Tanúk ti mind ilyenek vagytok?
A tavaly kértem Bibliatanulmányozást, jártam királyságterembe, szinte minden Vasárnap ott voltam.
Hétköznap nem tudtam menni a munkám miatt, a Bibliatanulmányozást is úgy tudtuk megoldani, hogy néha elég késő este tartottuk meg.
A lényeg az, hogy amint beállt a tél vissza kellett mondanom a tanulmányozást, meg a királyságtermet is hanyagolnom kellett mert tényleg elég nehéz fizikai munkát végzek és muszáj pihennem amikor csak tehetem. Vannak szabadnapjaim mint például a mai meg a holnapi nap de ez csak két nap a honapból.
Szóval azt tapasztalom már kb egy hónapja, hogy haragszanak rám azok az emberek akikkel én úgy gondolom, hogy elég jóban voltunk.
Pl ma ki voltam menve bevásárolni és találkoztam 2 ismerőssel, de amint megláttak inkább átmentek az út testen és még a köszönésemet sem fogadták.
Nem tudom mit tettem, hogy ennyire "fertőzővé" váltam a számukra.
Az a gondom, hogy ez a fajta viselkedés valahol bánt és fájdalmat okoz nekem mert nem tettem semmi olyant amivel ezt kiérdemelném.
Most nem tudom, az lenne az oka, hogy már nem járok a gyülekezetbe?-de hát nem is voltam megkeresztelve alámerítkezve, és megigértem, hogy ha javul a helyzetem akkor folytatjuk a tanulmányozást, de addig amíg ez van addig egyszerűen nem megy mert úgysem menne mert egyszerűen álomba merülnék.
Azt szeretném tudni, hogy minden tanú így viselkedik ha valaki esetleg meggondolja magát, vagy talán egy időre visszalép?
És meg szeretném érteni azt is, hogy miért.
Köszönöm!
Ne aggódj mert ami veled történt nem véletlen...
Köszönd meg az Úrnak, hogy ég időben kiragadott az őrtorony karmaiból.
Az Úr nem hagyja az övéit eltévelyegni és pontosan ez történt veled is.
Hagyd, hogy irányitsa Ő az életedet te csak imádkozz szüntelenűl és minden problémád meglásd meg oldódik.
Vidiripi
Kérdező!
Mit szólsz az eddigiekhez? Most hogyan változott a világképed vagy az elgondolásoid?
Mit gondolsz a Vankó nevű (jelenleg 15%) tanúról?
Kíváncsi vagyok a véleményedre!
"a sehova tanúi egy szekta amit be kell tiltani."
Amíg a Bibliát nem idézed, olyan tökkelütött a tőled jövő idézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!