Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi miért hirdetik,...

Jehova tanúi miért hirdetik, hogy láthatatlan eljövetel lesz?

Figyelt kérdés
Azzal "érvelnek",hogy ha mondjuk Ausztráliában jelenne meg Jézus,akkor Európában nem láthatnánk. Na de könyörgöm: aki dicsőségével bevilágítja az egész Mennyországot,az ezen a darabka kis földgömbön ne tudna láthatóan megjelenni?

2016. aug. 25. 16:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"A kérdés alatt kifejtettem,hogy miért pont a tanúktól kérdeztem kedves utolsó."

Én meg pont azt fejtettem ki, hogy miért lenne jogos ezt a kérdést másoknak is feltenned, kedves kérdező. :)

"A hitgyüli tudtommal nem állít olyat,hogy Jézus ha Ausztráliában jelenne meg,Európában nem látszódna,"

Dehogynem állít ilyent. Ez a diszpenzációs premillenarizmus lényege, hogy Jézus titokban jön el, és akiket nem visz magával a mennybe, azok észre sem veszik.

Tedd csak fel nekik is nyugodtan a kérdésedet. Meg még egy csomó másik szektának is. :)

2016. aug. 26. 10:44
 32/36 anonim ***** válasza:

"félelem keltés."

Hát akkor bizony Jézus félelem keltő.

Bár nem annak szánja. S nem Tőle kell félni, hanem attól, hogy olyat tegyünk ami rossz.

Nos akkor Jézus ijesztgeti az embereket?

(Lukács 13:24) 24 „Megfeszített erővel küzdjetek, hogy bejussatok a szűk ajtón, mert — mondom nektek — sokan igyekeznek majd bejutni, de nem tudnak,

(1Péter 4:18) 18 „És ha az igazságos nehezen részesül megmentésben, hol látni majd az istentelent és a bűnöst?”

(Máté 7:14) . . .amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják.

(Lukács 22:28) 28 De ti vagytok azok, akik kitartottatok mellettem próbáimban;

(Galácia 6:7) 7 Ne vezessenek félre titeket: Istent nem lehet megcsúfolni. Mert amit vet az ember, azt fogja aratni is;

Isten nem szórakozásból hozott elveket, hanem azért hogy az szerint éljenek.

Mivel neki van joga meghatározni az ember erkölcsi korlátait.

Nem mindenben ad Isten szabad akaratot, ebben nem enged.

Ellenben Ádámnak nem kellett volna meghalni, és nekünk se.

Hidd el nem fogja Lightosra venni, a megbocsátás mögé bújva.

Akkor Isten saját magából csinálna szavahihetetlenséget

Láthatod a valamikori néppel mennyi mindent tett.

Ádámnak se félelem keltésből mondta meddig mehet el. vagy mert nincs szabad akarat.

aki ezzel vissza él az tévedésben van a megváltást illetően, mintha a Teremtőnek kötelessége lenne az embernek szívességet tenni.

2016. aug. 26. 10:52
 33/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

A "meg van irva" legyen a gondolatmenetünk.

Minden szem meglátja ez nem értelem hanem fizikaira utal. Na de nézzük meg az irásbol hogy mi történik mikor Jézus visszajön: -az igazakkal, a gonoszokkal, a földel,és nézzük meg a biblia szemszögéböl az eseményeket és eggyüt tanulmányozzuk és vizsgáljuk meg a köré füződö hazugságokat, amiket különféle vallások hirdetnek.

A BIBLIA CSAKIS A BIBLIA.

1Thess 4:15 Mert ezt mondjuk nektek az Úr szavával, hogy mi, akik élünk, akik megmaradunk az Úr eljöveteléig, éppen nem előzzük meg azokat, akik elaludtak.

1Thess 4:16 Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak először akik meghaltak volt a Krisztusban;

1Thess 4:17 Azután mi, akik élünk, akik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és ekképpen mindenkor az Úrral leszünk.

Leszál az égböl minden szem tanuja!

2Pét 3:10 Az Úr napja pedig úgy jő majd el, mint éjjeli tolvaj, amikor az egek ropogva elmúlnak, az elemek pedig megégve felbomlanak, és a föld és a rajta lévő dolgok is megégnek.

2Pét 3:11 Mivelhogy azért mindezek felbomlanak, milyeneknek kell lennetek nektek szent életben és kegyességben,

2Pét 3:12 Akik várjátok és sóvárogjátok az Isten napjának eljövetelét, amelyért az egek tűzbe borulva felbomlanak, és az elemek égve megolvadnak!

A világvégét senki se éli tul, az igazak az urral lesznek a gonoszok elpusztulnak az ég megég ellemeire bomlanak- utánna nem lesz élet a földön,

alátámasztva bibliaversekkel:

Mal 4:1 Mert íme, eljön a nap, lángoló, mint a sütő-kemence, és [olyanná] lesz minden kevély és minden gonosztevő, [mint] a pozdorja, és megégeti őket az eljövendő nap, azt mondja a Seregeknek Ura, amely nem hagy rajtuk gyökeret, sem ágat.

Jer 25:31 Elhat e harsogás a földnek végére, mert pere van az Úrnak a pogányokkal, ő minden testnek ítélő bírája, a hitetleneket fegyverre veti, azt mondja az Úr.

Jer 25:32 Így szól a Seregek Ura: Íme, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy szélvész támad a föld széleitől.

