Megölik a rokonomat a jehovások. Ezt a törvény miért hagyja?
"Írjam ki a nevem?
Egyszer meg tettem. a facebook oldalam látta kárát, amit le kellett tiltanom, újra kellett kezdenem az ismerőseimmel felvenni a kapcsolatot, új név, új oldal alatt- olyan gyorsan kellett megtenni, sok emléket fényképeket veszítettem.amit soha nem tudok újra vissza kapni.
Így bízzál meg emberekbe./tisztelet a kivételnek/
Nos ezért nem írom ki a nevemet"
Hát kedves Opendoor, engem nemérdekel a neved, de szerintem itt mindenkit hidegen hagy, én mindezt azért írtam a kedves névtelen Válaszolónak, mert hogy az én nevem álnév, nos ezt kit érdekel? A Facebook-os dologgal kapcsolatban, én nem lepődöm meg, ha ugyan azt csináltad ott is mint itt ráadásúl, az ott lévő még normális embereknek írtad ugyan azt a zagyvaságot mint itt, akkor valóban nem csodálkozom. :\ Az igaz, hogy amiatt mert te ilyen Ostoba vagy vagy csak Ostobának tetteted magad, nem kéne elhordani, inkább segíteni kéne azzal, hogy elmondják neked az evangéliumot. :)
Egyik világi vallás tagjait se degradálják le így,még az öngyilkos merénylőket sem. Meg az Isten nevében elkövetett terror cselekmény elkövetőit sem.
Reméljük, nem jön el az idő,hogy ha átvennék az uralmat,könyörögve mondanád, hogy inkább a Tanúk,mint a terroristák.
"A szüleimről csakannyit, hogy ez már túl megy a határon.
Több mint 20 éve meghaltak, milyen jogon mocskolod be a szüleim emlékét, az ide írogatásoddal?
Nem voltak vallásos emberek, mint Te, de különbek voltak nálad, az biztos."
Valamit te félre értettél, nem mocskoltam be a szüleid emlékét. Kikérem magamnak, csak annyit mondtam, hogy nem találtak neked más nevet, de ezt is a kedves névtelen Válaszolónak írtam és nem neked. Sajnálom a szüleidet, de semmi közöm hozzájuk, nem bántottam őket semmivel, csak mondtam a Válaszoló társadnak, hogy ők is adtak neked nevet, nem? Ezért nem kéne rám fermedni, bazi nagy szeretet lehet nálatok ha ennyitől így felkapjátok a vizet. Ja... És megsúgom én még annyira sem vagyok vallásos mint Ti Jehova Tanúi, a Kereszténység nem vallás, hanem Isten gyülekezete, bár nektek mondhatom, ha annyit nem vagytok képesek megjegyezni Isten szavaiból, hogy szeresd felebarátod! :)
Tévedsz.
A Facebookos oldalam magán oldal, ahol csak az ismerőseimmel tartottam a kapcsolatot.
De megtaláltak a nevem alapján,és betörtek az oldalamra
trágár szavakkal és képekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!