Vannak arab sátánisták?
Jelenések 2,9
Tudom a te dolgaidat és nyomorúságodat és szegénységedet (de gazdag vagy), és azoknak káromkodását, a kik azt mondják, hogy ők zsidók, és nem azok, hanem a Sátán zsinagógája.
Jelenések 3,9
Ímé én adok a Sátán zsinagógájából, azok közül, a kik zsidóknak mondják magukat és nem azok, hanem hazudnak; ímé azt mívelem, hogy azok eljőjjenek és leboruljanak a te lábaid előtt, és megtudják, hogy én szerettelek téged.
Nincsenek, az arabok tűzzel vassal irtanak mindent amit a Sátánnak tulajdonítanak. Akik mégis sátánisták voltak azokat az ISIS és társai már kivégezték. Amúgy sátánista szekta kéne? Még egyházuk is van, (csak nem az arab országokban) és egyáltalán nem titkos.
A középkori katolikus-sátánista szövetség alatt az egyház templomos kapcsolataira gondolsz? Mert a Baphomet szimbólum elvileg tőlük ered, csak ne feled a sztori folytatását. Akár van alapja a templomos legendának akár nincs 1307-ben az egyház feloszlatta a rendet, méghozzá elég durva módon.
Azon hogy a dzsihádisták miket művelnek ne csodálkozz, az antiszociális őrültek léte akik mindenkit kiakarnak nyírni akik nem hozzájuk tartoznak jelensége a vallások általános mellékhatása.
A katolikus egyházban is munkálkodik az ördög, ahogy mindenkiben is.
A papok között aránylag kevesebb pedofil van, mint a tanárok és az edzők között.
A templomosokat sátánimádással vádolni rágalom, a rendet annak anyagi javaiért oszlatták fel, mivel a szegény lovagok nagyon meggazdagodtak. Csak ehhez kellett egy ürügy.
Ne haragudj kedves kérdező, de látszik, hogy inkább csak hallasz ezekről az információkról, mint sem megélnéd őket.AZ Outlast ( (2!) mert volt első része is és érdekes módon nem látok sátánista gyerekeket rohangálni) pedig mint az agymosás eszköze egyenesen vicc kategória.Annyira szeretem amikor félinformációkból megpróbáljátok az egész világot lefordítani a ti nyelvetekre.
Szerintem ne vilaghelyzete és kurucinforól szedd az információd,mert ezeket épelméjű ember csak megmosolyogja, hanem pl nézz meg egy ATV műsort.Az esetek 90%-ban szembe megy a kormánnyal és próbál hiteles maradni,ahogy ez a HírTV-ről is elmondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!