Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak arab sátánisták?

Vannak arab sátánisták?

Figyelt kérdés
Na ez egy jó kérdés, mivel a keresztények is 1%-ukat teszik ki, és az utóbbi időkben nagyon rámentek ezekre a lefejezésekre, csak valamelyik dokumentumfilmben néztem hogy a sátán (talán még szakadás nélkül) is jelen van az Iszlámban. Mivel a muszlimok a fő ágazat, a mohamedánok pedig náluk az ókeresztények, szóval így bizonyítani tudom a feltevésemet egy kis összeesküvés elmélettel (azért bevallom hogy nem mindenkinek kötelező a szavát venni).: [link] Ez erre a bizonyíték, tessék lássék, és hogy ne csak a retardált kérdező szerepét töltsem be, azt is elmondhatom hogy a katolikusok is sátánisták! És attól még azok lesznek hogy nem hiszik el az emberek. Mert akár hazugság, ugyanúgy tanulni kell, tartja a mondás. Nem tudom ki látta ezeket a ''Flames of War'' Iszlám propagandát de inkább nem is kéne megnézni mert nem épp embereknek készült. Az eredeti kérdésemben a ''Vannak Iszlám sátánisták?'' szerepelt, de a katolikusok köztudottan a 11. században szövetkeztek a sátánistákkal, persze akkoriban őket verték az utcán, mert az inkvizíció előtt nekik még jobb volt. És a katolikusok közt is sok pedofil van. Most ne csak az okoskodással lébeljetek, hanem mutassatok fel érveket, csak ne hülyeségeket. Pár szekta neve is jó lenne, mert létezhetnek attól függetlenül hogy nem tudnak róla. Ezt az ügyet tisztázni kéne egyébként, és nem félretologatni a moderátoroknak hogy majd valaki kiírja de azt is törlik. Nem tudom hogy ki látta mit művelnek a dzsihadisták a szkítákkal a börtönökben, de Iránnak már vége van, hiába nyalizták be magukat amerikánál. Én nem adok ezeknek külön százalékarányt mert túl kevesen vannak. Ez a kérdés regionális, és nem én értettem rosszul. Hanem az arab szó alatt van az Iszlám is, ezt sokan nem tudják, ezt kéne értelmezni. Rwemélem lesz egy természetes szelektáció az idióták közt. Vagy valami szűrő. A válaszokat várom!

2016. máj. 15. 00:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm kérdező nincs több kérdésem... :D

Egyébként az Outlast 2 majd idén fog megjelenni.

Nem tudom, honnan vetted, de jó ha pár videó ami elérhető játékkal kapcsolatban a neten, de ha nekem nem hiszel tessék:

[link]

Egyébként látszik, hogy a játék készítésének hátteréről kb semmit sem tudsz, csak a kurucinforól gyűjtöd ezeket a bődületes nagy baromságokat.

Szerintem játszd végig az Outlast első részét (ami egyébként több éve jelent meg), hátha találkozol a "sátánnal", persze ha láttál volna 1 képkockát is az előző játékból ilyen ostoba kijelentéseket nem tennél.

AZ is sajnálatos, ahogy olvasom a reakciód az agyad már teljen átmosta a szenzációhajhász összeesküvés elméletes oldalak tömkelege? de ugyanazt csinálod most is mint korábban, hogy hittel kezeled ezeket az információkat bármiféle szkeptikusság nélkül.Így bármit tesznek eléd a tányérra ugyanúgy meg fogod enni.

Tessék itt egy videó az ATV-ről:

[link]

Elemezd és tanulj.

Az a baj veled kérdező, hogy végtelenül egyszerű és primitív a gondolkodásmódod.Meg sem érted a mondataimat, csak fröcsögsz és provokálni akarsz.

Értem, hogy a felépített kis világod nagyon labilis (mivel 99%-ban hazugságokból építed fel).Elárulok egy nagy titkot nem vagy kiváltságos azzal, hogy nem olvasol blikket az emberek nagy százaléka nem teszi, de azzal mindenképp egyedi leszel, ha a kurucinfo és társai szolgáltatják neked a napi információt.Valószínűleg ott tudnak ezek az oldalak téged megvezetni, hogy hihetőnek állítják be a cikkeiket, de azon gondolkodtál, hogy ez nem jelenti azt, hogy így is van? :D

Nem szívesen foglalkoznék veled tovább, mert reménytelen eset vagy.Örülj annak, hogy sok "hiteles információ" :D van a birtokodban.Rettenetesen irritáló és primitív a viselkedésed,mint egy gyereknek.

