Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezt így komolyan gondolták?

Ezt így komolyan gondolták?

Figyelt kérdés

[link]

Ennyire jól összeegyeztethető a gyűlölködés és keresztény értékrend egy előadás alatt?

2015. okt. 29. 22:01
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm Rasztás_Dzsimi hogy írtál, egyet tudok veled érteni. Bár azért úgy vélem a hit gyülekezete sem olyan rossz és mégis egyfajta keresztény felekezet. Igaz vannak ott is olyanok(hol nincsenek) akik a gyűlölködésre bátran rákenik úgymond a keresztény mázat. De szerencsére a Krisztusi máz hamar lekopik mert nem viseli el azt ami ellentétes vele.

Az bár igaz az iszlám inkább államalkotó vallás mint a kereszténység de ettől még ott is megvan az érték. És ha hagyják kibontakozni akkor olyan lehet mint volt a 8. és a 13. század között. Az a fajta vallási tolerancia ami akkor volt még most is lenyűgöző. Ami az akkori Európára nem volt sajnos jellemző. Jó lenne ha most is ez irányba változna a Közel-kelet. Ha a fanatizmus eltűnne, de minden egyes vallásból.

2015. nov. 4. 06:31
 32/36 anonim ***** válasza:

(Én csak a kérdéshez válaszolók):

Ezen (sajnos) nem kell meglepődni.

A Hit Gyüli mindig is ilyen volt.

Üdv: egy ex-hit gyülis

2015. nov. 6. 21:17
 33/36 anonim ***** válasza:

A 29-es válaszoló vagyok. A félreértések elkerülése végett szeretném jelezni, hogy nem tartok minden muzulmánt vallási fanatikusnak, és egyáltalán nem értek egyet Bill French(?) szélsőséges nézeteivel. A romákkal párhuzamba állított muszlim közösségek tagjai természetesen nem törvényszerűen fanatikusak, nem is a kompániákra gondoltam, amikor potenciális terroristákról, illetve terrorista jelöltekről írtam, hanem a megszállott, balhés egyénekre, akik nem azonosak a teljes kollektívákkal.

-------

Rasztás_Dzsimi!

A jobbik maga a gyűlölet és az uszítás, miért politikai gyűlöletprogram az, ha lelkiismeretes emberek az ellene való szavazásra buzdítanak? Te valószínűleg azért véded ennyire az iszlám vallást, mert ezzel is nyomatékosítani akarod, hogy mennyire utálod a zsidókat. Nem kell a képmutatás, tudjuk, hogy sötét vagy, akárcsak Bill Warner meg az összes többi rögeszmés droid!

2015. nov. 8. 23:18
 34/36 anonim ***** válasza:

"miért politikai gyűlöletprogram az, ha lelkiismeretes emberek az ellene való szavazásra buzdítanak?'

igen... + a szadeszre való szavazásra programozták be a szerencsétlen szekta tagokat.

Hogy ez a vallás leplébe bújtatott ízléstelen manipuláció miért szörnyű, azt mindenki tudja, kivéve akik beleestek a csapdába, mert azok már nem fognak elmélyülten gondolkodni, azt elvették tőlük.

2015. nov. 9. 07:33
 35/36 anonim ***** válasza:

# 34

Nem feltétlenül a Hit Gyülekezetének a tagjaira gondoltam, amikor lelkiismeretes emberekről írtam, de nem kételkedem benne, hogy köztük is akadnak szép számmal jóravaló, derék személyek.

2015. nov. 9. 10:30
 36/36 anonim ***** válasza:

"A jobbik maga a gyűlölet és az uszítás, miért politikai gyűlöletprogram az, ha lelkiismeretes emberek az ellene való szavazásra buzdítanak?"

Mert szembemegy a Jézusi tanításokkal:

"Áldjátok azokat, akik üldöznek titeket; áldjátok, és ne átkozzátok!" (Rm 12:14)

"Hallottátok, hogy azt mondták: ‘Szeresd felebarátodat és gyűlöld ellenségedet.

Én viszont azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok üldözőitekért" (Mt 5:43-44)

Másrészről meg magyargyűlölő SZDSZ-fanok álltak a program mögött.

Én az SZDSZ-t sok mindennel illetném, csak épp nem "lelkiismeretes emberek" szövetségének...

Harmadrészről ha annyira sátáni a jobbik és minden egyes apróbb megmozdulása ellen kell tüntetni akkor miért van, hogy a még romlottabb Pride-ellen soha nem látni őket tüntetni?

"Te valószínűleg azért véded ennyire az iszlám vallást, mert ezzel is nyomatékosítani akarod, hogy mennyire utálod a zsidókat."

Nem utálom a zsidókat.

Ezt csak azok hazudják akiknek az agya nem tudja felfogni, hogy:

Anticionista ≠ Antiszemita

De egy jóérzésű zsidó sem szívleli a cionistákat:

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=2SH8V16Y5E4

2015. nov. 9. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!