Megölik a rokonomat a jehovások. Ezt a törvény miért hagyja?
Kedves Kérdező.
Őszinte szívből sajnálom, ami most történik.
számomra is érthetetlen, hogy valaki a halált választja, ennek több oka is lehet.
Több testvéremen hajtottak végre szervátültetést, igaz vér nélkül, de nem mondott le az életéről. És most is élnek.
Hidd el, mi senkinek a pénzére vagyonára nem pályázunk, közülünk mindenki úgy éli az életét, mint bár ki más.
Gyermeket nevelünk, dolgozunk,
Én sem írattam a tanúkra a lakásomat, a lányomé lesz, aki sajnos nem tanú. Én albérletben lakom a férjemmel, pedig van saját tulajdonú lakásom.
Soha senki nem mondta sem nekem, sem más testvéreimnek,hogy a javainkat a társulatra kell hagyni,a családtagok helyett.
Nem egy olyan testvérem van, akinek a gyermekei nem Tanúk, és mégis a szülők a végrendeletükben a gyermeket, vagy unokájukat jelölték meg örökösnek.
Ha valaki még is olyan döntést hoz, hogy adományként valamelyik javait a Társulatra hagyja, azt önként, hozta.
S hidd el más embereknél is van,hogy valamiért nem a családjára hagyja az örökségét. Van aki buta módon a Macskájára hagyta a vagyonát, olvastam ilyet.
Tisztelettel egy Tanú
a 10-es válaszoló pedig inkább azért imádkozzon, hogy Isten szabadítsa meg az elméjét, más emberek bemocskolásától.
S nem hazudok,igazat szóltam, most is.
Vidiripi
opendoor!
A nick neved ellenére igen csak szűk látókörűen gondolkodsz!
Gondolj már bele ember hogy te hogyan viselkednél egy ilyen helyzetben s annyi tudással amennyivel a kérdező rendelkezik. Figyelembe véve még azt is hogy feldühítette a dolog. Te amikor dühös vagy akkor gondolkozol a legésszerűbben és akkor hozod meg a legjobb döntéseket és látod át a kialakult helyzetet?
Hol a türelem a megértés a tolerancia a keresztényi szeretet ilyenkor? Az amivel megérted beleérzel felebarátod helyzetébe s a SAJÁT SZÜKSÉGLETE szerint próbálod neki elmagyarázni a dolgokat? Mivel számomra nyilvánvaló hogy nem igazán érti hogy mi miért is történik. S pluszban ott van benne a rokona iránti aggódás mint ahogyan azt írja is.
"A Tanúk hivatalos állás pontja szerint a Biblia nem szól közvetlenül a szervátültetésről. Ezért a szaruhártya, a vese vagy más szövetátültetések tekintetében a Tanúknak egyénileg kell dönteniük."
A Biblia nem szól közvetlenül arról sem hogy óraszámot kell leadni és aki ezt elmulasztja annak bizony a felelősségre vonással kell szembenéznie. Ebben az esetben miért is nem lehet ezt lelkiismereti kérdéssé tenni? Érdekesek az eljárás módok. Az egyik a tanúkra van bízva a másikért meg felelni kell a vének előtt! Fura!
"A gyilkossággal való vádaskodással emberek millióit rágalmazod, Holott a rokonod egyénileg döntött így."
Akinek nem inge nem veszi magára. Tehát akkor mind a 8 millió testvérednek magyarázkodnia kell? Illetve mind a 8 millió testvéred járt ennél az embernél? Életszerűség! Te mint józanul gondolkodó és Biblia által kiiskolázott lelkiismerettel rendelkező ember hogyan gondolhatsz ilyesmit a felebarátodról? Főleg egy olyan felebarátodról aki kétségkívül az ISMERET hiányában cselekszik!
"Ezért vannak az emberek feldühödött módon ellenünk mert felnagyítják vádjaikat, hogy gyűlölet keltést végezzenek, békében élő emberek ellen."
Pont mint a melegek! Ők is békében akarnak élni csak gyűlöletet keltenek ellenük. Majd nézz csak utána! Szóval ne közhelyekkel foglalkozz mert ezt sok ember csoportra rá lehet húzni. Elsőre jól hangzik csak az a baj vele hogy propaganda az egész! De kérdezd meg a katolikusokat hogy békében akarnak e élni! Vajon mit fognak válaszolni? De a melegeket is megkérdezheted! Ez egy általánosság propaganda semmi több amúgy üres az egész mert semmi jelentőséggel nem bír!
"Ez a hír most elterjed, hogy tisztázod a 8.millió Tanút a vádjaid alól.
Mert nem fognak 8 millió embert letartóztatni, és megbüntetni olyasmiért, amiért a rokonod felel."
