Megölik a rokonomat a jehovások. Ezt a törvény miért hagyja?
Teljesen jó tanácsot adtam a kérdezőnek, ugyanis azt javasoltam, hogy kérdezze a rokonát, vagy a tanukat ha érdemi választ akar.
Kedves kérdező!
Szerintem n
agyon rosszindulatúan, támadóan tetted fel alapból a kérdést is. A kérdésed több sebből is vérzik.
Ugyanis:Ha a rokonod a tanuk tárasaságában lenne,már régen tudnod kellett volna nem? Nem mondta? Kizárt.
A tanuknak nincs szükségük álcára ugyanis talpig becsületes egyenes emberek.
Odaszoktak a Jehovások? Aztán ? 6 év óta most vetted észre? Valahol téged is minősít. Ha látom hogy baj van a családból valakivel akkor elbeszélgetek vele..nem ez lenne a normális?
Velük bandázik"Nevetséges. Felnőtt értelmi képességeit használó nőről van szó. Mi is a problémád úgy konkrétan a tanukkal? Ami a többségnek itt is. A tanuk élnek egy erkölcsös normális életet, nem fekszenek le fűvel fával, nem mérgezik a testüket, és mindaz amiben hisznek baromira csak a többség egóját bántja. Had legyek már homokos" vagy kva" 15 évesen, vagy had igyak döglésig mert az én életem". Ja és ha valaki nem ezt tartja elsőnek akkor oltogatni kell?
Azért nem írok ilyen kérdésekre általában mert felhúzom magam ostoba emberek belemagyarázásain. A tanuk rendes eberek, nem kéne őket állandóan megrágalmazni mindenféle tudatlanságbol eredő fikcióval! Olyan mintha azon kattognál kérdező, hogy mindenki gyilkos aki ivott alkoholt valaha. Pedig képzeld van aki nem ül úgy autóba . Érted?
Az észérvek hatástalanok"
Köze nincs a hozzá állásodnak az ész érvekhez. Nem is tudod mit ítélsz el.Nem lehet feljelenteni a tanukat egyébként, azért mert a Bibliárol beszélnek.(nem a saját hülyeségüket nyomják, szóval max azt utasítod el, nem őket) A rokonodnak kell azt mondani hogy nem érdekel ,akkor nem fog menni hozzá senki .Ilyen egyszerű.
A beszólogatóknak meg:
Nem vígasztalást kért hanem tanácsot.
Egyébként végtelen nyugodt ember vagyok, itt is azért vagyok hogy segítsek, de ismerek több tanut és engem felháborít ez a tadatlanul népbutítás ami itt is megy.
A tanuk nem életellenesek" Inkébb mondanám olyan embereknek őket, akik többet sokkal tájékozottabbak a gyógykezeléseket illetően mint a nagy átlag.
" A tanuk élnek egy erkölcsös normális életet, nem fekszenek le fűvel fával, nem mérgezik a testüket, és mindaz amiben hisznek baromira csak a többség egóját bántja. Had legyek már homokos" vagy kva" 15 évesen, vagy had igyak döglésig mert az én életem". Ja és ha valaki nem ezt tartja elsőnek akkor oltogatni kell? "
És ha valaki nem tanú,az rögtön k***a, homokos, iszákos,fűvel-fával lefekszik,és oltogatni kell? Aki nem tanú,már élből erkölcstelen lehet? Szerintem nem a hitük miatt támadják őket,hanem pont emiatt az általánosítás miatt,hogy bárki,aki ateista,vagy más felekezethez tartozó keresztény,az tuti dorbézol.
" nem kéne őket állandóan megrágalmazni mindenféle tudatlanságbol eredő fikcióval! "
Akkor kéretik ezt a tanúk részéről is betartani,amikor erőszakkal vádolják más felekezetek tagjait,meg alkoholizmussal,meg függőséggel,meg ráolvassák egy emberre,hogy biztos rosszul bánik a családjával,vagy ez nem számít tudatlanságból eredő fikcióval? Ha ők mondják,az rendben van? Ők mindent tudnak,és mindent jól tudnak,mindenkit ismernek talán? Szerintem nem.
"Teljesen jó tanácsot adtam a kérdezőnek, ugyanis azt javasoltam, hogy kérdezze a rokonát, vagy a tanukat ha érdemi választ akar.
Kedves kérdező!
Szerintem nagyon rosszindulatúan, támadóan tetted fel alapból a kérdést is. A kérdésed több sebből is vérzik.
Ugyanis:Ha a rokonod a tanuk tárasaságában lenne,már régen tudnod kellett volna nem? Nem mondta? Kizárt.
A tanuknak nincs szükségük álcára ugyanis talpig becsületes egyenes emberek.
