Hit Gyülekezete - Vidám Vasárnap - mi a véleményetek róla és a tagok megbízhatóságáról? Régóta barátkozom egy hölggyel aki a gyülekezet tagja. Az utóbbi néhány évben viszont furcsán viselkedik.
Ateista vagyok. Az egyik barátnőm már egy ideje a gyülekezet tagja. Ő könyvelő, a férje vállalkozó, jól szituált emberek. Én is anyagilag jól állok.
Az SZJA bevallásom elkészítését az utóbbi években erre a barátnőmre bíztam, mivel könyvelő. Elkészítette, de minden alkalommal erőszakosan próbálkozott azzal, hogy a bevallást elektronikusan elküldje a NAV-nak, az ügyfélkapun keresztül. Az ügyfélkapu jelszavamat kérte azzal, hogy - majd ő belép oda, megírja és elküldi a bevallást. Nekem ez nem tetszett, ezért óvatosan elmondtam, hogy szeretném inkább feladni a postán. Meglepetésemre, az egyébként nagyon kedves, segítőkész barátnőm - nagyon ingerült és erőszakos lett.
Hiába, mert nem voltam hajlandó megadni neki a jelszót!
Sajnos, már 4. éve, 4. alkalommal újra próbálkozik.
Szerintem, nem véletlen, hogy ezt csinálja.
Azzal is erőszakosan próbálkozik, hogy az adó 1%-át a Hit Gyülekezetnek adjam, annak ellenére, hogy nem vagyok vallásos.
És persze, az is zavarja, hogy nem vagyok vallásos, mert szerinte, ha a Hit Gyülekezete tagja lennék, akkor biztos, hogy a sorsom még jobb lenne.
Megjegyzem, hogy nem vagyok zsidó, és amit már megírtam - ateista vagyok.
Önök mit gondolnak a leírtakról? Elképzelhető, hogy valamilyen hátsó szándék miatt szeretné megszerezni az ügyfélkapu regisztrációs jelszavamat?
19-nek:
Nagyon érdekes lesz, ha majd közeleg hozzád a Kaszás...
Hidd el, sok hozzád hasonló ateista vált hirtelen vallásossá, és fohászkodott Istenhez. Te persze maradsz, aki vagy...kitartóan fogsz Marx-Engels-Lenin elvtársakhoz fohászkodni!? A példaképeid tartósan jó meleg helyen vannak már, s pörkölődnek is ott az idők végtelenségéig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!