Nyugodj meg hogy nem csak ez a hír terjed a tanúkról. A vér elutasítása sokkal jobban el van terjedve meg az hogy hagyják meghalni a gyerekeiket ez miatt!
Megjegyzem ha annyira így van akkor minek viszi a kórházba meghalni otthon is megtud az a gyerek. Remélem érted mire célzok!
Opendoor! Ne erölködj..teljesen felesleges . Nem vetted észre hogy a legtöbb kérdést a tanukrol csak támadásnak írják ki? Mindegy mit írsz, ezeket nem érdekli a válaszod. A kérdező miért itt kérdez? Semmit nem tudsz a tanukrol szinte( ez nyilvánvalò) és felteszed egy ilyen oldalra a kérdésed ahol a olyanok válaszolnak akik nem is értenek semmit csak a rosszindulatukat kiélik. Ìr egy tanu..hù pontozzuk le ! Pff..
Az a helyzet kérdező, hogy kérdezd meg a rokonodat mit gondol, hallgasd meg a tanukat . Az a helyzet hogy nagyon sok nem tanu (köztük én is) aki kicsit is jártas pl az orvoslás területén, pontosan tudja hogy a vér nélküli kezelések, a műtétek sokkal biztonságosabbak mint a vérrel végzettek. A rokonod valòszinűleg nem a beavatkozást utasította el hanem annak mòdját. Megnyugtatlak hogy a tanuknak olyan orvosi összekötő rendszerük van hogy nem okoz problémát bármilyen beavatkozás sem. Együttműködik velük sok orvos stb mert döntésük megalapozott .
Járj utána és megnyugszol majd. Ne ilyen helyekröl tájékozòdj mert könnyen félreinformálnak olyanok akik egyáltalán nem látnak át semmit ebben a témában.
"Opendoor! Ne erölködj..teljesen felesleges . Nem vetted észre hogy a legtöbb kérdést a tanukrol csak támadásnak írják ki? Mindegy mit írsz, ezeket nem érdekli a válaszod. A kérdező miért itt kérdez? Semmit nem tudsz a tanukrol szinte( ez nyilvánvalò) és felteszed egy ilyen oldalra a kérdésed ahol a olyanok válaszolnak akik nem is értenek semmit csak a rosszindulatukat kiélik. Ìr egy tanu..hù pontozzuk le ! Pff..
Az a helyzet kérdező, hogy kérdezd meg a rokonodat mit gondol, hallgasd meg a tanukat . Az a helyzet hogy nagyon sok nem tanu (köztük én is) aki kicsit is jártas pl az orvoslás területén, pontosan tudja hogy a vér nélküli kezelések, a műtétek sokkal biztonságosabbak mint a vérrel végzettek. A rokonod valòszinűleg nem a beavatkozást utasította el hanem annak mòdját. Megnyugtatlak hogy a tanuknak olyan orvosi összekötő rendszerük van hogy nem okoz problémát bármilyen beavatkozás sem. Együttműködik velük sok orvos stb mert döntésük megalapozott .
Járj utána és megnyugszol majd. Ne ilyen helyekröl tájékozòdj mert könnyen félreinformálnak olyanok akik egyáltalán nem látnak át semmit ebben a témában."
Kedves Válaszoló, ha megakarod nyugtatni a kérdezőt, mért bántod? :) a Másik meg mért emberi dolgokkal próbálod őt megnyugtatni, mivel Keresztény vagyok, és remélem egy keresztény társammal beszélek, aki elhiszi, hogy Krisztus igenis Isten, akkor felteszek egy kérdést: Mért nem Isten gondoskodását mondod el neki? Azzal megnyugtatnád, igen valóban én is kikeltem magamból, holott nem kéne, de egyáltalán nem nézem jó szemmel azt, hogy egy tanú itt van és azzal tömi a kedves Kérdező fejét, hogy mennyire gyülőlködik ahelyett, hogy inkább tenné a dolgát és segítene neki megnyugodni. Ez nem hiszem, hogy egy nehéz dolog. 2, Én igyekeztem a kérdezőnek valamien jó tanácsot is adni, már amennyire tehettem, amikor nem is ismerem. :) Nektek kedves Tanúknak (ez Opendoornak szól) valóban nagy a hipnotikus képességetek, ahogy ezt látni is azon a szegény asszonyon illetve Férfin, aki most épp az életéért küzd. :) Jézus Krisztus, dönti ezt el, a Kérdező annyit tehet amennyit elmondtam, sokkal többet nem, mivel nem Isten. Kedves előttem szóló névtelen Válaszoló, én úgy vélem, ez a hangnem nem fog változtatni vagy segíteni a Kérdezőn, javaslom, hogy normális hangvételben is le lehetett volna ezt írni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!