Szentháromság támogatok, miért erőltetitek a háromságot, bibliai alapnélkül?
Ahhoz képest, hogy elég olvasottnak mondod magad, a helyesírást még gyakorolnod kellene!
Azért ne vidd túlzásba az olvasást, hogy még a Youtube-ra is olvasni jársz!!! :)
Mennyi idő alatt olvastad végig a teljes Bibliát? Kb. hány évesen?
Zoli: én tudom! Én tudom! :)
Ha ő nem tudja, akkor megmondhatom? :))))
"A János 17:3-bol,hogy magyarázod, Isten egy háromság tagja?"
Nem az Isten egy háromság tagja. Egy Isten van, és ennek az egy Istennek van három személye, az Atya a Fiú és a Szentlélek. Az Atya is Isten, a Fiú is Isten, meg a Szentlélek is Isten.
Így kell értelmezni a Jn 17,3-at is. De ne egy kiragadott mondatból akard megérteni az egész Bibliát. Azért írták le a többi mondatokat is, mert csak úgy van értelme.
Szervusz
Kedves Kérdező.
Ezzel csak a haragját váltottad ki azokból, akiknek egy Istenből 3-at csináltak és ebben nőttek fel, vagy így magyarázták nekik.
Valóban felesleges szó csata, mert már a Tanúk is Biblia idézetekkel és Biblia kutatással foglalkozó szaktekintéllyel rendelkező, emberek magyarázatával próbálták, még sem fogadták el, akkor a Tiédet sem, Főleg hogy világ szerint, nincs Teológiai végzettséged, nem tudsz Héberül, Görögül, stb.
Feleslegesen háborúzol, bízd a Teremtőre.
1Pét 1:3
„ Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja.”
Jel. 3:12 Aki győz, azt oszloppá teszem az én Istenem templomában.
Kedves Kérdező.
Itt a vers is azt mondja, hogy Jézus Krisztus Istene, aki az Atyja legyen áldott.
Vagy is Krisztusnak van Istene tehát nem lehet egy másik személye az Atya.
A másik vers is azt mondja, hogy Jézus az Istenének a templomába teszi a kitartó hűségeseit, oszlopos tagként.
Még sem érdekli őket, mert más verseket rosszul értelmezve, nem veszik figyelembe ezeket.
Bibliában nem fordul elő az sem hogy az Atya vagy a Fiú „én Istenemnek” szólítaná a szent szellemet.
ellenben Jézus Az Atyját Istenének nevezte.
Hogy lehet az egyik személy Istene a másik, A szent szellem sem szólítja az Atyát Istenének, És a fiút sem.
A szentháromság egy pogány tan, aminek semmi köze Jézus tanításához.
Márk 12:29 Jézus így válaszolt: "A legfőbb ez: Halljad, Izráel, az Úr, a mi Istenünk, egy Úr,
Márk 12:32 Az írástudó ezt mondta neki: "Jól van, Mester, helyesen mondtad, hogy egy Isten van, és rajta kívül nincsen más;
11#Látom a régi praktika még müködik nálad.Amikor már te is meggyőződtél azon,hogy nincs igazad akkr átváltasz magyar tanárnak és a személyeskedésre,elfelejtve azt,hogy kereszténynek vallod magad.
Külömben ez jó csel de javitsd ki magad is és a társaidat is,és akkor elfogadom a kritikát.
Különben miattad nem ellenőrizem magam aki nem tud olvasni az nem olvassa.
A kérdezőn kívül itt senki nem dühös tanú. :DDD
Kérdező, fel lett téve neked egy kérdés, tényleg jó lenne, ha válaszolnál rá. Egyszerű a kérdés, és csak egy jó válasz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!