Vannak arab sátánisták?
Köszönöm kérdező nincs több kérdésem... :D
Egyébként az Outlast 2 majd idén fog megjelenni.
Nem tudom, honnan vetted, de jó ha pár videó ami elérhető játékkal kapcsolatban a neten, de ha nekem nem hiszel tessék:
Egyébként látszik, hogy a játék készítésének hátteréről kb semmit sem tudsz, csak a kurucinforól gyűjtöd ezeket a bődületes nagy baromságokat.
Szerintem játszd végig az Outlast első részét (ami egyébként több éve jelent meg), hátha találkozol a "sátánnal", persze ha láttál volna 1 képkockát is az előző játékból ilyen ostoba kijelentéseket nem tennél.
AZ is sajnálatos, ahogy olvasom a reakciód az agyad már teljen átmosta a szenzációhajhász összeesküvés elméletes oldalak tömkelege? de ugyanazt csinálod most is mint korábban, hogy hittel kezeled ezeket az információkat bármiféle szkeptikusság nélkül.Így bármit tesznek eléd a tányérra ugyanúgy meg fogod enni.
Tessék itt egy videó az ATV-ről:
Elemezd és tanulj.
Az a baj veled kérdező, hogy végtelenül egyszerű és primitív a gondolkodásmódod.Meg sem érted a mondataimat, csak fröcsögsz és provokálni akarsz.
Értem, hogy a felépített kis világod nagyon labilis (mivel 99%-ban hazugságokból építed fel).Elárulok egy nagy titkot nem vagy kiváltságos azzal, hogy nem olvasol blikket az emberek nagy százaléka nem teszi, de azzal mindenképp egyedi leszel, ha a kurucinfo és társai szolgáltatják neked a napi információt.Valószínűleg ott tudnak ezek az oldalak téged megvezetni, hogy hihetőnek állítják be a cikkeiket, de azon gondolkodtál, hogy ez nem jelenti azt, hogy így is van? :D
Nem szívesen foglalkoznék veled tovább, mert reménytelen eset vagy.Örülj annak, hogy sok "hiteles információ" :D van a birtokodban.Rettenetesen irritáló és primitív a viselkedésed,mint egy gyereknek.
Mutasd a Sátánt te nyomorult:
https://www.youtube.com/watch?v=nYc572QCYtY
Szekták és megvezethető emberek (mint te) pedig mindenkor voltak és lesznek,ha arra a bizonyos jelenetre gondolsz.
Ennyit a te szavahihetőségedről.
Végtelenül bunkó és ostoba vagy.
Te most fenyegetsz engem te nyomorult? :D
Na ne röhögtess...
Ennél szánalmasabb, tahóbb, prosztóbb viselkedést én még itt nem láttam.
A Whistleblowerrel kapcsolatban pedig pontosan ezt a reakciót vártam,te ostoba az az előzménye annak amit mutattam. :D
Elég volt belőled.Gondolom valami alja közmunkás lehetsz,mert azok szoktak így viselkedni.Te ostoba paraszt.Na adios...
Seeds of Iblis !,,!_
Persze senki nem tudja kicsodák, mert ott fejlevágás jár az ilyesmiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!