Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ma jöttek szórólapot osztani...

Ma jöttek szórólapot osztani a Jehova tanúi. Nem lenne jobb, ha hostess lányok csöngetnének be és úgy adnák oda a szórólapokat?

Figyelt kérdés
Ha csinos lányok - nem pedig idősek, meg férfiak - beszélgettek volna velem Jézusról, akkor még az is lehet, hogy elmennék a gyűlésükre. XD Vélemények? :)
2010. márc. 20. 11:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
Én akkor se mennék el a gyűlésükre, ha a legjobb pasik hívnának (nő vagyok).
2010. márc. 20. 11:30
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
A jehova vallás ragaszkodik a puritanizmushoz /hosszú szoknya, sminknélküliség, megfelelő nagyságú táska /amiben elfér a biblia/. Ők nem becserkészni, hanem meggyőzni szeretnék az embereket.
2010. márc. 20. 11:52
 3/26 anonim ***** válasza:
47%

Azt, hogy fiatal fiú vagy, és ösztönlény leszel, ha így gondolkozol továbbra is.

Egy nem hívő

2010. márc. 20. 12:12
 4/26 anonim ***** válasza:
66%
Elolvastad, hogy mi volt a lapon? Nálam is van. A témájáról hogy jutottak eszedbe a hostess lányok? Most jól odagomboltál nekik, igaz?
2010. márc. 20. 12:42
 5/26 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmire gondoltál? :)

[link]

2010. márc. 20. 13:12
 6/26 anonim ***** válasza:
én nő vagyok, de ha a világ legjobb pasija személyesen könyörögne, hogy menjek, akkor sem mennék :)
2010. márc. 20. 13:51
 7/26 anonim ***** válasza:
hozzámis két posszant trottyos jött egyik nap, adtak valami könyvet, aztán szépen kitessékeltem őket a pitsába, van jobb dolgom is, mint őket hallgatni...
2010. márc. 20. 15:31
 8/26 anonim ***** válasza:
jehovatanúi olyanok mint a szovjet hőmérő. Nem lehet lerázni.Az én postaládámat is teletömik a szemetükkel.
2010. márc. 20. 18:11
 9/26 anonim ***** válasza:

Olvasnivaló Jehova tanúiról:

[link]

[link]

[link]

2010. márc. 20. 18:52
 10/26 anonim ***** válasza:
86%
Szórólapot már kaptam én is a Jehova tanúitól, utcán állítottak meg, mami-papi voltak, beszélgettem velük ÉRTELMESEN kb egy órát, gyűlésekre persze nem megyek el, de olyan témáról beszélgettünk, ami érdekel.
2010. márc. 20. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!