Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! Szerintetek...

Keresztények! Szerintetek elnyerheti-e az örök életet az, aki így él?

Figyelt kérdés
Nem hiszi, hogy van Isten. De az életét az emberek megmentésére és segítésére adta. Mondjuk azon kívül, hogy mentős valóban olyan lelkületű, hogy nem utasítana el egyetlen felé jövő segélykiáltást, magyarán egy rendes, segítőkész ember. Nem lop, stb. Szerintetek?
2016. szept. 9. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 A kérdező kommentje:

Az előzőhöz még kiegészítésképpen:

Mt 6,14

Mert ha megbocsátjátok az embereknek az ő vétkeiket, megbocsát néktek is a ti mennyei Atyátok.

Erre is nagyon várom a véleményedet.

2016. szept. 15. 13:04
 72/87 anonim ***** válasza:
Nem ítéltem, és valóban ezt mondta. Egyébként, te sem válaszoltál egy kérdésemre, ugye tudod? :) Tudod mit, fel teszem én is mégegyszer: Minek teszed fel a kérdést, ha nem érdekel a válasz rá, vagy te jobban tudod a SAJÁT kérdésedre a választ, mint a válaszolók nagy része? :)
2016. szept. 15. 14:28
 73/87 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg olvasd el a 45-ös válaszomat. Én válaszolok a kérdésekre, de ez fordítva még nem történt meg maradéktalanul. Ahogy most sem tetted.
2016. szept. 15. 15:19
 74/87 anonim ***** válasza:
Maradéktalanúl kitérő válasz.:D Ebből csak az látszik, hogy adott emberek válaszára vagy kíváncs. Figyelj, kár ezt erőltetni, ugyse érdekel a Bibliábó kiírt válaszok tönkelege. :D
2016. szept. 15. 15:38
 75/87 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz válaszolni arra, hogy Jézus hogy értette, hogy ha nem ítélsz, te sem leszel elitelve, illetve, hogy ha megbocsátasz, neked is megbocsát az isten. Párhuzamba azzal a kizárólagossággal, amit állítasz, hogy nem üdvülhet senki, aki nem hiszi Jézust istennek.
2016. szept. 15. 15:42
 76/87 A kérdező kommentje:
Nem fejeztem be a mondatot, akkor nem kell itt ócsárolnod, nincs erre semmi szükség. 😀
2016. szept. 15. 15:43
 77/87 anonim ***** válasza:
Válaszoltam, csak az a baj, amit már említettem neked többször is, hogy kár olyannak válaszolni vagy írni aki azzal sincs tisztában amit maga a Biblia ír. :) leírtam mit ír Pál, és Jézus ezekről a dolgokról, nem értetted. Akkor szerintem kár is tovább húzni egymás idegét és idejét. Te nem fogod fel a tant amit a Biblia ír, én meg soha nem fogom egy ember álltal kitalált hazugságot elfogadni, ezt ne is várd. :)
2016. szept. 15. 15:48
 78/87 A kérdező kommentje:
Még mindig nem sikerült válaszolnod. Ne ítélj, hogy ne ítéltess, és megbocsát, ha ti is megbocsátjátok és Máté 25;31-46, kontra, amit Te állítasz, aki Istennek hiszi Jézussal, csak az üdvözüllel.
2016. szept. 15. 15:53
 79/87 anonim ***** válasza:
Te most komolyan ennyire figyelmetlen, vagy direkt csinálod? :D válaszoltam már olvass vissza. :)
2016. szept. 15. 15:58
 80/87 A kérdező kommentje:
Igen, elképzelhető, de nem találom. Visszaidéznéd? Köszönöm
2016. szept. 15. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!