Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sátánisták! Mért hiszitek...

Sátánisták! Mért hiszitek Enkit Istennek?

Figyelt kérdés
Mi a bizonyítékotok Enkire, ha a Biblia az alapotok, akkor nem gondoljátok, hogy az állítólagos "Hazug Isten" elfoglalta a trónt az igazi Isten "Enki" helyett? Mért nem küzd érte? Mért csak siránkozik? :)

2016. jún. 17. 15:10
1 2 3 4 5 6
 51/56 Arszlán666 válasza:

"Ezt kérlek, nem fogom elolvasni. :D Gondolhatsz bármit, hogy: "Azért nem akarom, mert megfogtál vele" vagy " Azért nem akarom, mert lusta vagyok" hát a második részben igaz. Megkaptam már a választ, 2 ha ezt egy oldalról másoltad be, akkor megnyugodhatsz ott sem fogom elolvasni. :D Személyeskedni személyeskedtem az utolsó bejegyzésemben, igen, és mit írtam? Azt, hogy: "elnézést érte" kár hogy ezt már nem látod, de ez nem az én hiányosságom. Leírtam, amit learaktam lezárás képp, de többet nem fogok írni. Szóval, a mai napon miután elolvastad ezt a kommentet, törlöm a kérdést. :)"

Lusta is vagy, meg meg is fogtalak vele. :D

Másik, ha megkaptad már a válaszodat, akkor mi francért erőlködsz még?

Miért nem mész innen a francba?

Nem veszed észre, hogy magadat égetted egész ideáig?

Azzal, hogy nem olvasod el azt amit írok/írtunk, még jobban magad alatt vágod a fát, mert nem vagy hajlandó a másik véleményére adni, illetve tájékozódni, ezzel megint a mi malmunkra hajtod a vizet, mert nekünk adsz igazat, tehát köszönjük. :)

De hát minek is tájékozódni, az nem jellemző rátok.

Csak higgyél vakon buzgómócsing módon, mint egy birka, másképp nem tudsz a názárgenyó lyézusod, a szűz ringyód, meg az állat és emberi vérre szomjazó jehovád kedvére tenni! :D

Rohadtul ejtek magasról az elnézésedre, mint ahogy rád is.

El se kellett volna kezdened a személyeskedést, és akkor nem kellene neked "elnézést" kérned.

De a támadás az a zsidresztényéknél bűn!

Tehát ott fogsz rohadni a fortyogó kénköves pokolba! :D

Vagy meggyónnod?

Igaz is, nektek elég gyónni, és akkor bármennyi embert megölhettek a "szeretet", és a "hit" nevében!

Az inkvizíció biztos, hogy ismerős ugye?

Felszentelt kínzó eszközök, máglya halál...

Ez aztán az erkölcsi mérce, gratulálni tudok hozzá!

De tudod mi az elnézés?

Mikor tolod hátulról a kecskét, és elnézel a két szarva között! :D

És mivel nálatok házasság előtt nincs szex, ezért jó nektek a kecske is! :D

2016. júl. 26. 05:35
 52/56 A kérdező kommentje:
Jól van. :)
2016. júl. 26. 09:54
 53/56 Arszlán666 válasza:

Örülök ha tetszik. :D

De ezek szerint még mindig foglalkozol a témával.

2016. júl. 26. 12:53
 54/56 A kérdező kommentje:
Nos, csak annyit mondanék, hogy meglátszik ki vezérel. :D Ha neked erkölcsös az, hogy ha megölsz valakit, akkor lelked rajta, nem én megyek a börtönbe. :) 2. Amit még így a végére leakartam írni, azt mondod nekem milyen jó lehet egy kecskével. Ezt te honnan tudod? személyeskedünk személyeskedünk. Mondhatnám én is, hogy: "oh, Figyelj kérd enki barátodat hátha segít. Ja, bocs nem ér rád éppen a saját f..át szopja!" De nem, nem leszek olyan mint te. Tudod nekem van egy Uram, aki ha kérem segít és megis halt értem és igaz az amit adott nekem. Tudom, hogy így van mert érezem is. :) igen ez neked nehéz, de nekem nem az, ez van. :) A te urad pedig ott van és röhög rajtad és azt akarja/követeli, hogy meghalj érte. Melyik a jobb? Bármit is mondj, bármit is gondolj rólam, ÉN ENGEM NEM ÉRDEKEL. :D Jó a kecskével? Biztos igazad van, hüly.e vagyok? lehet na és te nem vagy az? Ember vagyok úgy mint te, vannak hiányosságaink, a külömbség kettőnk közt az, hogy én képes vagyok ezt felfogni vagy egyáltalán elfogadni. Ti sátánisták, nem. Ez van, nincs ezzel baj, a ti döntésetek, nem az enyém. :)
2016. júl. 26. 22:22
 55/56 A kérdező kommentje:
Gonoszkodni, neveletlennek és tiszteletlennek lenni a másikkal az nem kihívás. Próbálj meg saját magad ellenkezője lenni. Próbálj meg/törekedj a jóra. Menne? Ennyit akartam még így a végére igyekszem többet nem írni, hisz teljesen felesleges, csak sajnos én is ember vagyok, mint te és épp olyan hülye mint bárki más. Békesség nektek! :)
2016. júl. 27. 00:20
 56/56 Arszlán666 válasza:

"Ha neked erkölcsös az, hogy ha megölsz valakit, akkor lelked rajta, nem én megyek a börtönbe. :)"

Erre azt tudom mondani, hogy nem mindig a másik megölése a megoldás, ezer és egy fajta módszer létezik arra, ha valakit móresre akarsz tanítani.

