KZitus kérdése:
Segít nekem Isten, ha imádkozom?
Figyelt kérdés
gen, Isten segít azoknak, akik őszintén kérnek tőle olyasmit, ami összhangban van az akaratával.
Ez az én véleményem.
De érdekelme mások mit gondolnak erről. Talán ez az időszak különösen aktuális az imára.
2015. dec. 23. 19:27
31/35 anonim válasza:
Drága Zitus!
Uhh, akkor megnyugodtam.
Ebből gondoltam:"De ha Isten az egyik embernek ezt megteszi, a másiknak nem(az ima ellenére sem), akkor személyválogató lenne. De ugye nem hiszed, hogy Ő ilyen?"
De akkor ezt is félreértettem. Ölellek!
32/35 anonim válasza:
Vagy már agyamra ment a túlórázás. Egyébként Isten embere nem mondhat olyat, hogy véletlen, mert az kizárja Isten létezését.
33/35 A kérdező kommentje:
Karlowy
Már nem is tudom hogyan értsem az írásodat: " Egyébként Isten embere nem mondhat olyat, hogy véletlen, mert az kizárja Isten létezését.
Már mért ne mondhatna? És hogyan zárja ki Isten létezését???? Viccelsz?
Ha VÉLETLENÜL leöntöm a ruhádat kávéval, az hogyan zárja ki Isten létezését?
2016. jan. 20. 19:09
34/35 A kérdező kommentje:
Aha, lehet a túlóra miatt írtad:-) pihizzél egy keveset...ha van rá mód.
2016. jan. 20. 19:10
35/35 anonim válasza:
Pihiztem. Mondjuk figyelmetlenségből kávézol le. Ha van véletlen, akkor a semmiből fejlődött ki az élet, az ember, csak úgy véletlen. Tehát a véletlen, és Isten kizárja egymást, vagy az egyik, vagy a másik. Jó gondolkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!