Miért olyan fontos a materialistáknak, hogy igaz legyen az evolúció, egyáltalán mi a tétje annak, hogy igaz-e vagy sem?
Ha minden magától keletkezett és az egész univerzumnak nincsen semmi értelme, akkor nem mindegy hogy honnan jöttünk, ha úgyse megyünk sehova?! Ha minden élőlény küzd az életben maradásért, miközben a materialista evolucionizmus szerint maga az élet nem marad életben /az univerzum hőhalála, meg ilyesmi/, akkor mi értelme az egésznek? Minek küzdeni az életben maradásért, amikor a jutalom az örök halál?!
/A materializmusban nincs jó, nincs rossz; az életnek nincs célja; és az embernek nincs semmiféle szerepe a létezésben. Alig száz éve hisszük ezt, és a halálunkon vagyunk - és minden jel szerint el is pusztulunk.” /Az anyag vallása/
Nem inkább azért erőltetik az evolúciót a materialisták, hogy az istenhívőket eltérítsék a hitüktől? Miért nem mindegy nekik, hogy ők mit hisznek, ha úgy is minden mindegy?
"Te szerencsétlen! Honnan lehet tudni, hogy éppen tökéletesé váltunk? Te tanítasz minket éppen arra, hogy olyanban kell hinnünk, amiben te, és mindenki más hülye, aki nem a te eszméidet vallja... Még akkor is hülye ha vallásos, de nem úgy, mint te. "
Bocsi hogy ezt mondom, de tanult ember is lehet b.nkó.
#329: "Véleménye is lehet mindenkinek, nekem is."
Mint ez pl.?
#296: "A vallást és az evolúcióellenességet nemhogy nem szelektálta ki, de egyenesen az hozta létre. Kipróbálta, és jó lett. :P"
Magától értetődőnek veszed, hogy aki vallásos, az egyben evolúciótagadó is.
Mint számos példát mutattam rá, ez egyszerűen ma már nem igaz. Nem mondhatjuk ma már azt, hogy a vallás = evolúciótagadással. Újabb példa, még bizony az iszlám esetén is:
"Mi mint imámok, arra bíztatjuk az iskolai bizottságokat, hogy erősítsék meg elkötelezettségüket az evolúció tudományának tanítása mellett"
Véleményed lehet, de ezek a vélemények semmi mások, mint valótlanságokon alapuló érveket nélkülöző kiáltványok. Hordószónokoskodás és hittérítés.
Az én olvasatomban ezek nem vélemények valójában, hanem szimpla melldöngetés, aminek a zajával akarod elnyomni a valódi véleményeket.
Te is tudod, mint ahogy én is, hogy téged egy cseppet se érdekel az igazság, és ugyanúgy fogod hirdetni más topikokban (de akár még itt is), hogy a vallás = evolúciótagadással, mint ahogy soha nem fogsz tudomást venni egyetlen egy olyan tényről se, ami az evolúció működése mellett szólna.
Tényleg kár rád egy szót is a továbbiakban pazarolni...
#331: "Bocsi hogy ezt mondom, de tanult ember is lehet b.nkó."
Hát igen. Miért ne lehetne bunkó?
Na, azért csak visszanéztem most a topikba. Most látom, hogy te nem is a Kérdező vagy... Arra emlékeztem, hogy ebben a topikban a Kérdező az evolúcióelmélet és a fasizmus, meg a kommunizmus között egyenlőségjelet tett (és ez igaz is - visszanéztem), így eleve ellenségesen kezeltem a fickót, de észre se vettem, hogy közben te átvetted tőle a stafétát.
Mi a bánatért nem tudtok magatoknak valamilyen nevet adni belépéskor?
Ettől függetlenül, úgy látszik, én is tudok el-vakult lenni. :D
Miért olyan fontos a hívőknek, hogy a szent iratok igazak legyenek, egyáltalán mi a tétje, hogy igaz-e vagy sem?
(Éledj újra hamvaidból te kérdés!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!