Egy buszon utaztam egy Jehovista Nővel, én hitgyülis vagyok. Lehet ebből bajom? Pedig nem vagyok majom. A többi lent.
Annyi hülye kérdés van, gondoltam legyen még egy. :-)
Jöttem ma a vonaton, és Monor felől jött egy Jehovista Nő a barátnőivel. Aztán leszállt PestLőrincen (ez felháborító), felszállt a 36-os buszra, azt leszállt az Írisz utcánál. (még ilyet!) A buszra felszállt egy barátnője és beszélgettek. A Nő aranyos volt, szőke hajú, szemüveges, amolyan titkárnőféle. Ja, és még olvasgatott is. Nem láttam benne semmi kivetnivalót. Én csak mosolyogtam. Ezt csak azért írtam, mert sokan úgy beszélnek róluk, mintha nem lennének emberek. Sajnálom.
Akinek van még ilyen kegyetlen sztorija, az írja meg. Segítsetek lécci.
Nem Jehovista, hanem Jehova Tanúja.
Egy kérdés kedves kérdező:
Talán azt hallottad,hogy valamilyen fertőző betegségben szenvedünk amiért így gondolkodol?
Én napi szinten utazom tömeg közlekedésen mindenféle emberrel, vallástól, hovatartozástól független, és nem történt semmilyen bajom
Ha kegyetlen dolog együtt utazni az embertársainkkal, akkor az aki így gondolkodik, menjen gyalog, vagy biciklivel, motorral, autóval.
Úgy érzem mintha az előítélet kezdene kialakulni ember és ember között, mint valamikor Amerikában, amikor egy színes bőrű nem mehetett olyan helyre ahol fehér bőrűek tartózkodtak...
szörnyű...
Katy Weaver
Kedves Katy Weaver!
Érdemes összehasonlítani a te válaszod, meg a másik 2 százalékát. Üdv
Én meg Német Sanyival golfoztam egy gomba alakú repülőn.
És:
"Az irodalomban elsőként azonosítottunk komplex, endogén és exogén kémiai érzékenységű GM idegsejteket a nukleusz akkumbenszben, a mediodorzális prefrontális és az orbitofrontális kéregben, s igazoltuk e kemoszenzoros neuronok jelentőségét a homeosztázis fenntartásában"
Kenegessed három napig ezzel:
Kedves válaszoló,ha emberi mérce szerint százalékban mérnénk az embereket akkor sokan kiesnének az élet kosarából.
Vagy Te e szerint nézed az embereket?
Akkor az előítélet nálad is kialakult egy szinten,
Isten a szívek és vesék vizsgálója...
Még jó, hogy a Teremtő nem ezt veszi figyelembe...
Katy Weaver
Ez a kérdés alapvetően vicc jelleggel készült, és nem volt benne semmi bántó. Sajnos nem mindenkinek sikerült értelmezni, jól félreértette Katy is. Mint írtam, kedves aranyos Nő volt. Tessék olvasni is. Pont azért írtam, mert sokan támadják őket, és értelmetlen , hülye kérdéseket tesznek fel nekik.
Az első válaszoló története kirívó volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!