Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sátánisták! Mért hiszitek...

Sátánisták! Mért hiszitek Enkit Istennek?

Figyelt kérdés
Mi a bizonyítékotok Enkire, ha a Biblia az alapotok, akkor nem gondoljátok, hogy az állítólagos "Hazug Isten" elfoglalta a trónt az igazi Isten "Enki" helyett? Mért nem küzd érte? Mért csak siránkozik? :)

2016. jún. 17. 15:10
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Emberek a KÉRDÉST könyörgöm, nézzétek már! Nem bonyolúlt szerintem főleg nektek akik ebben hisztek. Kérdeztem VÁLASZT akarok! Köszi.
2016. jún. 24. 18:32
 22/56 Arszlán666 válasza:

Kérdező!

A választ megkaptad!

Sőt még a forrást is megkaptad, ahol utána tudsz járni!

Ez már rohadtul átlátszó, hogy csak a provokáció a célod.

Szádba nem fogok rágni semmit se, el nem fogom olvasni helyetted.

Kezdjük ott, hogy egyáltalán miből alapoztad meg a kérdésedet, főleg, hogy állítólag te nem is ismered a Spirituális Sátánizmust?

Ebből következtetve miből gondolod, hogy a kérdéseid megállják e a helyüket?

Hol olvastál, vagy hol hallottál ilyesmit?

2016. jún. 25. 11:10
 23/56 A kérdező kommentje:
Rendben kedves utolsó, elolvasom az egész cikket, ha te elolvasod az egész Bibliát. Jó? :)
2016. jún. 25. 19:17
 24/56 Arszlán666 válasza:

Hogy innen fúj a szél?

Most már értem.

Tudtam, hogy előbb vagy utóbb kibújik a szög a zsákból.

Csak hogy tudd, én olvastam a bibliádat, és ezért tudok róla véleményt alkotni.

Ismerd meg az ellenséget, hogy tudd miért GYŰLÖLD!

2016. jún. 27. 17:31
 25/56 A kérdező kommentje:
Á-á! Te most kérted tőlem, hát így én is Most kérem tőled. olvasd el! :) 2, ha olvastad volna a Bibliát tudnád, hogy a keresztényeknek Krisztus az emberekről (a felebarátokról) pont az ellenkezőjét mondta. 3, nem én kezdtem, én csak azt mondtam, amit te is. Te kérted olvassam el a cikket elejétől a végéig, hát kedves válaszoló, én tegyem meg, de te nem fogod? Ez nem így megy. :)
2016. jún. 27. 20:50
 26/56 A kérdező kommentje:
Bocsánat, NEM csak Keresztényeknek mondta! Minden embernek így kéne tennie, kedves utlsó válaszoló. :)
2016. jún. 27. 20:52
 27/56 Arszlán666 válasza:

Nincs értelme a kötekedésednek.

Én elolvastam a bibliádat.

De én kérnék tőled valamit.

Mutasd már meg azt a bibliai idézetet ami a te állításodat igazolja.

Melyik kötet stb.

Ha te annyira tudod, hogy a lyézusod mit mondott, akkor meg is tudod mutatni azt az idézetet.

2016. jún. 29. 22:45
 28/56 A kérdező kommentje:

"Nincs értelme a kötekedésednek.

Én elolvastam a bibliádat.

De én kérnék tőled valamit.

Mutasd már meg azt a bibliai idézetet ami a te állításodat igazolja.

Melyik kötet stb.

Ha te annyira tudod, hogy a lyézusod mit mondott, akkor meg is tudod mutatni azt az idézetet."

Kedves Válaszoló, nem kötekedésnek szántam, ez csak egyszerű kérdés volt. :)

Egyébként, ezt a verset/idézetet Lukács evangéliuma 6:27-36 versekig. olvasd figyelmesebben a Bibliát, ha olvasod, ha nem, akkor pedig olvasd! :)

2016. jún. 29. 23:35
 29/56 A kérdező kommentje:
Értelmesebben leírva: Egyébként, ezt a verset/idézetet Lukács evangéliuma 6:27-36 versekig olvashatod. :)
2016. jún. 29. 23:38
 30/56 Arszlán666 válasza:

"Lukács 6:27-36Hungarian Károli (KAR)

27 De néktek mondom, kik [engem] hallgattok: Szeressétek ellenségeiteket, jól tegyetek azokkal, a kik titeket gyûlölnek,

28 Áldjátok azokat, a kik titeket átkoznak, és imádkozzatok azokért, a kik titeket háborgatnak.

