A Jehovista fiatalok milyen zenéket hallgatnak? Ha van itt jehovista leírná?
"56-os.Hát köszi a a helyesirási kritikát.Èn a telon nemadok a helyesirásra ,de ha már ittartunk te a 8-as bejegyzèsedet egy kèrdőjelel ès egy pontal a vègèn megusztad összeirtad pontnèlkül egy mondatba az egèszet ès mèg sok van benne de nem ez a lènyeg.A lènyeg ami a szivben ès az elmèbe van."
Érzem a sötétséget benned, mely egyre hatalmasabbra növekszik, táplálom magam a benned lévő gonosztól, és a fájdalmat táplálékként szolgál nekem, egyre nagyobbra növekszik az erőm a tőled nyert gyűlöletből, táplálék mely a sötétséget táplálja, vajon kitől ered? Ne félj, csak fogadd be magadba, hisz engem nem győzhetsz le, írj vissza, vedd magadra, légy ingerült, ne türtőztesd magad, táplálj engem.
56-os:Mivel a tèmátol eltèrsz ès offolsz ezèrt szüksègsnek látom irányodba való bejegyzèseim megszakittását.
Szia.
"vajon észre tudja e venni, egy olyan szervezet hazugságait, mint az Őrtorony? "
Üdv! Csak a mihez tartás végett, te milyen vallású vagy? Bár a köpködők erre sosem mernek válaszolni :)
Kedves kérdező! A kérdésre válaszolva nincs lista vagy bármi egyéb, ami leírná, hogy mit hallgathatunk és mit nem. Mindenki el tudja dönteni, hogy mit enged meg a lelkiismerete. Természetesen ahogy fentebb írták, a gyilkosságra és egyéb erkölcstelen vagy szadista cselekedetekre való felhívás nem szokott beleférni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!