Sátánisták! Minden mágiának van következménye vagy csak én csinálok valamit rosszul?
a sátánista mágia nem működik,attól füg.
mennyire ismerjünk a rituálét,s annak a folyamatát.
tehát megfelelő ismeret és tudás keretében működik.
de nem ajánlanám senkinek sem.
mert pld igen Minden sátánista mágiának VAN következménye.
mely mindég csak rossz következmény.
Ez a nem igazán jóindulatú dolog valószínűleg visszahat rád!
Szerintem abba kellene hagynod a saját érdekedben!
Persze, sátánista mágiának csak rossz következménye lehet.
"A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életök legyen, és bővölködjenek." - János 10:10
Ez a sátán munkássága: Lopjon, öljön és pusztítson.
Jézus Krisztus pont az ellenkezőjét teszi.
Rossz oldalra áltál barátom, de szerencsére még nincs késő átállni! Jézus szeret téged a bűneid ellenére is és szeretné ha megtérnél hozzá! Ő véget tud vetni minden rossznak az életedben!
Mindennek megvan a maga következménye. Ezeket a következményeket csakis TE idézheted elő!
A mágia alapvetően az ember segítségére van, de nagyon precíz tudást igényel. Anélkül csak rosszul sül el.
A jó, és a rossz hatású mágiának is van következménye, de ezt magadnak idézed elő, ha jó mágiát használsz, akkor jót idézel vele, ha meg nem, akkor csak visszakapod amit másnak adtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!