2016. máj. 21. 13:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben nem én voltam félreimformálva, és kihasználom a lehetőséget hogy bocsánatot kéressek veled. Az ATV egy büdös hazug TV szenny csatorna, de ez olyan reménytelen mint egy süketnek hallani szóval Isten nélkül ne is reménykedj, figyelj mutatok valamit neked: [link] Ez magának az atv-nek a honlapján volt, MÉDIA GYÖTRELEM néven szóval nekem ne mondjál semmit mert látszik hogy orbán kezét fogod mert még fel se érsz hozzá. Többet tudhat mint te, az a skrizofrén állat. Egy 15 éves gyerektől nem veszek információt egyébként legalább tanultam valamit. Ő az antikrisztus a játékban te agyhalott, ő tesz szabaddá, ő a démon, a megváltó, több száz követővel külön egyháza van a mount massive-ben (lehet hogy csak kételkedtél) ami tényfelett igaz. Hallgasd tovább ezt a média nyomort, aki nem akar kitörni az nem is fog tudni, mert mint sokan hizik eddig is szívták a magyarok vérét és ezután is fogják, egyébként lesz*rod szerintem mint mindenki ezzel se értél el semmit. Gondolj csak bele, ha tényleg törődnének velünk lenne saját gázszolgáltatónk, mert azt is romániától akarjuk megvenni több száz milliárdért, azt amit tőlünk nyúltak le azok a szemetek 40 évvel ezelőtt. Azt is csak úgy adják hogy ennek a 2/3-át is gazdasági fellendülésnél vagy valami törésvonalnál kell beadni, 8 feltétellel, abból én nem kérek. Nem fogadtál meg semmit te idióta, akkor próbáld megölni magad szabadidődben.
2016. máj. 21. 14:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem fordulj orvoshoz,mert nem hiszem, hogy mentálisan egyben lennél!
2016. máj. 21. 14:40
 14/20 A kérdező kommentje:
Én meg nem tudtam mit mondani. Ugyanaz az ember vagy?
2016. máj. 21. 15:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Mutasd a Sátánt te nyomorult:

https://www.youtube.com/watch?v=nYc572QCYtY

Szekták és megvezethető emberek (mint te) pedig mindenkor voltak és lesznek,ha arra a bizonyos jelenetre gondolsz.

Ennyit a te szavahihetőségedről.

Végtelenül bunkó és ostoba vagy.

2016. máj. 21. 15:17
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem az egész napomat vittem el rád szerencsére, de a Whistleblowerben benne van minden amit tudnod kell, köszönöm szépen. Te meg ne szidj itt senkit hülyegyerek létedre mert neked csapok egyet és az agyadat megmutatom mindenkinek kis hülye. Egy hogy magyarországon szekták sincsenek én pedig nem külföldön élek szóval ezt bebuktad a másik viszont hogy a hülyéknek az okos az utolsó, ezt hallottad? Na most hallottad. Helló idióta, és a tinédzser okításaid helyett inkább ne találj helyet a felnőttek között.
2016. máj. 21. 20:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Te most fenyegetsz engem te nyomorult? :D

Na ne röhögtess...

Ennél szánalmasabb, tahóbb, prosztóbb viselkedést én még itt nem láttam.

A Whistleblowerrel kapcsolatban pedig pontosan ezt a reakciót vártam,te ostoba az az előzménye annak amit mutattam. :D

Elég volt belőled.Gondolom valami alja közmunkás lehetsz,mert azok szoktak így viselkedni.Te ostoba paraszt.Na adios...

2016. máj. 21. 20:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Persze, ezt mondhatod a közmunkának is, mondtad 5 féle módon hogy helló mentem de mégsem jött ki belőle semmi. Most pedig húzz el vagy úgy pofánrúglak hogy a nyakad szétreccsen! Homi gyerek.
2016. máj. 21. 21:53
 19/20 ShivanBP válasza:

Seeds of Iblis !,,!_

Persze senki nem tudja kicsodák, mert ott fejlevágás jár az ilyesmiért

2018. okt. 17. 13:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, te melyik egyházba tartozol?
2018. okt. 17. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!