Odaszoktak a Jehovások? Aztán ? 6 év óta most vetted észre? Valahol téged is minősít. Ha látom hogy baj van a családból valakivel akkor elbeszélgetek vele..nem ez lenne a normális?
Velük bandázik"Nevetséges. Felnőtt értelmi képességeit használó nőről van szó. Mi is a problémád úgy konkrétan a tanukkal? Ami a többségnek itt is. A tanuk élnek egy erkölcsös normális életet, nem fekszenek le fűvel fával, nem mérgezik a testüket, és mindaz amiben hisznek baromira csak a többség egóját bántja. Had legyek már homokos" vagy kva" 15 évesen, vagy had igyak döglésig mert az én életem". Ja és ha valaki nem ezt tartja elsőnek akkor oltogatni kell?
Azért nem írok ilyen kérdésekre általában mert felhúzom magam ostoba emberek belemagyarázásain. A tanuk rendes eberek, nem kéne őket állandóan megrágalmazni mindenféle tudatlanságbol eredő fikcióval! Olyan mintha azon kattognál kérdező, hogy mindenki gyilkos aki ivott alkoholt valaha. Pedig képzeld van aki nem ül úgy autóba. Érted?
Az észérvek hatástalanok"
Köze nincs a hozzá állásodnak az ész érvekhez. Nem is tudod mit ítélsz el.Nem lehet feljelenteni a tanukat egyébként, azért mert a Bibliárol beszélnek.(nem a saját hülyeségüket nyomják, szóval max azt utasítod el, nem őket) A rokonodnak kell azt mondani hogy nem érdekel ,akkor nem fog menni hozzá senki .Ilyen egyszerű.
A beszólogatóknak meg:
Nem vígasztalást kért hanem tanácsot.
Egyébként végtelen nyugodt ember vagyok, itt is azért vagyok hogy segítsek, de ismerek több tanut és engem felháborít ez a tadatlanul népbutítás ami itt is megy.
A tanuk nem életellenesek" Inkébb mondanám olyan embereknek őket, akik többet sokkal tájékozottabbak a gyógykezeléseket illetően mint a nagy átlag."
Kedves utolsó névtelen Válaszoló, akkor picit megint fegyelmeznélek. Az írásodról leír, hogy annyira fenyegetőnek érzed a kérdést, hogy azt hiszed rögtön meg akar titeket gyílkolni most a kérdező. Figyelj, az hogy haragszik rátok az egy dolog, de attól még nem akar titeket megőlni. Ő indulatosan ugyan, de fegyelmezetten feltette a kérdését, amiért utána bocsánatot is kért a Kérdező. Szóval, nem kéne már ezzel terhelni szerencsétlent, van elég baja nem kell még neked is rá dobni egy lapáttal azzal, hogy bántó kérdést tett fel meghasonló. Nem igazán értem ezt a rész: "nem a saját hülyeségüket nyomják, szóval max azt utasítod el, nem őket" nem értem gondolom itt a Bibliáról beszélsz, csak akkor nem értem, mért véded mégis a Tanúkat? Hülyeségeket beszélnek, de te azért elfogadod? :D Igazad van, valóban hülyeség az amit tanítanak, csak eddig te annyira védted őket, azzal, hogy: "hát nem kéne bántani őket"... Szóval nem igazán értem ezt a részt. A Tanúk bizony életellenesek, megsem engedik a betegeknek (ahogy láthatod is), hogy az orvosoknak bármit is megengedjen. Hadd válasszon már a beteg könyörgöm... Valóban, ő választotta jelen helyzetben azt, hogy nem kell neki a donor, nade... Telebeszélték már a fejét a tanúk, így nem maga választott, hanem a tanúk hatására lemondott a donorról. Ez szerinted normális? Semmiképp sem! Lehet, hogy Isten azért tartotta ott a Kérdező rokonát és küldte oda az orvosokat, mert Ő így próbálna segíteni rajta, de míg a Tanúk ennyire gonoszak és hazudnak erről az embereknek, szerencsétleneknek meg nem engednek semmit így, MEGÖLIK azt a rokont, érted? :\ Ez szomorú...
Amúgy kedves névtelen Válaszoló, kérdezlek téged ez egy jó tanács: "Megnyugtatlak hogy a tanuknak olyan orvosi összekötő rendszerük van hogy nem okoz problémát bármilyen beavatkozás sem. Együttműködik velük sok orvos stb mert döntésük megalapozott .
Járj utána és megnyugszol majd. Ne ilyen helyekröl tájékozòdj mert könnyen félreinformálnak olyanok akik egyáltalán nem látnak át semmit ebben a témában."? Az, hogy azzal akarod megnyugtatni, hogy a Tanúknak milyen "jó" orvosi összekötöjük van? Ez mért nyugtatná meg a Kérdezőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!