Ha imádkozom istenhez hogy vegye el végre az eletem akkor megteszi végre?
1/11 úgy nézem ketten is lepontoztak, mert én felpontoztalak és 33%-od lett.
Kérdésre válaszolva: Én is voltam hasonló helyzetben, és én imádkoztam is hogy haljak meg végre, a jobb életnek lehetősége sem merült fel bennem. Már nem hiszek istenben, ezzel együtt az élet minőségem is jobb lett. Milyen érdekes egybeesés, nem?
Mindenki meg akar halni, de senki se olyan bátor hogy megölje magát? :D
Ha hiszel Istenben hiszed, hogy akkor a pokolba kerülsz, ezért inkább imádkozol, hogy Isten vegye ez életeteket?
Gyávák vagytok mind! Hol a hitetek???
Igen. Ha sokat imádkozol istenhez, előbb utóbb megteszi.
De te most ugye nem a Teremtőről beszélsz?, hanem e világ istenéről.
A Biblia szerint Sátánnak „megvannak az eszközei, hogy halált okozzon” Héb 2:14, 15. A Szentírás „emberölő”-nek nevezi az Ördögöt János 8:44, azonban nem feltétlenül azért, mert közvetlenül öl.
Inkább azért, mert azáltal öl, hogy megtéveszt és bűnre csábít másokat, helytelenségre bujtogat, ami végül romlásba dönt, és halálhoz vezet (De félek, hogy amint a kígyó tévútra vezette Évát a maga ravaszságával, úgy valami módon a ti elmétek is megromolhat, és eltávolodhat a Krisztushoz illő őszinteségtől és tisztaságtól.2Ko 11:3),
illetve gyilkos hajlamot ültet az emberek elméjébe és szívébe János 8:40–44, 59; 13:2.
Akadt egy ötletem, ha tudsz angolul...
Ezeket az embereket ölte/ölette meg Isten, szóval szedd össze, hogy miket követtek el, amivel ezt érdemelték, és csináld meg az összeset.
Sanszos, hogy így a pokolra kerülsz, de minden tervnek van hátulütője...
Na, de komolyan, rendbe jöttél már egy kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!