Jehova tanúi szerint akár a Sátán is megválthatott volna minket?
Szia!
Az ördögtoronytól minden kitelik ez ne lepjen meg.
Nem az őrtorony, hanem a Biblia írja.
Előre is bocsánatot kérek a kérdezőtől.
Egy válaszolónak írom:
Remélem, hogy ilyenkor hízik a büszkeséged, hogy megvetéssel kezeled az ember társaidat, ha nem is értesz velük egyet. Ahogy olvasom a válaszaidat, egyáltalán nem is akarod ezt a rossz tulajdonságodat levetkőzni, annyira úgy gondolod, hogy Istennek tetszik a hozzáállásod.
Bár nem vagyunk ellenség, de ha azok volnánk, hogyan alkalmazod a "szeresd ellenségedet" tanítást?
Mutass egy bibllia idézetet tanú mert én is kíváncsi lettem mostmár. Úgy tűnik, hogy szerintetek tényleg csak egy "tombola játék" volt a megváltásunk a mennyben. Ez azért elég érdekes mert akkor nem tudom, hogy miért volt szüksége Istennek egy egyszülött fiúra ha már ennyire okosan megoldotta a megváltás művét.
Várom én is az igét.
Köze nincs az angyaloknak a megváltáshoz nem is volt. A bün az a törvénytelenség a törvényt pedig csak Isten hozhat, csak ojan személy válthat meg akinek köze van a törvényhez! Jézus mit Isten maga vállalta értünk a megváltást. Jézus kijelentette sokszor hogy Isten vagyok. Isten név fogalma ojan mint a földön a családi név, három személy tartozik hozzá: Atya,Fiu,Szent Lélek.
1Ján 5:7 Mert hárman vannak, akik bizonyságot tesznek a mennyben, az Atya, az Ige és a Szent Lélek: és ez a három egy.
TANUK HÁRMAN VANNAK !!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!