Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezt a bibliai ellentmondást...

Ezt a bibliai ellentmondást meg tudnátok magyarázni?

Figyelt kérdés

Mózes azt mondta: "Láttam az Istent."

János első levele pedig: "Istent soha senki nem látta."

Most akkor mi van???

2016. jan. 3. 17:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Jehova tanúja. Hiszem, hogy Isten Jézusban emberré lett, és meghalt a kereszten, hogy nekem a bűneim ellenére se keljen elkárhoznom. De nem tartom keresztyén erénynek Jehova tanúi pocskondiázását. Megtévesztett, becsapott, átvert emberek, akikért Jézus meghalt, és amíg dobog a szívük, és lélegeznek, nem is fog róluk lemondani. Nekünk keresztyéneknek az volna a dolgunk, hogy "világítsunk" a pogányok között. Ez nem egy könnyű feladat, a másikat megvetni, lenézni sokkal könnyebb, jobban is megy. Nekem is. Az, hogy a családokat a Jehova tanúi teszik tönkre most komoly? Nem láttál még keresztyéneket elválni? Csak a lelkészek, lelkipásztorok listája nem férne ide be. Sosem láttál még ateista családokat hívőket megszégyenítő szeretetben élni? Volna miből megtérnünk nekünk keresztyéneknek. És ha már megnyilvánulunk internetes felületeken, jó lenne azt Krisztusi lelkülettel tenni. Tudom, lehetetlen. De ami az embereknek lehetetlen, az az Istennek lehetséges.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2016. jan. 5. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!