Egy buszon utaztam egy Jehovista Nővel, én hitgyülis vagyok. Lehet ebből bajom? Pedig nem vagyok majom. A többi lent.
Annyi hülye kérdés van, gondoltam legyen még egy. :-)
Jöttem ma a vonaton, és Monor felől jött egy Jehovista Nő a barátnőivel. Aztán leszállt PestLőrincen (ez felháborító), felszállt a 36-os buszra, azt leszállt az Írisz utcánál. (még ilyet!) A buszra felszállt egy barátnője és beszélgettek. A Nő aranyos volt, szőke hajú, szemüveges, amolyan titkárnőféle. Ja, és még olvasgatott is. Nem láttam benne semmi kivetnivalót. Én csak mosolyogtam. Ezt csak azért írtam, mert sokan úgy beszélnek róluk, mintha nem lennének emberek. Sajnálom.
Akinek van még ilyen kegyetlen sztorija, az írja meg. Segítsetek lécci.
Katy Weaver és #5 (26%)
http://www.youtube.com/watch?v=oTmgYNSByKE
A kérdező épp védeni próbált titeket. Tök átlagos emberként viselkedő jákvésokról írt, nem agyatlan térítőkről, amilyennek a többi kérdés lefest titeket. De úgy látszik az agyatlan jelző ennek ellenére is stimmel, mert egyből nekitámadtok.
Védeni?
Ha védeni akart akkor másként kellett volna fogalmazni, és helyes kiejtéssel megtisztelni a Teremtő nevét,
A kegyetlen sztori
Nem akartam védeni, csak megmutatni, hogy hülyeségeket én is tudok írni, meg néha kell a kikapcsolódásos off topik is. Nekem nincs bajom velük. Ezt írtam " Ezt csak azért írtam, mert sokan úgy beszélnek róluk, mintha nem lennének emberek. Sajnálom." De úgy látszik itt sok a szelektív olvasó. Amit akarnak meglátnak, kiragadnak és máris más , mint amit írtam. Sőt, ahogy Katy ír néha nagy részletességgel dolgokról, az nagyon tetszik. De valóban az van, hogy a vallás ilyen támadóvá teszi az embert, előjönnek a sértődések, holott csak el kellett volna rendesen olvasni amit írtam. Páran vették a lapot.
Néha tényleg jobb világiakkal beszélni. Azért örülök, hogy páran tudtok szöveget értelmezni.
Persze értem Én, ha helyén való,
S nem támadok senkit, csak védelmezek.
De gondolj bele, hogy előtte több kérdésben trágár szavakkal olyat írnak amire más már más kép reagált volna, sokkal durvábban, mint az Én "támadásom"
:)
Katy Weaver
Te nem támadtál, de csípőből annak vetted az én írásom. Lehet, hogy érzelmileg túl vagy húzva. Velem is volt ilyen, és mikor hallottam vallási kérdésekről beszélni munkatársaimat, azt hittem, hogy rólam beszélnek, mindenki ellenem van. Meg kell nyugodni.
Érezd jól magad, nem mindenki ellenség. Tudom miket írnak, és hogyan beszélnek, ez minden jóérzésű embert sért, azért akartam egy ilyen semleges kérdést, pihentetőnek. Ha akarod, még találkozhatunk is, remélem nő vagy, mert kereszténység ide vagy oda, én a nőket jobban szeretem.
Sziasztok!
A sörös nagyon jó!
Amúgy nekem is feltűnt már, hogy elszabadultak a torolok és mindegyik kérdéseket akar kiírni valamilyen belső indíttatásból - talán igazságot karnak szolgáltatni valakinek vagy valaminak, vagy csak videókat mutogatnak.
De ez tetszett, mert szerzet pár kellemes percet.
Köszi:)
Lazuljunk! A sörös és a golfozós is tetszett,a majmosra meg azt mondom, hogy amikor pajeszom volt, oldalnézetből tényleg olyan voltam mint egy makimajom, de hát van ez így.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!