Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért nem szeret minket?

Isten miért nem szeret minket?

Figyelt kérdés

Már azt sem tudom létezik-e. Édesapukám áttétes rákos beteg, szinte csak fekszik. Szívszaggató nézni, ahogy romlik az állapota. Amiben tudunk, segítünk neki. Ha kórházban van, a nővérek és az orvosok is várják a pénzt, ami nekünk nincs, így úgy bántak vele, mintha nem is ember lenne. Én próbáltam anyában tartani mindeddig a lelket, hogy higgye el, Isten segít rajtunk, fog még apa táncolni az esküvőmön! Imádkozok minden nap, hogy jobban legyen, de hiába. Sokszor imádkozunk érte anyával együtt is, hogy tartsa még közöttünk az Isten, de erre az volt tegnap a válasz, hogy tegnap elütötték a kiscicámat, akit nagyon szerettem. Itt volt az a pont, hogy úgy éreztem ez az utolsó utáni csepp a pohárban. Semmi jó sem történik a családunkkal. A rossz anyagi helyzetünkről nem is szólva. Nem várok már semmit, csak ne történjen több rossz dolog velünk... Tudom, hogy vannak, akiknek rosszabb ennél. Nem értem, ha van Isten miért engedheti, hogy szegények éhezzenek, szenvedjenek és hogy miért a pénz legyen mindenhol a mérvadó, hogy kinek mennyi van. Biztos vagyok benne, hogy már mások is feltették ezt a kérdést magukban, arra vagyok kíváncsi, erre tudja-e a választ valaki.

Isten miért szab ilyen nehéz életet ránk? Miben kéne hinnem egyáltalán?

(Bocsi, ha hosszú lett.)

2016. jún. 4. 09:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
32%

Szia!

Sajnálom, hogy ez történt veletek. Kitartást édesapádnak és nektek is. Sajnálom, hogy neked is rá kellett jönnöd a pénz orientált világ nehézségeire.

Talán ez választ ad a kérdésedre: [link]

2016. jún. 4. 09:27
 2/27 anonim ***** válasza:
Te is meg fogsz halni egyszer, ahogy mindenki. Azt nem írtad, hogy meg vagytok e térve, hogy milyen a kapcsolatod Istennel, stb...
2016. jún. 4. 09:28
 3/27 anonim ***** válasza:
80%

Ateista vagyok, de nagyon nehéz helyzetekben én is imádkoztam Istenhez vagy folyamodtam Agykontrollhoz, Teremtő Képzelethez, Vonzás Törvényéhez meg hasonlókhoz. Arra a megállapításra jutottam hogy a saját agyunk segít, tehát nem egy emberi képzelet alkotta valami. Az más kérdés hogy milyen módszerrel teszi ezt az emberi agy, hisz ahogy néhányat fel is soroltam, sokféle módszer van.

Gyógyultak már meg rákból. A rák okának leginkább lelki okokat tulajdonítanak és a megfelelő lelki hozzáállást nevezik meg a rákból való gyógyulások magyarázatául is. Több betegségből gyógyultam már meg. Kivétel nélkül úgy hogy elkeseredésem miatt mélyen ellazult állapotba merültem és gondolatomat a beteg testrészre fókuszáltam és elképzeltem hogy a rossz sejteket megölik a jó sejtek. Az öröm akkor következett be mikor szinte "égette" vagy inkább kellemesen bizsergette a gondolat törődése azt a testrészt és meg is gyógyult. A tudomány számos betegséggel még tehetetlen, ezért nem volt veszteni valóm és ehhez folyamodtam és bevált ha nagyon ellazulva csináltam és hittem az eredményben. Bárki kinevethet de azért írtam le hogy elérd azt hogy apukád az asztal tetején táncoljon az esküvődön örömében. Lásd képzeletedben hogy ezt teszi, hogy sugárzik az örömtől amiért már meg is gyógyult! Van veszteni valód? Semmi, akkor hát ne késlekedjetek, minél többen meditáltok ezen a pozitív eredményen annál nagyobb az esély a sikerre. Tapasztalatból mondom, utána röhögjön csak aki akar, joga van hozzá. Valójában Jézus is hitről beszélt, higgyen a gyógyulásban apukád is és ti is!

2016. jún. 4. 09:39
 4/27 anonim ***** válasza:
81%
2ezer éve megkìnoztuk keresztrefeszitettük.miért kéne szeretnie minket
2016. jún. 4. 09:49
 5/27 anonim ***** válasza:

Ti mit tesztek/milyen lehetőségeitek vannak az anyagi helyzetetek megváltoztatása érdekében?

Apukád milyen életmódot él?

Mielőtt elküldesz a p.csába,ezeket csak azért kérdezem,mert sokszor az ember saját maga is nagyban felelős azért,ami vele történik.Nem biztos,hogy azt a kérdést kell feltenni először,hogy "Isten miért nem szeret minket?"

2016. jún. 4. 09:49
 6/27 anonim ***** válasza:

Jobbulást édesapádnak!

Amúgy pedig sehol nincs szó arról, hogy ez a világ jó vagy szép. Ez már nem a Paradicsom. Isten majd a túlvilágon szolgáltat igazságot, a Mennyországban majd jó lesz annak, aki odajut.

2016. jún. 4. 10:01
 7/27 anonim ***** válasza:

Hány éves apukád és hol rákos? Mióta tudjátok?

Mire várnak pénzt az orvosok?

2016. jún. 4. 10:09
 8/27 anonim ***** válasza:
Amúgy a harmadik kommentet nagyon fogadd meg! Illetve s helyes táplálkozást és életmódot apud.
2016. jún. 4. 10:10
 9/27 anonim ***** válasza:
Ha a harmadik komment lenne a mérvadó, akkor a rengeteg gazdag ember között egy sem lenne rákos. Sem öngyilkos.
2016. jún. 4. 10:12
 10/27 anonim ***** válasza:

Ezt a marhaságot honnan vetted?

Ez viszont igaz: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!

2016. jún. 4. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!