Tudsz nekem jobb egyházat/felekezetet/gyülekezetet ajánlani a Jehova tanúinál? Indokaidat kérlek támaszd alá a Bibliából.
Látom vagy nem sikerült elolvasni, vagy felfogni
Felfogni? Mit fogtál fel a Bibliából? Hogy az Isten halhatatlan, Jézus meg meghalt! És olyan Isten nincs, amelyik Isten, amelyek halhatatlan, mégis meghal. Ha felfogtad, akkor gyere vissza, de ne oszd itt az észt!
már megint nem adsz normális választ nem ez kérdeztem
Az én kérdésemre jöttél ide, és hogy mit kérdezgetel, nincs jelentősége. Hogy nem a kérdésre válaszolsz, mutatja, hogy ész osztani jöttél ide, de rossz helyre.
Oké,tietek a legjobb gyülekezet a földön.
És?
A Földi Királyságba nem Jehova fog bevinni,mert eleve be sem mehet oda egyelen Jehova Tanúja sem.
Csak Jézus Krisztus fogja azokat bevinni ,és feltámasztani azokat a Királyságra akik elhiszik ,hogy Ő az akiben Jehova emberi alakot öltött.
Szóval ,lehet ,hogy jó a gyülekezeted ,de a Királyságba nem fogsz bejutni.
Elég nagy a tét,de hát ti tudjátok......hmmm.
45-ös
"A Földi Királyságba nem Jehova fog bevinni,mert eleve be sem mehet oda egyelen Jehova Tanúja sem." - örömmel közlöm veled, hogy ezt nem te, sőt egyetlen ember sincsen abban a helyzetben, hogy eldöntse ki jut majd be Isten Földi Királyságába. Minden esetre te keresztényként(remélem) már kimondtad az ítéletet fölöttünk.
Én viszont szívből remélem hogy te is ott leszel velem együtt, feltéve ha mindketten megfogadjuk többek között Péter tanácsát. A Biblia azt „Jehova napjának” hívja. Ebben az időben hajtják majd végre az isteni ítéletet a gonoszok felett; ekkor lesz az igazságosak megszabadítása is. Mindenkinek, aki akkor él majd, számot kell adnia addigi életmódjáról. Ezt elmében tartva, Péter önvizsgálatra serkentő kérdést vet fel: „milyeneknek kell lennetek?” Kihangsúlyozza a „szent viselkedés cselekedeteinek”, „az Isten iránti odaadás tetteinek” és annak fontosságát, hogy ’élénken elménkben tartsuk Jehova napját’, valamint annak szükségét, hogy „szeplőtelenek”, „hibátlanok” legyünk, és „békességben” éljünk, a 2Pét 3:11–14 szerint
"Szóval ,lehet ,hogy jó a gyülekezeted ,de a Királyságba nem fogsz bejutni." -na ez az, amit nem ember dönt el Péter apostol szavai szerint sem."
Elég nagy a tét,de hát ti tudjátok......hmmm." - igen, valóban nagy a tét: az életünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!