Nálatok zsidresztényeknél van csak a két véglet, hogy rabszolgaként viselkedtek, vagy mindenkit megöltök, mert jewhova "aszondta, hogy megkő ölni mindenkit, aki nem tér meg, azigazhittbe!"

Az inkvizíció, és a zsidresztes hadjárat, amerikai indiánok kiirtása ismerős?

Mindet a zsidresztények követték el, és még ez a lista igen kevés, mert van ám több is a számlátokon.

De ha már gyilkosságról van szó, abban is van ezer és egy megoldás, ha valakit megakarsz ölni, és többek között erre IS lehet használni az Okkult tudást, mert úgy hívják az ilyen dolgot, hogy Fekete Mágia.

Bár neked ez tiltott, mert názárgenyó lyézusod és az állati és emberi vérre szomjazó, és véráldozatokat követelő jahvéd tiltja, de attól még ez a dolog létezik.

Mózes II. 22:18 Varázsló asszonyt ne hagyj életben.

Viszont ha az én családomat vagy bármelyik szerettemet megölnék, biztos, hogy nem a rendőrség segítségét kérném, hanem saját kezűleg végeznék azzal, aki azt tette.

"személyeskedünk személyeskedünk."

Épp ugyan ezt tetted te is, már a fel tett kérdés sorozatod is személyeskedés volt, mert direkt a kötekedés volt vele a célod, mert azt te is tudod nagyon jól, hogy nem állták meg a helyüket.

"Tudod nekem van egy Uram, aki ha kérem segít és megis halt értem és igaz az amit adott nekem. Tudom, hogy így van mert érezem is. :)"

Meséld már el, hogy a názárgenyó lyézusod, ugyan mit segített neked az életben?

Megdöglött érted, a zsidresztéjén ez neked segítség? :D

Vagy mi igazat adott neked? :D

Az tényleg igaznak ismered el, hogy fordítsd oda a másik orcádat?

Vagy ha megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel?

Nem gondolod, hogy ez élet ellenes? :D

Két názárgenyó lyézus farok szopkodás között ezen is el kellene gondolkodni, már amikor nem a saját f...át szopja, bár ezt most nem bírja megtenni, mert ki van szögelve a zsidresztjére. :D

"Tudom, hogy így van mert érezem is. :)"

Az érzéseid akkor eléggé sz.rok, ha a rabszolgaprogramjai számodra elfogadhatóak. :D

"A te urad pedig ott van és röhög rajtad és azt akarja/követeli, hogy meghalj érte."

Enki sose kérte, hogy meghalj érte.

Ezt te honnan veszed?

Megint az értelmetlen kötekedés.

Nálunk Spirituális Sátánistáknál, a Spirituális fejlődés a lényeg, hogy minél tökéletesebb életet tudjunk elérni, és ezt önfejlesztéssel érjük el, mert csak így lehet, és ebben mindig is segített és segít nekünk Enki, és az Istenek.

"Melyik a jobb?"

Elhiheted, hogy ez a jobb, nem pedig a zsidók által összefabrikált rabszolga nevelde.

"Biztos igazad van, hüly.e vagyok? lehet na és te nem vagy az? Ember vagyok úgy mint te, vannak hiányosságaink, a külömbség kettőnk közt az, hogy én képes vagyok ezt felfogni vagy egyáltalán elfogadni. Ti sátánisták, nem."

Azt, ha hülyének érzed magad, az a te dolgod, és sehol nem mondtam, hogy hülye vagy, ezt te állítod saját magadról.

Hiányosságai mindenkinek van, csak ezen lehet változtatni, mert lehet rajta változtatni, csak kettőnk között az a különbség, hogy én képes vagyok ezt felfogni, és elfogadni, ti zsidresztények pedig nem, mert egyszerűbb mindenbe beletörődni.

Ezzel nincs baj, a te döntésed nem az enyém.

"Gonoszkodni, neveletlennek és tiszteletlennek lenni a másikkal az nem kihívás. Próbálj meg saját magad ellenkezője lenni. Próbálj meg/törekedj a jóra. Menne?"

Én mindenkivel úgy viselkedek, ahogy velem viselkednek, és az az igazi kihívás, mikor valakivel felveszed a harcot, nem pedig tűrök, mint egy rohadt birka!

Miért legyek önmagam ellentéte, miért akarjam magamat meghazudtolni?

Azt teszek mindenkivel amit megérdemel, ha valaki megérdemli a jót, azzal jót teszek, ha valaki keresztbe tesz nekem, én is keresztbe teszek neki.

Gondolom, te csak rabszolga módon tudsz viselkedni, és sunyi alattomos módon gonoszkodni, mint ahogy ezt már mutattad is a kötekedéseiddel.

Ezek vagytok ti zsidresztények, nem vagytok őszinték, mert mindenkinek a "kedves" oldalatokat mutatjátok meg az ellenségeiteknek is, de a hátuk mögött egy kanál vízbe megfojtanátok, mert gyávák vagytok.

Inkább fejleszd magad, és cselekedj őszintén, és ne aljas sunyi módon.

Menne?

Szevasz!

2016. aug. 12. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!