Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sátánisták! Minden mágiának...

Sátánisták! Minden mágiának van következménye vagy csak én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés

2016. jan. 18. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Egyiknek sincs, mert nem műkődik.
2016. jan. 18. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Így van, hallgass rá, a Nagymester csak tudja :)))
2016. jan. 18. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi volt a baj? Hogy nem működött a mágia vagy lett valami probléma belőle?
2016. jan. 18. 22:03
 4/10 A kérdező kommentje:
gyakorlatilag mindig rossz sül ki belőle és nem is muszáj hogy mágiával legyen kapcsolatos elég ha velem kapcsolatos de minden mágia után ez van
2016. jan. 18. 22:16
 5/10 Jézus szolgája ***** válasza:
100%

a sátánista mágia nem működik,attól füg.

mennyire ismerjünk a rituálét,s annak a folyamatát.

tehát megfelelő ismeret és tudás keretében működik.

de nem ajánlanám senkinek sem.

mert pld igen Minden sátánista mágiának VAN következménye.

mely mindég csak rossz következmény.

2016. jan. 19. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nem igazán jóindulatú dolog valószínűleg visszahat rád!

Szerintem abba kellene hagynod a saját érdekedben!

2016. jan. 19. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze, sátánista mágiának csak rossz következménye lehet.

"A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életök legyen, és bővölködjenek." - János 10:10

Ez a sátán munkássága: Lopjon, öljön és pusztítson.

Jézus Krisztus pont az ellenkezőjét teszi.

Rossz oldalra áltál barátom, de szerencsére még nincs késő átállni! Jézus szeret téged a bűneid ellenére is és szeretné ha megtérnél hozzá! Ő véget tud vetni minden rossznak az életedben!

2016. jan. 20. 00:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajna a mágiának én voltam áldozata úgy hogy nem is tudtam róla.. aki elkövette az is kapott de sajnos én is.. bármennyire is furán hangzik meg szentimentálisnak amit az előttem szóló leírt de a gyógymód ha kiszállsz és az ima.. amúgy baromira meg fogod szívni, a legtöbb ember aki mágiázott megőrült vagy megszállott lett vagy egész életébe félt hogy elkapják azok ahonnan kiszállt. de ha gondolod nézz utána, hatalmat kapsz biztos ez vonzott a legtöbb embert ez vonzza csak hát a hatalom valójába nem nálad van, amit megteremtesz lény stb.. az mind ellened fordul és visszahat rád, a buddhista szerzetesek is értenek ehhez ismerik is és mégsem használják vajon mért? Nagyon komoly erők szabadulnak el amikor valaki úgy csinál valamit hogy nem ért hozzá ha meg ért hozzá akkor is ellene fordul kivétel nélkül minden esetbe ez a törvény!!
2016. jan. 23. 13:45
 9/10 bethdarkness666 válasza:

Mindennek megvan a maga következménye. Ezeket a következményeket csakis TE idézheted elő!

A mágia alapvetően az ember segítségére van, de nagyon precíz tudást igényel. Anélkül csak rosszul sül el.

A jó, és a rossz hatású mágiának is van következménye, de ezt magadnak idézed elő, ha jó mágiát használsz, akkor jót idézel vele, ha meg nem, akkor csak visszakapod amit másnak adtál.

2016. jan. 23. 18:45
 10/10 anonim válasza:
Csak én nem értem a logikáját ennek vagy mi? Ha én pl fekete mágiát használok akkor az ugymond rám száll akkor mi értelme az egészet csinálni? Ha én jövök ki belőle szarul. Ha meg fehéret az milyen jó nekem mert akkor a pozitiv dolgok szállnak rám? Na mind1 szerintem logikátlan az egész teória.
2016. jan. 25. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!