Ha elég kitartóan imádkozom Istenhez, akkor magához szólíthat?
Egyszerűen nem bírom ezt a világot. Mindenki csak bánt, beszólogat nekem. A múltkor egy fiatal srác egyszerűen gyomorszájon vágott. Munka nincs, és a többi ember, főleg a nők megaláznak.
Az iskolában állandóan bántottak, és most is azok mondják nekem, hogy elgázolnak és rámtolatlan a kocsijukkal, akik általánosban is bántottak.
A legutóbb egy tizenévesekből álló társaság meg elkezdett csicskáztatni.
Nem.
Ilyen szinten nem törődik veled.
Majd, ha meghaltál, akkor megítél.
Nagyon kevés az önbizalmad. Valamilyen önbizalomfejlesztő kurzus, vagy könyv kellene neked, hogy elhidd, pontosan olyan értékes ember vagy, mint bárki más. Senkinek sincs joga ahhoz, hogy megalázzon!
Isten teremtménye vagy, Jézus meghalt érted, értékes ember vagy! Nagyon sok öröm vár rád az életben, de ehhez aktíavan hozzá kell járulnod, semmi sem magától jön, de érdemes küzdeni. Ne gondolj a meghalásra , IStennek sokkal job bterve van.
Kedves kérdezö
én is egyetértek azok nézetével, akik azt tanácsolják neked, hogy nagy szükséged van az önbizalmad emelésére.
Nem hiszem, hogy minden rosz az életedben.
Az emberek körülötted sem mind csak roszak. Igaz, hogy nehéz idökben élünk, valóban sok gonosz, önzö, kapzsi ember van körülöttünk, de azért lehet még találni jó barátokat.
Amit leírsz az emberi roszasággal kapcsolatben ezt jövendölte meg Pál apostol. Ha van Bibliád és kedved kikeresheted a 2.Timóteus 3:1-5-ben
Ez sokáig már nem lesz így. Ha hiszel Istenben nagy vigaszt ad neked. A jövövel kapcsolatben kérlek olvasd el az Ézsiás 35 fejezetét, kikeresheted a Zsoltárok 37:10,11 versét is.
Te is értékes ember vagy.
Meg kell tanulni, mi az aszertív viselkedés. A neten is találhatsz információt róla. Ez azt jelenti, hogy ismered saját értékedet, Te sem alázod meg a másikat, de ugyanakkor tudtára adod a bántogató szamaraknak, hogy hol a határ.
Tudod azért bántanak, azért csúfolkodnak, azért aláznak meg, mert szerencsétlenek a magán életükben, vagy írígyek.
Egy kiegyensúlyozott normális ember ezt nem teszi. Ha megsért, gondolj arra, hogy csak egy szerencsétlen kis káposztafej.
Szervusz
Isten azért áldozta fel érted is a Fiát, hogy neked is örök életed lehessen. Ezt hogyan tudod összeegyeztetni azzal, hogy Istentől a halálod kérhető?!
Igazuk van az előttem íróknak, a célod az kellene legyen, hogy növeld az önbizalmadat. Hány éved ment rá, hogy elveszítsd? Lehet, hogy évekbe telik a visszanyerése is, de megéri, mert egy vidám, kreatív, kiegyensúlyozott céktudatos egyén válok belőled:-) Ez CSAK rajtad múlik! Kérj segítséget, ha másként nem megy. Hidd el megéri:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!