Mi az"Uj Világ forditás"alapja?
5# Dante:Te nem a kérésre felelté.
Én felelek:"Charles Francis Potter iró amelett,hogy megemlített néhány számára szokatlan részletet ,ezt mondta:"A névtelen fordítok minden bizonnyal a legjobb görög és héber nyelvű kéziratok szövegeit fordították le,méghozzá mesteri ügyességgel és inteligenciával"(The Faiths Men Live By,300.oldal).
1#.Miére szeretnéd a hagyományokra építeni a bibliát?Milyen hagyományt szeretnél bele fordítani a bibliába?
Neked nem jó az eredeti héber és görög iratok lefordítása?
Miért akarod a hagyományokat belerakni Isten szavában.Jézus azt mondta"a ti hagyományotokkal megrontottátok az én Atyám törvényét"
Miért szeretnéd a bibliát hiteltelenné tenni azért ,hogy a háromságot bele tudd hamisítani?
Na hát egyes fordítások ezért vannak egyes helyeken hibásnak forditva,hogy az Isten ellenes tanítások virágozzanak.
Nektek nem az tetszene,hogy Isten kedveljen mert tiszeled az Ő szavát?
Inkább vállalod a konfruntáciot vele szemben,hogy megvédd a hamis tanítást?
Végítéletkor mit vársz Töle.Ugyhiszed az emberi Hagyományok mentenek meg?
Tégedet nem Isten dolgai érdekelnek,hanem a bűnös ember dolgai!
Menyire ismered az UVF? Ha telyesen ismernéd azt olvasnád.Mivel nemismered rutinból gyalázod.
Ez valahogy ugy van,hogy követed a tömeget,gondolva ök tudják merre mennek,de mivel ők nemtudják merre mennek te még kevésbé.
19#.Az UVF a görög iratokból van forditva,hsonlitsd össze.Nem a nemlétező háromság alátámasztására.
Mert a Károli fordításban van egy kevés fordítási hiba ami nem éppen akkora,hogy belelehessen magyarázni a háromságot,ami nincs.
Az Őrtorony már írtam a biblia magyarázatra szolgáló eszköz ami alá van támasztva biblia versekkel.
Nem mint nálatok(Baptistáknál)és másiknál,hogy ahány anyiféleképpen magyarázzák,öszhangnélkül.Isten a rend Istene,nem a zürzavar Istene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!