Jehovizmusról vélemények?
Kedves tanulmányozó! Mély döbbenettel olvastam el az általad leírtakat, hosszú ideje már követem a hozzászólásaidat az oldalon, és többször is látható jeleit adtad, hogy ingerült, dühös, és rengeteg gyűlölettel rendelkezel a szívedben, bizonyítékként a saját hozzászólásaidat ajánlom, mutasd meg bárkinek aki nem tanú, és kérdezd meg tőle, és természetesen magadtól is, hogy vajon te úgy cselekszel e, ahogyan te másoktól azt elvárod.
Rendszeresen leírtad, hogy nehezteled, hogy nem Biblián alapuló beszélgetés folyik, ez sajnos hazugság, Dante és sokan mások is, rendszeresen a bibliai igéket felhasználván társalogtak, és érveltek. Viszont a tanúk a saját tanításukon kívül képtelenek befogadni bármilyen információt, elhitették sok emberrel, és láthatóan veled is, hogy az igazi imádatot a tanúk mutatják be, had kérdezzelek meg, Isten képes e kinyilatkoztatni az akaratát érthetően? A válaszod remélem igen, akkor hogyan lehet az, hogy a tanúk rövid történelme során, többször is tévedtek, és megváltoztatták a saját tanításukat? Tudod erre a válasz egyértelmű, és sajnos nem a tanúk oldalát erősíti. Kérlek légy magadhoz őszinte.
Leírom neked is azt, hogy a történelem során a diktatúrát használó hatalmak, többnyire egy Kínában kifejlesztett tudatmódosító folyamatot használtak arra, hogy a hatalmak követői minden kétséget kizáróan elfogadják a feletteseik szavait, és minden olyan információt amit külső forrásból kaptak, azokat hazugságnak tekintsék. Utána tudsz járni ennek, írd be a kereső programba, hogy kínai tudatmódosító eszköz.
Sok mindenről lehetne még beszélni, én azért elmesélném neked, hogy édesanyám munkatársa tanú, akinek a gyermeke fiatal korában súlyos beteg lett, és nem lehetett a vértranszfúziót az a tanúk által oly sokat hangoztatott helyettesítő módszerrel megmenteni, mivel a szülők nem engedték a beavatkozást, a fiú mielőtt meghalt volna a kezelés hiánya miatt, felakasztotta magát a szobában, és lógva találták meg. Mint utólag kiderült, a fiú képtelen volt feldolgozni a szülők döntését, és ezért inkább öngyilkos lett.
Tudod számomra ez elfogadhatatlan, nincs olyan magyaráztat amivel ezt a borzalmas dolgot meglehetne magyarázni, tudod sokszor támadjátok a történelmi egyházakat a szélsőséges mozgalmak nem egységes cselekedeteiért, de vajon amikor a pedofil papokról van szó, akiknek egyébként a többségét börtönbe zárják törvényes úton, eszetekbe jut, hogy a tanúk nem fordulnak a hatóságokhoz? Vajon kedves tanulmányozó neked elmondták azt, hogy azok a fiatal tanú gyerekek akik a gyülekezet pedofil tagjainak áldozatául esnek, nem kaphatnak igazi segítséget, mert ezt a gyülekezet nem engedi? Vajon helyes e, hogy azok a pedofil tanúk akik kiélik undorító vágyaikat, soha nem kapnak igazi büntetést, mert a gyülekezet nem fordul a hatóságokhoz?
Kedvesem oly keveset tudsz még arról, akik közé kerültél, tudod mindig is kihasználtál azokat a történelem során is akik tudatlanok voltak, kérlek mielőtt végleg tagjává válnál a szervezetnek, járj a dolgok után, és ne csukd be a szemedet.
31#.Kedves felhasználò :Èn megèrtem az agodalmadat irányomba.
Most tisztázni szeretnèk egy dolgot,a vèrátömlesztès a Tanuknál lelkiismereti kèrdès ,senk/senkit nem kènyszerit semmire.Mivel lelkiismereti kèrdès mindenki ugy cselekszik ahogy a lelkiismerete megengedi.
Cselekedetek:15:20."Hanem irjuk meg nekik,tartozkodjanak a bálványok fertelmessègètöl,a paráznaságtol,a fulva holt állattol,ès a vèrtöl" ès mèg sok idèzet van a bibliában.
A vèrátömlesztèsröl mèg nemhallotad,hogy amikor adni kell akkor már vèszhelyzet van,ès amelyik beteget emlitettèl ha leokèmiás volt akkor már sajnos kevès az esèly ,ès ha ezt a beteg tudta depreszioba eshetett,ekkor már az öngyilkosság nem örökkè elkerülhetö.
Ès a család ha Jt. volt,akkor már nem a betegsèg a hibás hanem a vallása van igy beállitva a külvilágtol.
Rengeteg ember van aki elmegy háboruba vagy alkoholizál verekedik a másik egèszsèges embert megöli vagy öt ölik meg.Ez már termèszetes?..A második világháboruban 49miliò ember halt meg a tábori papok segitsègèvel ès legtöbször az ugyanaz a vallás ölte egymást.Ezek a halottak mind èlni szerettek volna.
Ha az az egy beteg sajnálatos modon a lelkiismerete szerint,a sulyos betegsège es depreszioja miatt igy döntött az èletèröl az már neked csoda.Egy igaz keresztèny az Istentöl kapott legnagyobb ajándèkát nem dobja el.Ha megtörtènt sajnálom.
A másik èn a Jt. Gyülekezetèn nöttem fel szüleim ès a nagyszüleimmel együtt, amit emlitettèl "pedofilia"sem de mèg a nö ès fèfi közti paráznaság sem halottam. Ugy,hogy rágalomnak minösitem mind kèt esetet.
Ès azèrt mert sok öngyilkos van más vallásu a drog,ital,rablás által. De ez ha megtörtènt azèrt az egyèrt a Tanuk a hibásak.
Senki nem emliti,hogy a második világháboruban a Tanuk fegyvert nemfogtak ès igy ezrek èletèt mentettèk meg.
Èn tisztelem az aggodalmadat de 21èv alatt meggyözödtem mi az igaz vallás .
Elnèzèst ha megsèrtettelk:Szèp álmokat.
Üdvözletem kedves 32-es válaszoló.
Én úgy tudom nem csak sima rágalom a pedofília megléte a Tanúk közösségénél. Ausztráliában volt egy vizsgálat nem oly rég ami a katolikus pedofil botrányok miatt indult el. És kiterjedt minden vallási közösségre. És közben derült fény néhány dologra.
Természetesen nem akarok ezzel senki felett ítélkezni. Tudom hogy egy közösséget emberek alkotnak. És ugye az ember nem tökéletes.
Kérdező.a kérdésed"Jehovizmusrol vélemények"?
Ezt a kérdezgetést miért nem folytatod?
Pld.Inkviziciorol vélemények?
. Keresztes háborúkrol,vélemények? stb.
Pld. [link]
Roxy333:Sem kérdés sem felelet az inkviziciorol?
Érdekel a cinikus siquib kérdésedre a feleleted is,még akkor is,amint látszik ál keresztény vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!