Jer 25:33 És azon a napon az Úrtól levágatnak a föld egyik végétől fogva a föld másik végéig; nem sirattatnak meg, és össze sem hordatnak, és el sem temettetnek, olyanok lesznek a földnek színén, mint a ganéj.

Sof 3:8 Azért várjatok rám, azt mondja az Úr, míg prédára kelek; mert elvégeztem, hogy egybegyűjtöm a népeket, hogy összeszedem az országokat, hogy kiöntsem rájuk búsulásomat, haragomnak egész hevét, mert gerjedezésem tüzében emésztetik meg az egész föld!

Ézs 24:20 Inogva meging a föld, miként a részeg, és meglódul, mint a kaliba, és reá nehezedik bűne és elesik; és nem kél fel többé!

2016. aug. 27. 10:39
 34/36 anonim ***** válasza:

Róm 9:28 Mert a dolgot bevégezi és rövidre metszi igazságban; mivel rövidesen végez az Úr a földön.

Fil 3:20 Mert a mi országunk mennyekben van, honnét a megtartó Úr Jézus Krisztust is várjuk;

Fil 3:21 Ki elváltoztatja a mi nyomorúságos testünket, hogy hasonló legyen az Ő dicsőséges testéhez, amaz Ő hatalmas munkája szerint, mely által maga alá is vethet mindeneket.

Nagyon sok helyen ir a biblia a Jézus eljöveteléröl, hogy mik fognak történi, mit tesz majd Jézus, mi lessz az igazakkal, mi lesz a gonoszokkal, mi lesz a földön Jézus eljövetele után.

Kedves kérdező és olvasók és válaszolók:

A tanuk azt tanitják hogy a millenium alatt jutnak majd ők a teljességre,

Ez az állitás Jézus szavának mond ellent

Zsid 3:7 Annak okáért amint a Szent Lélek mondja: Ma, ha az ő szavát halljátok,

Az Úrhoz térés napja ma vagyon.

Sehol se mondja a biblia hogy az ezer év alatt élni fognak aföldön hanem azt mondja hogy puszta lesz.

Ezek az áll Jehova tanuk miért forgatják ki Jézus szavait miért hazudtolják Jézust? Nagyon vak kell legyen egy ember hogy ne lássa meg az Antikrisztus hatékony erejét ebben a szervezetben.

2016. aug. 27. 11:03
 35/36 anonim ***** válasza:

Akkor kezdjük.

"Talán azzal kezdeném, hogy amikor Sátánt levetette az égből, hogy a földre korlátozza a "szaladgálását" szerinted hányan értették meg, vagy vettek észre valamit"

A tanuk vették ésre csak nem?

A sátán emberölő volt kezdettöl fogva, igaz a tanuk szerint Ádám nem lehet üdvözülve már is megölték.

Nézzük csak hogy mikor lett levetve a földre.

Ha a tanuk tanait veszük akkor Lucifer mikor Évát megcsalta,semmivétette Isten szavát meghazudtolta Istent, kibujt a kigyóbol és felrepült a menybe sunyiskodva Isten körül oda ált Isten mellé meg Jézus mellé és azt monda láttátok az emberpárt amit teremtettetek hogy kinyirtam őket, iyen semmi embereket teremtettetek? És Isten lehajtotta a fejét és meghátrált egészen 1914 ig. Addig lucifer nagy bulikat csinált a menyben az angyalaival és a többi angyalok meg Isten Meg Jézus meg a Szent lélek, meghátrálva megalázva nézték, halgatták a nagy Lucifer bulikat.

Tanuk ti Lucifer, Jehova névre átkeresztelt,emberölő isten alattvalói vagytok, az Igaz Istent meghazudtoljátok ,Jézust gyalázzátok, a Szent Lelket káromoljátok, és még meritek a tanitványokhoz hasonlitani magatokat?

Bocsássa meg a Drága Jó Mindenható Isten a tudatlanságotokat és vezessen el az igazságra ami a bibliában van. Én nem itélkezek felöletek az Istené az ítélet, de ha az Isten evangéliomát kárhoztatjátok, azt nem hagyom szó nélkül, Mi nem Jehova tanui vagyunk hanem Krisztus katonái akik az igazsákot keresük, ami azt jelenti hogy "meg van irva" ez a mi jelszavunk, mert igy tanultuk Jézustol: Igy szól az Úr, meg van irva.

2016. aug. 27. 11:38
 36/36 anonim ***** válasza:

"A Szent írás, Jézus jelenlétét, összefüggésbe hozza, az utolsó napok negatív történéseivel, amit globálisan lehet látni. Nyilván azért vetette le Sátánt mert az égi királyság megalakult, és Neki nem lehet része abban"

Ez a pár mondat meg mi?

Máté 28:20 Tanítván őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek: és íme én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. Ámen!

Minden örtornyos gondolatotok az ördögtöl ered.

Kedves kérdező nem akarok itt 100 oldalas hazugság cáfolást végezni bocsika de nagyon sok mondanivalóm lenne minden hamisságra. Olvassuk a Szent irást és lelepleződik azonnal a gonoszság csak ott

láthatjuk igazán, és ne feledjük az ördög is nagyon jol ismeri a bibliát. Az Úr legyen veletek a világ végezetéig.

2016. aug. 27. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!