29 A ki [egyik] arczodat megüti, fordítsd néki a másikat is; és attól, a ki felsõ ruhádat elveszi, ne vond meg alsó ruhádat se.

30 Mindennek pedig, a ki tõled kér, adj; és attól, a ki elveszi a tiédet, ne kérd vissza.

31 És a mint akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is akképen cselekedjetek azokkal.

32 Mert ha [csak] azokat szeretitek, a kik titeket szeretnek, mi jutalmatok van? Hiszen a bûnösök is szeretik azokat, a kik õket szeretik.

33 És ha [csak] azokkal tesztek jól, a kik veletek jól tesznek, mi jutalmatok van? Hiszen a bûnösök is ugyanazt cselekszik.

34 És ha [csak] azoknak adtok kölcsönt, a kiktõl reménylitek, hogy visszakapjátok, mi jutalmatok van? Hiszen a bûnösök is adnak kölcsönt a bûnösöknek, hogy ugyanannyit kapjanak vissza.

35 Hanem szeressétek ellenségeiteket, és jól tegyetek, és adjatok kölcsönt, semmit érte nem várván; és a ti jutalmatok sok lesz, és ama magasságos [Istennek] fiai lesztek: mert õ jóltévõ a háládatlanokkal és gonoszokkal.

36 Legyetek azért irgalmasok, mint a ti Atyátok is irgalmas."

Ez nem más, mint az emberek szolgalelkűségre való biztatása.

Ez egy természetellenes tanítás.

Ha valaki árt neked, és te azt hagyod, sőt még segítesz is rajta, akkor csak a bűnözést erősíted ezzel és tulajdonképpen arra biztatod, hogy bármit meg lehet veled tenni.

Így működik a mai liberális világ is.

A törvények a bűnözőt védik, és ezért van a rettenetes nagy káosz, mert a bűnöző tudja, hogy bármit tehet, nem fognak tenni ellene semmit.

Lásd az idős embert aki áramot vezetett a portáján belüli kerítésébe, hogy védje a terményeit, mert már mást nem bírt tenni, és néhány retkes gané cigány odaragadt, és még az öreget hurcolták meg, csak mert rohadt cigányok voltak az elkövetők.

Vagy ugyan ez a borász emberrel aki fagyállót öntött egy-két boroshordójába és mivel megdöglött tőle néhány ganaj cigány, szintén a borászt hurcolták meg.

Ez mind arra sarkalja a bűnözőket, hogy lehet nyugodtan folytatni azt amit eddig tettek.

Egy normálisabb világban erre a két esetre nem is reagáltak volna, sőt amelyik még túl is élte volna a "megrázkódtatást" ott rohadna a börtönbe, nem pedig ajnározva lenne, és még kárpótlást is fizetnek annak a féregnyúlványnak.

Úgy hogy a lyézusod amit tanít nem más, mint egy kalap szarral egyenlő.

Főleg, hogy az egész bibliád tele van önellentmondással.

Állati és emberi véráldozatokról nem is beszélve amiben úszik az ószövetséged és a zsidók által kiírtott Pogány népekről nem is beszélve.

De te is adjál már légy szíves választ a kérdésemre.

"Mi a bizonyítékotok Enkire, ha a Biblia az alapotok, akkor nem gondoljátok, hogy az állítólagos "Hazug Isten" elfoglalta a trónt az igazi Isten "Enki" helyett? Mért nem küzd érte? Mért csak siránkozik? :)"

Mi értelme volt feltenni ezt a kérdés sorozatot egyáltalán?

Miből gondolod, Enki siránkozását?

Honnan veszed, hogy pont a te bibliád a mi alapunk?

Hol olvastál ilyet, vagy kitől hallottad?

Valahonnan csak szerezted ezt az információt(ami elég hamis információ), mert egyébként nem tetted volna fel a kérdésedet.

2016. jún. 30. 02:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!