Kedves Jehova Tanúk mennyire vagytok tisztában az alábbi bibliai részlettel?
"31 Mikor azért kiment vala, monda Jézus: Most dicsőítteték meg az embernek Fia, az Isten is megdicsőítteték ő benne. 32 Ha megdicsőítteték ő benne az Isten, az Isten is megdicsőíti őt ő magában, és ezennel megdicsőíti őt."
Találtok e ebben a pár sorban valami olyant ami nem tartózik az őrtoronyból bemagolt leckékhez?
Nem vagyok tanú, de ha legközelebb ilyen kérdést teszel fel, nézd meg az újvilág fordításban hogyan szerepel.
" Miután tehát kiment, Jézus így
szólt: „Most dicsőül meg az
Emberfia, és az Isten is megdicsőül
vele kapcsolatban. És maga az
Isten fogja megdicsőíteni őt,
éspedig azonnal megdicsőíti
őt. "
Szervusz
Amikor elolvastam a kérdésedet, úgy tűnt, őszintén érdekel a válasz téged a kérdésedre.
De amikor elolvastam a kommentedet könnyű volt rájönni a te kérdésed is olyan mint Pilátusé, aki azt kérdezte Jézustól, "Mi az igazság", de valójában egyáltalán nem érdekelte mi az igazság.
Előítélet
Rengeteg ember életét keseríti meg. Sajnállak. Sok keserűség lehet benned az előítéleted miatt. Olvasd a Bibliát- mindegy milyen fordítást-, megtanulod belőle a krisztusi alázatot és a felebaráti szeretetet. Sokkal tartalmasabb lehet az életed. Szívből kívánom neked ezt.
Üdvözlettel: Zita
Kedves Zitus! Kérlek mutasd me nekem,hogy hol látsz te előítéletet a kommentemben. Amit leírtam az nem előítélet hanem tény. Amúgy meg direkt hangsulyt fektettem arra,hogy kit hibáztatok a sok hazugság miatt és ha észrevetted az nem ti vagytok.
Szerintem inkább te vagy az aki előítélkezik amikor azt feltételezed,hogy én nem olvasom a Bibliát. Hát csalódnod kell mert most is tévedsz....olvasom a Bibliát csak engem nem befolyásol közbe semmiféle más ,,segédíromány,, .
De azért kösz,hogy leírtad a véleményedet. Érdekes módon tudtok ti válaszolni a nehezebb kérdésekre...ezt is tanitják?
Minden jót!
MIndegy mit kérdezel, ha nem azt a választ fogadod el, amit ők mondanak, akkor ez lesz a vád. Nem szereted az ogazságot, olyan vagy mint Kóré, netán Pilátus, de elmennek odáig is, hogy épp a Sátánnak engedelmeskedsz.
Csak akkor vagy alázatos - még akkor is, ha azt mondják, hogy olvass bármilyen fordítást - ha a bármilyen fordításból is azt olvasod ki, amit ők szeretnének veled elhitetni. Lévén náluk van az egyedüli igaz ismeret. Ha a kérdéseddel esetleg gondolkodásra, avagy beszélgetésre szeretted volna őket bátorítani, hívni, csak abban az esetben lesz lehetséges, ha előbb elismered, hogy az új világ fordítás az igaz. Rövid időn belül ugyanott leszel, ahonnan elindultatok: te tévedsz, fogságban vagy, és sokan vannak akik a széles úton járnak, de kevesen, akik az igazság útján. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!