meleg férfit, aki minden vasárnap gyónt és áldozott.

2016. okt. 16. 16:09
 7/61 anonim ***** válasza:
76%
Az 5-ös melyik szekta tagja? Ilyen a Bibliában nincs.
2016. okt. 16. 16:11
 8/61 anonim ***** válasza:
38%
Maga a homoszexualitás nem bűn, mondjuk inkább állapot, amiről nem biztos, hogy tehet az aki homoszexuális. Viszont Istenben igazolást keresni a homokosságunkra, na az már bűn.
2016. okt. 16. 16:15
 9/61 anonim ***** válasza:
78%

Az 5. gondolom egy jehovatanú, azok olyan homofóbok.

Kérdező, nem bűn ez, nem te választottad, 2 ember szabad akarata, nem ártassz vele, SŐT, több országban már házasodhatnak melegek, szóval akkor még csak nem is paráználkodás :) ;)

2016. okt. 16. 16:16
 10/61 anonim ***** válasza:
62%
Nem bűn ,a biblia szerint sem.
2016. okt. 16. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!