Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a JT szempontjukat vesszük...

Ha a JT szempontjukat vesszük figyelembe és Mihály arkangyal nevében is imádkozhatunk Istenhez, akkor az se gond ha Abaddonhoz szólunk?

Figyelt kérdés

Mert ha Mihály=Jézus és utána Jézus=Abaddon akkor nem látok semmi próblémát ha a sötétség a pusztító angyalához szólok,nemde?

Legalábbis az Ördögtorony szerínt ez így jön le.

Bevallom,ahogy írtam a fenti mondatot kirázott a hideg még a gondolatjától is.

Kik ezek az emberek akik ezt az ördögi tanítást elhiszik?

Uram Teremtőm óvj meg mindenkit az Őrtorony sötét erőitől!

2016. aug. 22. 10:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Miért lenne tiszteletlenség? "

Mert valakinél ragaszkodtok hozzá, hogy akkor is "nevén" nevezzétek ha nem kéne, másnál meg egyenesen elvetitek az ötletet hogy vele szemben is így viselkedjetek. Tényleg nem esik le az alapvető következetlenség ebben az egész gondolatmenetetekben?

2016. aug. 23. 11:59
 22/30 A kérdező kommentje:

#19 :)

Igen lehet igen igazad van!

Hát akkor ez az én saram úgyhogy ujra fogalmazom.

"Abaddón nevében szólni Istenhez =Jézus nevében szólni Istenhez. Nekem ez így jön le ha az őrtorony tanítását veszem figyelembe."

Ha pusztitó egy és ugyan az Jézussal szerintetek, és én azt mondom,hogy nem egyenlő akkor miért fáj és zavar ez téged tisztelt opendoor?

Talán érzed,hogy mégsem annyira "egyenlőek",vagy talán te is látod a lecsót ebben az egész eretnek szemétben,vagy mi a gondod?

Miért nem mered bevállalni,hogy tulajdonképpen nekünk akik megkérdőjelezzük ezt profán hamisítást igazunk van?

Peddig hidd el ideje lenne!

2016. aug. 23. 12:09
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem nem zavar, jogod van azt hinni amit gondolsz.

Jézus, Isten ítélet végre hajtója, ami neked fog fájni, ha rá jössz,

Jézus ki áll az Atyja mellett, és részt fog venni a gonoszok elpusztításában, ahogy írja is:

(Jelenések 19:15, 16) . . .Ő tapossa a mindenható Isten dühödt haragjának borsajtóját is. 16 És felsőruháján, igen, a combján egy név van felírva: királyoknak Királya és uraknak Ura.

2016. aug. 23. 12:26
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

"Jézus, Isten ítélet végre hajtója, ami neked fog fájni, ha rá jössz,"

Komolyan, ha már minden tévinformációd hibáira rámutattak, akkor sem az jön hogy csak elgondolkoznál, vajon tényleg rossz úton jársz, hanem elkezdesz fenyegetőzni, mert máshogy már nem tudnád védeni a tévtanaitok?

2016. aug. 23. 12:31
 25/30 anonim ***** válasza:
Három oldal után sem derült ki, hogy ha Jézus egyenlő abaddonal, és ő azt mondta, hogy az ő nevében kérjünk az Atyától, akkor szolhat e úgy az ima, hogy a te fiad abaddon nevében kérem?
2016. aug. 23. 13:19
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Opendoor, Krisztus mindig ki áll az Atya mellett, szerintem itt a keresztény testvérek nem arról beszéltek, hogy nem áll ki, arról beszéltek, hogy Krisztus nem LEHET engyenlő Abaddonnal, illetve Mihály-al! Ha te ezzel nem értesz egyet, akkor nem vagy igazi Jehova Tanúja (hálistennek) de ha egyet értesz ezzel a butasággal, igen is az vagy. :) Én úgy vélem Isten többet tud annál, amit MI hétköznapi halandó emberek egyáltalán fel tudunk/tudnánk fogni! VÉGTELENSZER többet tud annál, mint amit mi tudunk. :) Összegezzük: Isten NEM egyenlő Mihályal, Mihály=Arkangyal (főangyal Főküldött, de ebbe nem szeretnék bele menni) Jézus Krisztus NEM egyenlő Mihályal, Jézus Krisztus=Istennel ahogyan ezt a Biblia is tanítja azokban a részekben IS amiket én leírtam. A Kedves válaszolók nagyrésze, illetve a kérdező, arra próbált fényt vetni, hogy NEM igaz az amiben hisztek, és amiről szenttűl megvagytok győződve! :) Békesség kellene lennie köztünk, de nincs mert nincs bennetek a Szent Szellem, vagyis Isten. Ha végre elvetnétek a hülyeséget (elnézést a nyersességemért) akkor végre látnátok, hogy mi is VALÓBAN az igaz. :)
2016. aug. 23. 13:38
 27/30 anonim ***** válasza:

Eredeti: Nyersességemért

Javított: a nyers megfogalmazásomért

2016. aug. 23. 13:41
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Mint írtam volt, nem kötelező elhinni amit írtam.

Leírtam mi miért van, még egyszer nem teszem, Én nem vitatkozni, vagy nyerni jöttem ide.

2016. aug. 23. 13:49
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves OpenDoor, valóban nem, és sokak nem is fogják (köztük én sem) Én személy szerint, azért (többek közt) vagyok itt, hogy megnyerjek embereket Istennek. De ez csak én vagyok. A többiekről nem tudok nyilatkozni, de nem is szükséges, mindenki magáért felel. :) Jó magam sem a vita kedvéért vagyok fent az oldalon, de viszont nem szabad attól elzárkózni, (ha vezet is valahova a vita) hogy megnyerhetek azzal valakit. :) Félre értés ne essék, én azt szeretném tiszta szívemből, hogy a Jehova tanúi NE evangélizáljanak, mert csak vesznek el lelkeket Istentől. Mindezt úgy teszik, hogy valószínűleg ők maguk sincsenek tisztában ezzel a ténnyel. Mi, akik valóban hiszünk, ezt nem akarjuk. Az pedig egy másik dolog, hogy Isten, hogy van ezzel. Lehet, hogy Neki ezzel terve van, de az is lehet, hogy a Sátán munkálkodik rajtuk és csak szomorkodik Isten, mikor a Jehova Tanúira néz, és sír, hogy mennyien elvesznek. Tudtukon kívül káromolják Istent, és ezért valóban szomorú Isten... :\
2016. aug. 23. 17:42
 30/30 anonim ***** válasza:
Igaz amit Einstein mondott, a kérdező is igazolta. Abbadon, hogy jön Jézushoz meg Mihályhoz? tudatlanságod meg eget rengető azzal kapcsolatban, hogy kihez imádkozunk, kinek a nevében. Katolikusoknál még sosem hallottam, hogy Jézus nevében imádkoznának. Tényként terjeszteni a saját kitalációidat meg igazán gonosz dolog.
2018. ápr. 26. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!