Mi a külömbség, ha direkt imádkozunk Istenhez vagy ha képen, szobron keresztül?
Mi a különbség, ha direkt beszélgetünk Istennel, vagy elhisszük az őrtoronynak, hogy ez nem lehetséges és ő nem fog hozzánk szólni, ezért muszáj megtartani egy nem-ihletett zártkörű részvénytársaság szubjektív tanításait?
Elmondom, hogy mi az igazság: az őrtorony a gyűlöletre nevel a szeretet helyett. Elhiteti a híveivel, hogy minden katolikus az ördögtől való, mert szerinte csak szobrok előtt térdepelnek és azokhoz beszélnek.
Elvárja minden tanú, hogy őt emberként ismerjék meg és fogadják el a saját hitét, állandóan azt magyarázzák, hogy ők milyen jók és becsületesek, miközben ők maguk azok, akik más embereket lenéznek.
Megjöttél a napi kérdésözönnel, amit a jw.org-ról másolsz ki. Ez milyen már?
Nem az első és nem az utolsó vagy, de minden jegyét viseled magadon az ör(dög)toronynak, ahogy az összes többi előtted lévő.
52%-os.Már mondtam neked kiközösitett vagy ès azèrt gyülölködsz enyire ès mèg Jèzus szavai szerint ,heted magaddal jösz.
Azt is megirtam neked,amit Pál mondott:"Aki gyülöli embertársát az embergyilkos ès egy gyilkos sem örökli Istenkirályságát".
" 52%-os.Már mondtam neked kiközösitett vagy ès azèrt gyülölködsz enyire ès mèg Jèzus szavai szerint ,heted magaddal jösz."
Honnan veszed ilyen irdatlan távlatból,hogy valaki kiközösített-e,ráadásul,hogy mindenki más is az,aki alatta szólt? Erről beszéltem ítélkezés alatt,ha a kérdező nem az,akkor elnézést,tévedtem. De az alatta szóló már szerintem túl sokat enged meg magának a vádaskodásaival,hogy aki neki nem szimpi,az kiközösített,dohányos,alkoholista,trehány,hanyag ember. Még jóhogy ez csak a te véleményed,és nem Istené. :)
Van egy kèrdès,amelyre nagyon öszintèn reagáltatok,tüzbe jöttetek,mivel alapbol tudjátok,hogy nincs igazatok ès mivel öszintèn a szentirás alapján nincs válaszotok.Az az lenne de akkor nem lenne igazatok.
Támadásba lendültök,nehogy valaki azt mondja hazudunk,pedig nem mondta senki, csak egy ártatlan kèrdès volt.
Nem az a baj,hogy ti,hogy imádkoztok,az a baj hogy társalogtok,hogy viselkedtek,hogy szeretitek embertársaitokat.Csak ugy öszintèn Jèzus akit mondjátok,hogy követtek ès az apostolok a helyetekben igy jártakvolna el,vagy felhasználtákvolna a tanitásukra?
Ahely ti össze hordotok kigyot bèkát egy olyan vallás ellen aki lehet ebben a kocsmai vitába nincs benne de ha bene is .
Tudjátok mi a helyzet,ha valaki biztos a dolgába az elpusztult kutya tetemet nem dobja át a szomszèd udvarába.
De mièrt is vèdekeztek, hát nem vagytok szabadok?
Mindenki mindenkitöl külön imádhatja azt akit/amit akar. Akkor mi ebben a szègyen?.Nem merjük felvállalni a tetteinket? Hát nem nagybb szègyen leharapni egy másik ember vagy netán egy vallás fejèt.
Ezt meg lehet tenni de ,ez már szellemi inkvizició ès azt gondoltam lezárult de korán sem.
ne siránkozz 10-es
btw nem akarjátok a kérdezővel együtt a Szentháromságot is előhozni? Már rég volt (tegnap,de csak háromszor)
*
A szektás/ateista/kommunista/marxista/ezoterista sirámoktól úgy érezhetjük magunkat, mint ama viccbeli emberek, akiket a tömött villamoson sugárban körbehány egy részeg, majd megvetően körbenéz és azt kérdezi:
-Hát hogy néztek ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!