Bűn elvetetni egy olyan gyereket, ami nemi erőszak gyümölcse lett?
# Kérdező
"Ahhoz képest, amennyi nő elvetél magától, elenyésző azok esetek száma, amelyeknél abortuszt végeznek el"
Ne beszélj hülyeséget. Orvosi statisztikák szerint Magyarországon a nők majdnem felének volt művi abortusza. (Csak a legtöbben titokban tartják.)
A spontán vetélések száma sokkal ritkább, és zömében azoknál fordul elő, akiknek előzőleg volt már művi abortuszuk.
"A spontán vetélések száma sokkal ritkább"
Valami statisztikát linkelhetnél, mert így nem lesz hiteles.
Szia
2Alaktalan testemet már látták szemeid; könyvedben minden meg volt írva, a napok is, amelyeket nekem szántál, bár még egy sem volt meg belőlük. "
Ez számomra nem azt jelenti, hogy köbe van vésve, csak azt, hogy látja a teremtő, hogy mi minden jó tehetsz az életedben, de megtenni neked kell és így csak az válik valóra melyet te valóra váltasz belőle
Így lesz szabad, az akaratod
Nem találtam olyan statisztikát, amely összehasonlítja a spontán vetélések és az abortálások arányát. De külön külön meg lehet nézni.
"A spontán vetélések jelentik a terhességek megszakadásának leggyakoribb formáját: az orvos által megállapított várandósságok mintegy 10-25%-a végződik vetéléssel. Ezek között az úgynevezett kémiai terhesség a leggyakoribb forma, amely a spontán vetélések 50-75%-ánál fordul elő. A terhesség ilyenkor nem sokkal az embriókezdemény méhfalba történő beágyazódása után szakad meg. Az osztódásnak indult, de be nem ágyazódott embrió ilyenkor vérzés kíséretében távozik az anya szervezetéből. Mivel ez éppen a szokásos menstruáció idején történik, az anya gyakran egyáltalán nem is tud róla, hogy terhes volt, illetve hogy vetélésen esett át."
Tehát ez rettentő nagy arány. Aki azt állítja, hogy a magyar nők fele abortuszon esett át és lehülyéz, az be tudná bizonyítani. Mer így semmit nem ér, amit állít. Eleve nekem nonszensz, hogy a magyar nők fele ezt az utat választaná. Még akkor is, ha kimagasló volt itt az abortuszok aránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!