Kinek mi a véleménye erről a kérdésemről? Csak keresztények válaszát várom, ateisták és jehova tanúi inkább ne.
Figyelt kérdés
Ha egy kicsi meghal, akkor mennybe kerül. Nekik miért nem kell küzdeni mindennap, miért kapják meg ezt a kegyelmet bármi nélkül? Nekem miért kell végigszenvedni és rettegni az életemet, hogy bármikor elveszíthetem az üdvösséget?
Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Megosztanátok velem?
2016. ápr. 28. 17:26
31/34 anonim válasza:
Értem, és igazad van, foglalkozzunk akkor ezzel.
Csak sajnos ezt akkor fogod tudni megérteni, ha képes vagy Jézus reinkarnációra vonatkozó tanítását is megérteni.
Igen, mivel annak a gyermeknek az élete nem a fizikai testének megszületésével kezdődött, hanem már az előtt is létezett.
Tehát az, hogy meghalt már kicsi korában, az valaminek a következménye, és nem pedig az Isten "protekciójának" köszönhető.
32/34 álomvilág válasza:
Bocsi,hogy beleszólok,de halálod után nem kerülsz sehova!Nőljél már fel!EZ EGY KEMÉNY VILÁG!Ha megdöglik egy gyerek,akkor ugyan úgy elrothad a földben,mint bárki más!Az agyműködés leáll és a tudat elveszik...MIÉRT OLYAN NEHÉZ EZT EL FOGADNI NEKTEK VALLÁSOSOKNAK???
33/34 anonim válasza:
Eggyáltalán nem kell rettegned,igyekezned kell erkölcsös,etikus életet élni.Ami az elhunyt kisgyereket illeti arra nagyon sok válasz lehetséges.DÁvid király például teherbe ejtette egy embere feleségét akit egy csatában olyan helyre küldött ahol a leghevesebb volt a harc és ezért mivel a gyermek bűnben fogant fiatal korában elhunyt.A Biblia szerint iszonyú fejfájás kinozta a gyermeket halála előtt,de mielőtt célozgatásnak vennéd ez a történet bibliai.Valószinűleg a mennybe kerül ha még csak lehetőséget sem kapott úgymond az életre.Szomorú de előfordul ilyen is.
34/34 anonim válasza:
Mi közöd hozzá?
Talán te vagy az élet és halál ura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!