Mi az"Uj Világ forditás"alapja?
Hogy mi az alapja!?
Egy önkényes téveszme..
Egy idekapcsolódó téma az Őrtorony Társulat történelméből a "tárgyalótermi hazugság" is:
"Ügyész: Rendelkezik jártassággal a héberben is?
Franz: Igen
Ügyész: Tehát az alapvető nyelvészeti apparátus rendelkezésére áll?
Franz: Igen, a bibliai munkámban való használatra.
Ügyész: Úgy vélem, ön képes olvasni és követni a Bibliát héberül, görögül, spanyolul, portugálul, németül, franciául.
Franz: Igen...
Ügyész: Le tudná azt héberre fordítani?
Franz: Mit?
Ügyész: A Teremtés könyve második fejezetének negyedik versét.
Franz: Nem."
[Fred Franz keresztkérdéses kihallgatása. A vád bizonyítéka a Douglas Walsh v. The Right Honorable James Latham, Clyde perben, (Scottish Court of Sessions, Wednesday, November 24, 1954, p.7, pars. A-B. and p. 102, par. F.)]
Forrás itt: [link]
Üdvözlettel,
Dante
7#.Én nem pattogok ellentétbe veled mert,egy nem veled tárgyaltam,kettő ez a per megvan a yuotuben más szöveggel,az USA.jorg más szöveggel,JW.ORG ismét más.
Gyülöletedet fejezed ki,tehát ilyen keresztény vagy.
"Én nem pattogok ellentétbe veled mert,egy nem veled tárgyaltam,"
->Én meg egyáltalán nem tárgyalok veled. Az írásod alapján te vagy az a Tanú, akivel többször volt már vitám, úgy emlékszem, hogy egy régebbi topikban már leírtam, hogy túlságosan elfogult vagy, ami a jw.org-hot való fanatikus ragaszkodásodat illeti. Téged nem az igazság érdekel, hanem egy mi van a jw.org-on, függetlenül attól, hogy az oda feltöltött tartalom a valóságban igaz-e vagy hamis. Ez, amit csinálsz, kimeríti a bálványimádás fogalmát. Szóval erről ennyit, nekem nincs veled semmi tárgyalni valóm.
Dante
9#.Bálványimádás:Én sem szeretek olyan emberekkel tárgyalni akik készítik a szobrokat és felszentelik,köztük egyes gyilkos politikusokét is.És jön a magyarázat,hogy nem bálványozás,amikor leborulsz elébe,könyörögsz hozzá,kéred segítségét.Mikor Isten azt mondja nem osztom meg az imádatomat senkivel.És hol a tízparancsolat ahol kijavították a forditok a bálványimádásra vonatkozó parancsot a te kedvedért.
Most te mondod,hogy én vagyok bálványimádó mikor minden formáját kerülöm.
És jön a magyarászkodás,hogy nem bálványozás:hogy nem amikor olyan tárgy van felszentelve aminek köze nincs a bibliához és olyan szenteli fel akinek nincs joga.Szentelni csak Isten szentel aki tiszta .Egy bünös ember,hogy tud valakit/valamit tisztává tenni?
Neked volnék elgondolkodnék ezeken,és azután vizsgánék meg olyanokat akik igyekeznek a bálványozást eltávolítani maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!