Megölik a rokonomat a jehovások. Ezt a törvény miért hagyja?
törvény?
van olyan ebben az országban?
minden vallás gyilkos örülök hogy végre rájöttél de megint 1 ember életébe került
Nem másolom be a válaszokat , feltételezem ,anélkül is tudja itt mindenki értelmezni a gondolatmenetet.
25/-Na azért ne tedd már a fejedbe a homokba . Igen azért van különbség egy tanu élete meg a nagy átlag között. Vagy tévedek? Mert a más felekezet tagjai nem tűrnék meg maguk között a dohányosokat, a szabados nemi élet élőket, vagy a nyíltan trágálkodókat stb?
Van egy erkölcsi norma amit betartanak. Tedd a szívedre a kezed, ez nem igazán mondható el más felkezet tagjairol, ez tény.
Hány pap pedofil? Hány hívő él együtt házasság nélkül? Hány dohányzik, drogozik? Rengeteg. Ez sajnos igaz, bár ne lenne az. Szúrja a szemüket az embereknek az elvárás..akkor ne legyen tanu. Nem kötelező, de nem is kell elferdíteni ezeket a dolgokat.
Bulinhun! Kedves álnével író válaszoló!
Nem értelmezted a válaszomat jól. Én nem érzem személyes ügyemnek ezt a kérdést, de néha tényleg sok zagyvaságot összeírnak már itt egyesek. Mondatam én olyat hogy elfogadom amit mondanak? Sajnálom hogy nem érted ezt a részt" de ahogy látom mássban sem jeleskedsz. Vannak olyan emberek akik élik amit mondanak, meg vannak akik csak szövegelnek. A tanukat az előbbiek közé sorolom. Na és erröl beszéltem egyébként a tudatlanság címén. Gondolkodj el kicsit: Vajon telebeszélték a fejét ? Biztos vagy ebben? Nem lehet hogy a kérdező csak erre fogja mert fogalma sincs a döntés okárol?
A tanuk nem ilyenek érted? Tapasztaltam, hogy egyik családtag a másiknak sem mondhatja meg hogy ilyen kérdésekben hogyan döntsön. Nem hogy telebeszélték a fejét dolog. Ez egyszerűen nem igaz. Nem szeretem ha tényként vázolnak fel valamit ami nem úgy van. Legyen tanu, vagy bárkivel kapcsolatos dolog, amiröl volt szerencsém, lehetőségem esetleg tappasztalat útján meggyőződni, az mellett nem megyek el szótlanul. Ennél már nem tudom hogy mondjam el érthetőbben . Gonoszak meg hazudnak? Nem igaz. A munkáltatók is kifejezetten KERESIK a tanukat pont azért mert becsületesek, nem hazudnak senkinek!
Vagy mindenki téved...csak azok nem akik nem veszik a fáradságot a tájékozódásra? És még a tanuk általánosítanak..ez egy butaság . Félnek egyesek az ismeretlentöl,ennyi az egész. Ülj le egyel , kérdezd meg miben hisz. Igaz ez amit gondolok rólad? A hitetekröl? Ha ez nem megy akkor hiába adja itt elő xy (te is) az ész osztó rágalmakat. Értelmetlen . Az emberi élet a legfontosabb a földön. Ki vitatja ezt? A rokoné is ugyanúgy. Csakhogy: Van önrendelkezési jog ! Valamint a tanuk szentnek tartják az életet. Föl birod ezt fogni? Tapasztaltam hogy nem buta emberek, sok orvos stb támogatja a vér nélküli kezeléseket hitnézettöl függetlenül. Ezt kellene felfogni!.Ne feltételezzük már kapásbol hogy a tanu gonoszak stb, a rokon meg olyan aki nem tudna döntéseket hozni. Ez nagyfokú butaság , részemröl ennyit tartok érdemlegesnek. Nem megfegyelmezlek" csak mint ember az embernek felhívnám a figyelmed kedves véleményt alkotó társam, hogy gondolkodni kell néha ,előtte pedig tájékozódni! Ha ez lemaradt akkor legaalább ne bölcselkedj, csak a tudatlanság bizonyítványát loboggtatod. Köszöntem
Eredeti: "Valószínüleg az orvosok álltal próbálna azon az emberen segíteni úgy, hogy van donor, elő van (illetve volt mostmár csak) jegyeztetve, és készen áll/állt a műtétre."
Javított verzió: "Valószínüleg az orvosok álltal próbálna Isten azon az emberen segíteni úgy, hogy van donor, elő van (illetve volt mostmár csak) jegyeztetve, és készen áll/állt a műtétre."
Kedves kérdező!
Probálj meg beszélni a rokonoddal és eltávolitani a tanúkat tőle.Ahogyan irtad,már az autóját is odaadta nekik.Sajnos közöttük nőttem fel,bizony volt olyan,hogy az idős néni vagy bácsi a szervezetre iratta mindenét,csakhogy megússza az armaggedont és az új földön élhessen.Hazudtok tanuk,engem nem tudtok megtéveszteni.
Mégegy elírásom volt:
Eredeti: "Nem tény: Az emberek életét mint ahogy láthatod is, nagyon-nagyon nem veszik komolyan, olyan számukra egy ember, mint a fogyó eszköz."
Javított verzió: Tény: Az emberek életét mint ahogy láthatod is, nagyon-nagyon nem veszik komolyan, olyan számukra egy ember, mint a fogyó eszköz.
Írjam ki a nevem?
Egyszer meg tettem. a facebook oldalam látta kárát, amit le kellett tiltanom, újra kellett kezdenem az ismerőseimmel felvenni a kapcsolatot, új név, új oldal alatt- olyan gyorsan kellett megtenni, sok emléket fényképeket veszítettem.amit soha nem tudok újra vissza kapni.
Így bízzál meg emberekbe./tisztelet a kivételnek/
Nos ezért nem írom ki a nevemet
A szüleimről csakannyit, hogy ez már túl megy a határon.
Több mint 20 éve meghaltak, milyen jogon mocskolod be a szüleim emlékét, az ide írogatásoddal?
Nem voltak vallásos emberek, mint Te, de különbek voltak nálad, az biztos.
Kérdező, hallottál-e már a vallásszabadságról? HA a rokonod Jehova tanúja akar lenni, akkor az is lesz.
Ami a szervátültetést illeti, a rokonod mondta vissza, nem más. Kit akarnál feljelenteni.
Amúgy meg az imént írta egy Jehova tanúi egyház tagja, hogy nem is tilos ez náluk.
De azt én is úgy tudom, hogy vért nem kaphatnak. Vagyis nem fogadnak el.
A rokonoddal való kapcsolatod kettőtök ügye, ne keverj bele másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!