Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha elég kitartóan imádkozom...

Ha elég kitartóan imádkozom Istenhez, akkor magához szólíthat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem bírom ezt a világot. Mindenki csak bánt, beszólogat nekem. A múltkor egy fiatal srác egyszerűen gyomorszájon vágott. Munka nincs, és a többi ember, főleg a nők megaláznak.

Az iskolában állandóan bántottak, és most is azok mondják nekem, hogy elgázolnak és rámtolatlan a kocsijukkal, akik általánosban is bántottak.

A legutóbb egy tizenévesekből álló társaság meg elkezdett csicskáztatni.

2014. okt. 8. 09:09
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nem
2014. okt. 8. 09:10
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Ilyen szinten nem törődik veled.

Majd, ha meghaltál, akkor megítél.

2014. okt. 8. 09:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Akkor biztos most is nézz és röhög rajtam. Tuti.
2014. okt. 8. 09:22
 4/13 Kései Sirató ***** válasza:

Nagyon kevés az önbizalmad. Valamilyen önbizalomfejlesztő kurzus, vagy könyv kellene neked, hogy elhidd, pontosan olyan értékes ember vagy, mint bárki más. Senkinek sincs joga ahhoz, hogy megalázzon!

Isten teremtménye vagy, Jézus meghalt érted, értékes ember vagy! Nagyon sok öröm vár rád az életben, de ehhez aktíavan hozzá kell járulnod, semmi sem magától jön, de érdemes küzdeni. Ne gondolj a meghalásra , IStennek sokkal job bterve van.

2014. okt. 8. 09:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Aha, hogy a gonosz emberek ne másokon, hanem rajtam töltsék ki a feszültséget. Azt álmodtam ma éjszaka, hogy van egy szép barátnőm, házam ilyesmim. És reggel felkeltem, indultam a boltba és egy gyerek beszólt nekem, hogy ott megy a fogyatékos.
2014. okt. 8. 09:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek Kései Siratóval, imádkozhatsz változásért. A változás benned kell elkezdődjön, hogy nem azt nézed, ki mit csinál, hanem elhiszed magadról, hogy értékes ember vagy. az önbizalomhiány szinte süt rólad, és ezt megérzik azok, akik bántanak. Ha megerősödsz lélekben, az ilyenek leperegnek rólad, és lassan el is maradoznak. Isten a szeretet-parancsban azt mondja, szeresd felebarátodat, mint tenmagad. Ebben benne van, hogy magadat is szeresd, enélkül nem is lehet szeretetet adni.
2014. okt. 8. 09:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező neked szakemberre van szükséged. Aki ilyenekben reménykedik annak súlyos érzelmi/mentális problémái vannak.
2014. okt. 8. 11:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö

én is egyetértek azok nézetével, akik azt tanácsolják neked, hogy nagy szükséged van az önbizalmad emelésére.

Nem hiszem, hogy minden rosz az életedben.

Az emberek körülötted sem mind csak roszak. Igaz, hogy nehéz idökben élünk, valóban sok gonosz, önzö, kapzsi ember van körülöttünk, de azért lehet még találni jó barátokat.

Amit leírsz az emberi roszasággal kapcsolatben ezt jövendölte meg Pál apostol. Ha van Bibliád és kedved kikeresheted a 2.Timóteus 3:1-5-ben

Ez sokáig már nem lesz így. Ha hiszel Istenben nagy vigaszt ad neked. A jövövel kapcsolatben kérlek olvasd el az Ézsiás 35 fejezetét, kikeresheted a Zsoltárok 37:10,11 versét is.

Te is értékes ember vagy.

Meg kell tanulni, mi az aszertív viselkedés. A neten is találhatsz információt róla. Ez azt jelenti, hogy ismered saját értékedet, Te sem alázod meg a másikat, de ugyanakkor tudtára adod a bántogató szamaraknak, hogy hol a határ.

Tudod azért bántanak, azért csúfolkodnak, azért aláznak meg, mert szerencsétlenek a magán életükben, vagy írígyek.

Egy kiegyensúlyozott normális ember ezt nem teszi. Ha megsért, gondolj arra, hogy csak egy szerencsétlen kis káposztafej.

2014. okt. 8. 14:01
 9/13 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Isten azért áldozta fel érted is a Fiát, hogy neked is örök életed lehessen. Ezt hogyan tudod összeegyeztetni azzal, hogy Istentől a halálod kérhető?!

Igazuk van az előttem íróknak, a célod az kellene legyen, hogy növeld az önbizalmadat. Hány éved ment rá, hogy elveszítsd? Lehet, hogy évekbe telik a visszanyerése is, de megéri, mert egy vidám, kreatív, kiegyensúlyozott céktudatos egyén válok belőled:-) Ez CSAK rajtad múlik! Kérj segítséget, ha másként nem megy. Hidd el megéri:-)

2014. okt. 8. 16:33
 10/13 anonim ***** válasza:
46%
Igen, msagához szólít, ha a halálodig imádkozol minden nap.
2014. okt. 8. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!