Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A spirituális sátánisták hogy...

A spirituális sátánisták hogy viszonyulnak az ateistákhoz?

Figyelt kérdés
Az lejött a honlapnól amit nézegettem, hogy a keresztényekkel nem öribarik ( :"D), de az ateistákról mit gondolnak?

2016. máj. 16. 17:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Mivel ők is kevesen vannak, meg az ateisták is, valamint az ateisták nem abajgatják őket... nem hiszem, hogy túl sűrűn találkoznak.
2016. máj. 16. 17:50
 2/14 A kérdező kommentje:
Az ateisták azért jóval többen vannak mint ők, de igazad lehet. :) Azért még várom a válaszokat.
2016. máj. 16. 18:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kevesen vannak az ateisták? Bahaha, nézz már szét, ember.
2016. máj. 17. 11:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a tudatos ateisták vannak kevesen, akik törődnek is azzal, hogy ők ateisták (miért, mit jelent ez, hogyan lehet megélni).
2016. máj. 17. 11:17
 5/14 anonim ***** válasza:
De mit kell ezen tudatosnak lenni és nem megélni? Ha valami nem létezik, akkor minek foglalkozzak vele meg mit éljek meg ezen? Pont ez a lényege, hogy le van ejtve az egész.
2016. máj. 17. 12:52
 6/14 anonim ***** válasza:
29%

Na, ez a gond.

Aki ilyen, az általában nem ateista. Csak annak nevelték... bár én inkább azt mondanám rá, hogy hívő, de még nem tudja, hogy miben hisz. Viszont bármilyen probléma esetén könnyű préda egy térítőnek (akár vallásos, akár New Age).

Aki ateista, az tudja magáról, hogy mit jelent az ateizmus, ő miért ateista, és ez miben különbözik a hívőtől. Nagyon lényeges különbségek vannak.

Azon kívül odáig rendben van, hogy az istenek nem léteznek - de a híveik nagyon is léteznek, és beleszólnak az ateista éltébe is, keményen.

Na, EZÉRT jó, ha valaki tudatosan ateista.

2016. máj. 17. 13:11
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi emberek. :"D De lehetne, hogy valaki a kérdésre is válaszol?
2016. máj. 17. 19:38
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Azt lepontozzák 51%-ra, vagyis a pontozók fele lefelé minősít. Ezek után én se válaszolnék.
2016. máj. 18. 15:18
 9/14 anonim ***** válasza:

"Na, ez a gond.

Aki ilyen, az általában nem ateista. Csak annak nevelték... bár én inkább azt mondanám rá, hogy hívő, de még nem tudja, hogy miben hisz. Viszont bármilyen probléma esetén könnyű préda egy térítőnek (akár vallásos, akár New Age). "

Hívőnek neveltek, rájöttem, hogy az egész hülyeség (tele van logikai buktatókkal, plusz a tudomány is megcáfolta az összes szent könyv felét). Innentől viszont nem tudom mit éljek meg ezen meg mit foglalkozzak vele. Tudom, hogy repülő spagettiszörny nincs, mit éljek meg ezen? Semmit. Tudom, hogy nincs Jahve meg Allah meg a Mumus se létezik. És?

2016. máj. 18. 16:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem kötelező, csak pl. a te életed javítja, ha tudod, mit jelent a hit és mit az ateizmus. Miért létezik a hit és mi a haszna, kára... ugyanez az ateizmusra is.

Mit jelent az, hogy hívő, és miért akar beleszólni a te életedbe. Miért térít, és különösen miért téríti a kis gyerekeket.

Ilyesmi.

2016. máj. 18. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!